נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף לדוגמה: בישביל 5 עליוות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף לנץ' ועשר מתח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה לנץ׳?האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף לדוגמה: בישביל 5 עליוות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף לנץ' ועשר מתח
ארוחת צהריים.מה זה לנץ׳?
קשה קצת להבין מה אתה שואל, אבל ייתכן מצב בו שרירי הגב חזקים בעוד הרגליים חלשות, כך שכמובן אין קשר ישיר בין מכרעים לעליות מתח. אתה יכול לקבל קצת מושג על חוזק יחסי באתר exrx בפרק Muscular Strength & Endurance שם תוכל להשוות את ההישגים שלך לאוכלוסיה הכללית.האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף
ללאנצ׳ים אין שום קשר למתח. הם עובדים בעיקר על רגליים ומתח בעיקר על גב ויד קדמית.האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף לדוגמה: בישביל 5 עליוות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף לנץ' ועשר מתח
מה זה לנץ׳?
ויש קשר ישיר בין המתח, למשקל הגוף, לחוזק שלך בתרגילי חתירה למינהם.
ארוחת צהריים.
(הוא בטח התכוון ל lunge, שידוע גם בשמו העברי מכרעים) קשה קצת להבין מה אתה שואל, אבל ייתכן מצב בו שרירי הגב חזקים בעוד הרגליים חלשות, כך שכמובן אין קשר ישיר בין מכרעים לעליות מתח. אתה יכול לקבל קצת מושג על חוזק יחסי באתר exrx בפרק Muscular Strength & Endurance שם תוכל להשוות את ההישגים שלך לאוכלוסיה הכללית.
בנץ' ... וללאנצ׳ים אין שום קשר למתח. הם עובדים בעיקר על רגליים ומתח בעיקר על גב ויד קדמית.
"בשביל 5 עליות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף בנץ' ועשר מתח"האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף לדוגמה: בישביל 5 עליוות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף לנץ' ועשר מתח
זאת הייתה דוגמה"בשביל 5 עליות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף בנץ' ועשר מתח"
אתה מבין מה רשמת כאן?...
ככל שהתרגיל פחות מבודד ויותר מורכב כך סביר שתגלה שיכולת הביצוע בו קשורה ביכולת הביצוע של תרגילים אחרים.
😉זאת הייתה דוגמה
מה חחח😉
רוצה בנץ' חזק?
בכל מקרה עניתי לך על השאלה...מה חחח
אז לא הבנתי, וכן אני רוצה בנץ' חזקבכל מקרה עניתי לך על השאלה...
אין קשר ישר אבל באופן כללי לרוב אתה תתחזק בכל הגוף ולא רק בשריר ספציפי(כל עוד אתה עובד בתכנית מאוזנת, לדוגמא הרבה בילדרים מתחילים עובדים המון על חזה ומעט על גב מה שיוצר חוסר איזון)אז לא הבנתי, וכן אני רוצה בנץ' חזק
אוקיי, אחרי התייעצות עם רש"י, הרשב"ג, אבן עזרא, קאסוטו, גורדון וררה"מ(*) התקבלה הפרשנות לפיה אתה שואל משהו כזה:האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף לדוגמה: בישביל 5 עליוות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף לנץ' ועשר מתח
קרוב אך רחוק... (וגם לא מדויק)אוקיי, אחרי התייעצות עם רש"י, הרשב"ג, אבן עזרא, קאסוטו, גורדון וררה"מ(*) התקבלה הפרשנות לפיה אתה שואל משהו כזה:
"אם ניקח מישהו שעושה בנץ' משקל גוף * 1.5 ומסוגל לעשות 5 עליות מתח, איזה בנץ' צריך להיות לו כדי שיוכל לעשות 10 עליות מתח?" ותשובתנו: אין קשר ישיר בין בנץ' שמאמץ את שרירי החזה (פקטוראליס) לבין מתח שבו השריר העיקרי שמופעל הוא הגבי הרחב (לטיסימוס). לכן התשובה לשאלתך היא: תיק"ו.
אגב, ההודעה שלך מועמדת מובילה לתואר "ההודעה המנוסחת בצורה הגרועה ביותר", ותאמין לי שבתחרות הקשה על התואר הזה זאת מחמאה כבירה!
עליות כוח תלויות הרבה בטכניקה במשקל גוף וכמובן בכוח שאתה מסוגל לייצר במשיכה.
@Crossfiter נראה לי הסביר את זה פעם
נו ו?גם אתה רחוק... אם מבוצעת עליית כח מעל למוט ומשם גלגול לכדי מצב של תלייה על הרגליים נוצר מצב בו מאומצים גם שרירי הבטן...
(נו באמת...😣)
תראה, ההודעה היתה מנוסחת בצורה כל כך לא ברורה שאני לא יכול לפסול שום אפשרות בקשר לכוונת המשורר, אבל הוא כתב (פעמיים) "עליות מתח", לא "עליות כוח". הנה ההודעה שלו בשלמותה:קרוב אך רחוק... (וגם לא מדויק)
מדובר על עליות כוח
תראה, ההודעה היתה מנוסחת בצורה כל כך לא ברורה שאני לא יכול לפסול שום אפשרות בקשר לכוונת המשורר, אבל הוא כתב (פעמיים) "עליות מתח", לא "עליות כוח". הנה ההודעה שלו בשלמותה:
"האם קשר ישיר בין עליות מתח לתרגיל כלשהוא ביחס למשקל גוף לדוגמה: בישביל 5 עליוות מתח צריך לעשות פי 1.5 ממשקל גוף לנץ' ועשר מתח" (ההדגשות שלי)
עד כאן. נדמה לי שהקדשנו מספיק משאבים להודעה תמוהה אחת.