הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הספר החדש של ריפטו בפרי אורדר

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
http://aasgaardco.com/store/store.php?crn=209&rn=506&action=show_detail
מחיר זנות- 156 ש"ח, גם את SS3 כמעט לא מוכרים במחיר הזה. PPST2 מפסיק להימכר.
מי שרוצה ממליץ לו להזמין עוד היום, זה ישלח בשבוע הראשון של ינואר שזה השבוע הזה + מקבלים חתימה של ריפ.

בדיוק הכנסתי לעגלה אתמול ולא קניתי בסוף. אין סיכוי שאני מצליח לקרוא את השנה לצערי.
אבל אכן מומלץ, ה PPST2 היה ספר מוצלח, אבל בהחלט לא מתאים לכולם. צריך מעט רקע, בדומה ל SS3, כדי להבין מה קורה שם באופן מוחלט.

מה ההבדל לעומת גירסא 2?
בכל מקרה אני מעדיף לחכות ולקנות דרך אמזון

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל לעומת גירסא 2?
בכל מקרה אני מעדיף לחכות ולקנות דרך אמזון
  • Each chapter completely updated
  • New illustrations and graphics
  • Better explanations of the proven programs that have been helping hundreds of thousands of lifters get stronger more efficiently
  • Expanded Novice chapter with the details of 3 different approaches to the problem of getting stuck and special approaches for the underweight and overweight trainee
  • Expanded Intermediate chapter with 18 separate programs and 11 detailed examples
  • Expanded Advanced chapter with detailed examples of 9 different programs
  • Expanded “Special Populations” chapter with example programs for women and masters lifters training through their 50s, 60s, 70s, and 80s
  • Day-to-day, workout-to-workout, week-by-week detailed programs for every level of training advancement
  • The most comprehensive book on the theory and practice of programming for strength training in print
Printed in a new larger format for better display of the programs, PPST3 will be an important addition to your training library.
אני אישית ממליץ לך להזמין עכשיו בהזמנה מוקדמת מהסיבה שמשה ציין (הספר הקודם היה הצלחה), יש הרבה שיפורים וזה מחיר זול.

אני אישית ממליץ לך להזמין עכשיו בהזמנה מוקדמת מהסיבה שמשה ציין (הספר הקודם היה הצלחה), יש הרבה שיפורים וזה מחיר זול.
בהזמנת ספרים אני מרכז הזמנה עד שווי 75$ ואז המשלוח משתלם יותר
תודה על הפירוט

תגידו, רק אני שם לב שבתמונה של SS3 על כריכת הספר, המיקום של המוט לא הגיוני ואמור להיות יותר גבוה בהרבה?

העירו על האיור הזה כבר, התשובה הייתה שזה אכן לא מדוייק, אבל אהההה.........
זה כולה הציור על הכריכה (אם זה היה באיורים המסבירים את הנושא זה היה משמעותי יותר).
אני מחכה לביקורות על הספר, אני לא רואה איך הוא משנה הרבה למי שקרה את כל הספרים של ריפ
והחליט שהוא בכל מקרה מתאמן בתוכניות בסגנון שונה.

קיבלתי היום את הספר, נראה שהרבה דברים השתנו מהמהדורה הקודמת (שגם אותה קניתי).

בינתיים הספקתי לקרוא קצת על טקסס - ריפטו יישר קו עם כולם והעביר את הדדליפט ליום העצימות, אין זכר לדדליפט ביום הנפח.

@WhiteOwl - קיבלת את שלך?

מוזר שאין שום אזכור לספר באמאזון

כי הוא כבר לא במלאי, אשתו של ריפטו חשפה חלק מהתכתובות עם אמאזון - היא המליצה להם לרכוש כמות נכבדת על פי המספרים של המהדורה השניה והעובדה שהספר מכר 1000 עותקים ב-pre order, הם בהתחלה רצו רק 10, היא אמרה להם לחשוב על זה שוב, אחרי התייעצות עם מנהל באמאזון הם החליטו להזמין 150, שוב נגמר.

הנה הלינק הישיר (אי אפשר למצוא אותו בחיפוש כרגע):
http://www.amazon.com/Practical-Programming-Strength-Training-Rippetoe/dp/0982522754/

כי הוא כבר לא במלאי, אשתו של ריפטו חשפה חלק מהתכתובות עם אמאזון - היא המליצה להם לרכוש כמות נכבדת על פי המספרים של המהדורה השניה והעובדה שהספר מכר 1000 עותקים ב-pre order, הם בהתחלה רצו רק 10, היא אמרה להם לחשוב על זה שוב, אחרי התייעצות עם מנהל באמאזון הם החליטו להזמין 150, שוב נגמר.

הנה הלינק הישיר (אי אפשר למצוא אותו בחיפוש כרגע):
http://www.amazon.com/Practical-Programming-Strength-Training-Rippetoe/dp/0982522754/
תודה על הלינק
המספרים נותנים פרופורציה לגודל השוק לכל מי שתהה למה לא מתרגמים את הספר

• פותח/ת השרשור
כן קיבלתי את שלי בחמישי.
באמת נראה שיש הרבה חידושים והספר נראה מעולה.
יש שם גירסה של SS עם לג פרס במקום בסקוואט, משהו נדפק אצלו ריפ?🆘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית