הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע משהו שמצאתי לגבי אופטימן

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=116922751

זה אולי לא קריטי אבל זה יכול להראות על בקרה ואיכות נמוכה. אלה אם כן יש תגובה רישמית של אופטימום. אגב משה זה מעלה אצלי שאלה. אם היו משלמים לך\לאתר היה אכפת לך לעשות בדיקות מעבדה לכל מני מוצרים בשוק שיהיה באתר?

אפשר תרגום בבקשה?
Opti-Men contained 1.62 mcg of lead per daily serving. Although this amount is unlikely to be harmful in itself, lead exposure should be avoided. The State of California requires warning labels on supplements that provide more than 0.5 mcg of lead per day."

תרגום:

אופטי-מן מכיל 1.62 מק"ג (מיקרוגרם, יענו מליונית הגרם) עופרת במנה יומית. למרות שכמות זאת לכשלעצמה כנראה אינה מזיקה, רצוי להמנע מחשיפה לעופרת. מדינת קליפורניה דורשת שכל תוסף שמכיל יותר מ-0.5 מק"ג עופרת למנה יומית יישא תוית אזהרה.

לא קראתי את המאמר המקורי. הערות: 1. זה מדאיג בייחוד בגלל שמשקולנים לא מעטים לוקחים יותר מהמנה היומית המומלצת. 2. יש עוד מקורות לעופרת שכנראה אנחנו נחשפים אליהם, והכל מצטבר. 3. כמו שהעיר KMAN זה עלול להצביע על בעיות נוספות בייצור ו/או בבקרת האיכות ו/או בדיווח נכון על כל המרכיבים בתוית.

• פותח/ת השרשור
האמת? הכל זבל. אין לי מושג. תעשיית התוספים היא בעיקר אחיזת עיניים והייפ שרוצים בעיקר את הכסף שלך. די דומה לתעשיית הפורנו אם חושבים על זה שהם עושים שימוש בגוף של בן אדם כדי לפתות אנשים אחרים לפתוח את הארנק.

אם אני בן 16 אני יכול לקחת כדור אחד ביום ולא שלוש? עדיין יעבור את המנה המותרת? יש איזה מחקר או ניסוי שמוכיח שתיסוף של מולטי ויטמין באמת נספג או מועיל ולא סתם תרגיל שיווקי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית