הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור AMIRB
  • פורסם בתאריך

AMIRB

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון
גובה 170 משקל 70 גיל 21
למיטב הבנתי סייקל ראשון זה רק טסט ואני מחפש להגיע ל80-85
השאלה שלי היא אם עשיתי סייקל והגעתי לתוצאות שרציתי אפשרי לתחזק את זה גם בלי להמשיך סייקל?
ואם לסייקל ראשון כזה יש סיכויי לג'ינו או להקרחה כי אלה הפחדים הכי גדולים שלי?

1- לעלות 10-15 קילו בסייקל זה לא פשוט אבל גם לא קשה... 15 קילו שריר זה בלתי אפשרי לדעתי אבל שריר שומן ומים כן אפשרי..
2-אפשר לתחזק בהחלט , תלוי בך ז״א כמה אתה מוכן להשקיע ולהקריב. כך בחשבון מה שתעלה בסייקל ישאר לך מזה 70 אחוז בערך אולי פחות ...
קרחת גינו לא יודע בוודאות , מצד אחד אולי לא יקרה כלום אבל לא ניתן להבטיח דבר כזה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה הבנתי אותך
השאלה אם אחרי PCT בגלל כול הקטע הזה של הדיכויי של טסט הטבעי אני יוכל להמשיך להיתאמן ולגדול?
(אגב מצטער על הבורות הידע שלי בסטרו ממש חלש)

בטח שאתה יכול לגדול... מה חשבת שאם נגעת פעם אחת בסטרואידים אז זהו סוף העולם , טי אפשר יותר לגדול בלעדיהם... שטויות !
הבעיה היא שכאשר עושים סייקל ורואים את התוצאות אז רוצים שוב ושוב , כן זה סוג של התמכרות... ואז נוצר מצב שאתה אחריי 6 שנים של סייקלים נהיה מפלצת , ואם יום אחד תפסיק עם הסייקלים הכן תהיה ירידה מסויימת אבל עדיין תישאר סוס, לא תהיה במצב פיזי כמו בתקופת הסייקלים אבל כ 70 אחוז לדעתי ממה שתשיג בעזרת סייקלים ישאר וזאת אני אומר במידה ותגיע לגודל סבבה , הכוונה שתהיה מספיק גדול ושרירי כדי להיקרא ׳קרנף׳ נניח תשקול בסיבות ה 90 קילו על 10 א״ש
כמובן שזה תאוריה שלי אין לזה שום הוכחה , כל אחד אם הגוף שלו ועם אורך החיים שלו ... לא יודע מה יהיה אצלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית