עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכללי לרדת באחוזי שומן , אני קראתי במאמר באתר שפרוטוקוז לא רע אם אוכלים בכמות מתונה ממנו ואף יכול להועיל , הבנתי שהבננה עוזרת לאיזון על הורמון האינסולין וכך הוא ישוחרר פחות (אינדקס גלקימי נמוך ) מה אתה חושב על זה?זה טעים, ואל תשכח שפירות הם בעיקר פרוקטוז, השאלה מה אתה צריך מבחינה קלורית..סתם להוסיף? תהנה 😃
השאלה היא מה המטרה שלך?
אל תתעסק בכל הקטע של האינסולין, אתה לא תצא מזה. אישית לא הייתי ממליץ על בננה בחיטוב, יחסית הרבה קלוריות ולא משביע. אבל בעיקרון אין בעיה עם בננה אם אתה רוצה.בכללי לרדת באחוזי שומן , אני קראתי במאמר באתר שפרוטוקוז לא רע אם אוכלים בכמות מתונה ממנו ואף יכול להועיל , הבנתי שהבננה עוזרת לאיזון על הורמון האינסולין וכך הוא ישוחרר פחות (אינדקס גלקימי נמוך ) מה אתה חושב על זה?
מזה אל תתעסק , זה אחד הדברים הכי חשובים בתזונה , לשמור ברוב היום על רמות אינסולין נמוכות ורק אחרי אימון להעלות אותן למנוע אגירת פחמימות כשומן ..אל תתעסק בכל הקטע של האינסולין, אתה לא תצא מזה. אישית לא הייתי ממליץ על בננה בחיטוב, יחסית הרבה קלוריות ולא משביע. אבל בעיקרון אין בעיה עם בננה אם אתה רוצה.
http://www.lbs.co.il/threads/45766/page-3#post-580778מזה אל תתעסק , זה אחד הדברים הכי חשובים בתזונה , לשמור ברוב היום על רמות אינסולין נמוכות ורק אחרי אימון להעלות אותן למנוע אגירת פחמימות כשומן ..
מזה אל תתעסק , זה אחד הדברים הכי חשובים בתזונה , לשמור ברוב היום על רמות אינסולין נמוכות ורק אחרי אימון להעלות אותן למנוע אגירת פחמימות כשומן ..
מזאת אומרת הערך הגלקימי נגמר , איך בדיוק ?אם היית חולה בסוכרת, או שהיית אוכל כפיות סוכר להנאתך זה היה משנה, נגיד ולקחת פרוסת לחם לבן (עם ערך גליקמי גבוה יחסית) ומרחת עליה חמאת בוטנים\גבינה..זהו נגמר הבלאגן והערך הגליקמי יורד משמעותית..ולכן אין עם זה בעיה..הבעיה עם מזונות עם אינדקס גליקמי גבוה זה שגם בדרך כלל כוללים הרבה קלוריות וקשה לאכול מהם במידה (גם בגלל שהאינסולין המופרש גורם לחסימה של הורמון שאומר לך שאתה שבע..) מה גם שמזונות עם אינדקס גליקמי נמוך מכילים המון ויטמנים ושאר דברים שמאוד טובים לבריאות הגוף
וכמו שכבר אמרו מעלי, אם אתה בחיטוב פחות עדיף בננה ולא בגלל הערך הגליקמי אלא בגלל הקלוריות
השאלה בכמה הערך הגלקימי יורד ושוב אז השומן שנאכל גם ככה יהיה לו נטייה להאגר כשומן , מה עשינו בזההערך הגליקמי ירד הוא התכוון
ככל שמוסיפים יותר חלבון ושומן לפחמימה, כך האינדקס הגליקמי שלה יורד
זה משתנה מאדם לאדם.השאלה בכמה הערך הגלקימי יורד
אז למה לא לאכול לחם קל עם 2 כפות קוטג' ואגוזים ואז בכלל לעלות נקי מאודאין תגובה חד משמעית, אבל תהיה שקט שאם למשל אכלת פרוסת לחם לבן ואיתה כמה אגוזים ו2 כפות קוטג', קיבלת פרוסת לים עם אינדקס גליקמי כמו לחם קל
אז למה לא לאכול לחם קל עם 2 כפות קוטג' ואגוזים ואז בכלל לעלות נקי מאוד
אהבתי את התשובה שלך דבר ראשון מנוסחת יפה , אני לא צם אני אוכל בערך כל 4 שעות לשמור על מצב של שובע , אני מנסה לאכול מזונות כמו אורז בסמתי תרד ברוקולי קינואה ביצים קשות חזה עוף טונה במים ..באמת שאין מה להתעסק יותר מדי עם האינדקס גליקמי, אל תגיע למצב שהרבה פעמים בשבוע אתה במצב צום (8 שעות ומעלה) ואחרי זה דופק כפות סוכר להנאתך והכול יהיה בסדר..תצרוך בעיקר מזונות "איכותיים" שמכילים יותר ויטמנים ומינרלים שהגוף צריך כמו קינואה לעומת צ'יריוס..אבל אין בעיה לאכול גם צ'יריוס חח העיקר האיזון ושזה לא יהיה הדבר שאתה מתבסס עליו בתזונה
1) לחם קל זה מגעיל
2) בלחם קל יש לך כל כך הרבה דברים מזוהמים שאתה מעדיף לא להכניס לגוף שלך..
3) אם מחפש משהו באמצע, תמצא לחם שיפון מלא נורמלי
Testosterone levels decrease after you eat sugar, which is likely because the sugar leads to a high insulin level, another factor leading to low testosterone.7
מה לא מסתדר לך?משהו פה לא מסתדר לי
אם אתה חולה צליאק זה משבש את העיכול, אם אתה אוכל לחם שהמרכיבים שלו הם : סוכר, אנזימים שקר כלשהו, משפרי טעם וריח, ועוד זבלים למיניהם ובין לבין גם קצת קמח אז לא הייתי ממליץ להתבסס על הלחם הזה..אם נוח לך ככה זה סבבה לגמרי..בשיבולת שועל אורז ובטטה יש אחלה של דברים אז לך על זה, אבל לא בגלל משבש תעיכול..בנוסף אני לא אוכל לחם הבנתי שהגלוטן משבש משהו בעיכול , אני מתבסס על שיבולת שועל אורז בטטה ..
http://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2012/07/27/increase-testosterone-levels.aspxמאיפה זה?
מה לא מסתדר לך?
אם אתה חולה צליאק זה משבש את העיכול, אם אתה אוכל לחם שהמרכיבים שלו הם : סוכר, אנזימים שקר כלשהו, משפרי טעם וריח, ועוד זבלים למיניהם ובין לבין גם קצת קמח אז לא הייתי ממליץ להתבסס על הלחם הזה..אם נוח לך ככה זה סבבה לגמרי..בשיבולת שועל אורז ובטטה יש אחלה של דברים אז לך על זה, אבל לא בגלל משבש תעיכול..
ברור ששניהם מביאים לתגובה אינסולינית , אבל התגובה האינסולינית היא שונה באחד התגובה תהיה חזקה יותר כשתאכל סוכר לבן ותיאגר מהר בגוף ואחת תאגר לאט , זה למה סוכר לבן זה ישמין יותר מפחמימה איכותיתטוב אז שני דברים:
1) ברור לך שגם בננה מכילה פחמימה, שמתפרקת בסוף לסוכר? גם אורז מכיל פחמימה, שמתפרק בסוף לסוכר, כולם גורמים לאותה תגובה אינסולינית, בסוף השאלה היא כמויות, ושוב אם אתה אוכל כמות קבועה של קלוריות ופחמימות אין הבדל מבחינת כמות האינסולין באם צרכת 100 גרם פחמימה שהמקור שלו זה סוכר לבן לבין אם צרכת 100 גרם פחמימה שהמקור שלו זה קינואה
2) הרפרנסים של מה ששלחת כאילו שם..אבל הקישור לא עובד..לא יודע כמה הייתי סומך על מה שכתוב שם.