הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר הכירו את אבי אסף - Avi Ssaf בלעדי לLBS

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
@Eyal אם זה בסדר מצידך לראיונות הבאים

עדיף שאנשים ירשמו כאן שאלות שמעניינים אותם לגבי האנשים שאתה הולך לערוך איתם ראיונות

בעיקר כדי שהראיון לא יהיה קצר מדי.

• פותח/ת השרשור
ואז התחלת לעשות אירובי יומיים לפני תחרות, לאכול המון פיצות ובורקסים ולעבוד על משקל גוף בלבד וזה בעצם מה שעבד. מעניין מאוד אחי. Sounds legit.

תשתדל להבא להדגיש שאתה מצטט את מילותיו של אבי אסף ולא שלי , כי אני שמן שלא עושה אירובי.

• פותח/ת השרשור
@Eyal אם זה בסדר מצידך לראיונות הבאים

עדיף שאנשים ירשמו כאן שאלות שמעניינים אותם לגבי האנשים שאתה הולך לערוך איתם ראיונות

בעיקר כדי שהראיון לא יהיה קצר מדי.

היי עוז,

סאחי על הראיון - נשמע טוב, אני בהחלט אעלה את זה בפעם הבאה.

היי עוז,

סאחי על הראיון - נשמע טוב, אני בהחלט אעלה את זה בפעם הבאה.
רעיון גרוע ביותר !!!
זה יקצר את הרעיון לשאלה אחת וזהו !, אז למה לטרוח בכלל
ואתם יודעים איזה שאלה - לדעתי בכלל לא צריך לדון עליה וכל תגובה לא עניינית פה צריכה להימחק

• פותח/ת השרשור
רעיון גרוע ביותר !!!
זה יקצר את הרעיון לשאלה אחת וזהו !, אז למה לטרוח בכלל
ואתם יודעים איזה שאלה - לדעתי בכלל לא צריך לדון עליה וכל תגובה לא עניינית פה צריכה להימחק

יש כבר למעלה מעשרה שאלות מאוד יפות, אתה טועה.

• פותח/ת השרשור
בטח..
1- לוקח או לא ?
2- מה לוקח ?
3- כמה לוקח ?
4-איזה חברה?
5- מאיזה גיל ?
וכו׳

סורי על התגובה היתי חייב 😆

ישראל , נשאלה השאלה האם הוא השתמש בחומרים או מתכנן שימוש בעתיד הקרוב, תשובתו הייתה חד משמעית ופה נגמר הדיון.

אתה יכול לספר קצת על PR'S? גם בתרגילי משקל גוף, וגם במשקולות. נגיד: שיא עליות מתח,מקבילים, שיא עליות כוח, שיא זמן שהחזקת בדגל, בנץ' פרס, מתח עם משקל, מקבילים עם משקל, סקוואט, מילטרי וכו' וכו'... מה שעולה לך לראש

דיברתי היום עם החבר עם הגנטיקה המפחידה, והוא הראה לי תמונות שלו. ברגליים הוא יותר מרשים מאבי אסף. בפלג גוף עליון הוא הרבה פחות אבל תשפטו אתם כי לי אין הרבה מושג בתחום הזה.
הוא אפילו מוכן שאני אפרסם את השם שלו ותראו בפייסבוק/באינסטגרם בן אדם חטוב רצח (ויחסית גדול) שאני יודע בוודאות שהוא טבעי לחלוטין.

אבל, אין מספיק ביקוש כאן אז אני לא אביך אותו סתם. 10 לייקים ואני אכתוב את השם.
נו מה אתה ילד הולך לי לפי לייקים תפרסם וזהו נראה מה הוא שווה

• פותח/ת השרשור
דיברתי היום עם החבר עם הגנטיקה המפחידה, והוא הראה לי תמונות שלו. ברגליים הוא יותר מרשים מאבי אסף. בפלג גוף עליון הוא הרבה פחות אבל תשפטו אתם כי לי אין הרבה מושג בתחום הזה.
הוא אפילו מוכן שאני אפרסם את השם שלו ותראו בפייסבוק/באינסטגרם בן אדם חטוב רצח (ויחסית גדול) שאני יודע בוודאות שהוא טבעי לחלוטין.

אבל, אין מספיק ביקוש כאן אז אני לא אביך אותו סתם. 10 לייקים ואני אכתוב את השם.

הפורום מזכיר מעט את הפייסבוק, אבל הוא לא 😃

מה שמו של הבחור?
אולי אראיין אותו.

ישראל , נשאלה השאלה האם הוא השתמש בחומרים או מתכנן שימוש בעתיד הקרוב, תשובתו הייתה חד משמעית ופה נגמר הדיון.
אייל אתה צודק , באמת שמי שמשתמש בסטרואידים זה לא מוריד מערכו , עזוב את עניין הסטרואידים , שים לב שבכל הראיון הוא רק אומר כמה הוא לא משקיע בתזונה ואוכל מה שבאלו , אז כאילו באמת ? כמה אפשר להעלים עין ?

אייל אתה צודק , באמת שמי שמשתמש בסטרואידים זה לא מוריד מערכו , עזוב את עניין הסטרואידים , שים לב שבכל הראיון הוא רק אומר כמה הוא לא משקיע בתזונה ואוכל מה שבאלו , אז כאילו באמת ? כמה אפשר להעלים עין ?
הוא לא אומר את זה, הוא פשוט אומר שהוא אוכל הרבה אבל בגלל שאין לו נטיות להשמין הוא מרשה לעצמו גם לאכול ג'אנק פוד.

הוא לא אומר את זה, הוא פשוט אומר שהוא אוכל הרבה אבל בגלל שאין לו נטיות להשמין הוא מרשה לעצמו גם לאכול ג'אנק פוד.
עזוב אלי , אני בכלל לא רוצה לריב בנושא הזה , סתם וויכוח חסר תכלית ובסוף תמיד זה נגמר אותו דבר

• פותח/ת השרשור

היי,

זהו הרעיון בעצם של הראיון.
אלו מילותיו של אסף, מה שעולה לכם בדעתך לאחר מכן זה כבר עניינכם.

היי,

זהו הרעיון בעצם של הראיון.
אלו מילותיו של אסף, מה שעולה לכם בדעתך לאחר מכן זה כבר עניינכם.
את הבנאדם אנחנו מכבדים בכל מיקרה.. אבל זה מתחיל להיות פתטי..
כאילו מה הוא רוצה שאנחנו נחשוב? שהוא אלוהים? עם גנטיקה של אל?
לפי דעתי הוא פשוט חושב שזה מוציא אותו יותר טוב, שהוא נראה מעולה ואוכל חרא.
אבל אם הוא חושב ככה ורואה את ההודעה הזאת, אז שידע שלא.. זה רק מוריד ממנו. וזה מתחיל להיות פתטי.
מאחל רק הצלחה לבנאדם יש לו פוטנציאל ענק.

.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 81.8 · צפיות: 489
איפה אתה רואה שהשוויתי ביניהם? חבר שלי לא יודע להתאמן וזה גם לא מעניין אותו כל כך. זה רק תחביב בשבילו. התמונה נועדה להראות לכם שאפשר להגיע לרמה מאוד מכובדת עם גנטיקה מעולה, בלי ידע ובלי חומרים.

Back
למעלה תחתית