עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואז התחלת לעשות אירובי יומיים לפני תחרות, לאכול המון פיצות ובורקסים ולעבוד על משקל גוף בלבד וזה בעצם מה שעבד. מעניין מאוד אחי. Sounds legit.
רעיון גרוע ביותר !!!היי עוז,
סאחי על הראיון - נשמע טוב, אני בהחלט אעלה את זה בפעם הבאה.
רעיון גרוע ביותר !!!
זה יקצר את הרעיון לשאלה אחת וזהו !, אז למה לטרוח בכלל
ואתם יודעים איזה שאלה - לדעתי בכלל לא צריך לדון עליה וכל תגובה לא עניינית פה צריכה להימחק
בטח..יש כבר למעלה מעשרה שאלות מאוד יפות, אתה טועה.
בטח..
1- לוקח או לא ?
2- מה לוקח ?
3- כמה לוקח ?
4-איזה חברה?
5- מאיזה גיל ?
וכו׳
סורי על התגובה היתי חייב 😆
נו מה אתה ילד הולך לי לפי לייקים תפרסם וזהו נראה מה הוא שווהדיברתי היום עם החבר עם הגנטיקה המפחידה, והוא הראה לי תמונות שלו. ברגליים הוא יותר מרשים מאבי אסף. בפלג גוף עליון הוא הרבה פחות אבל תשפטו אתם כי לי אין הרבה מושג בתחום הזה.
הוא אפילו מוכן שאני אפרסם את השם שלו ותראו בפייסבוק/באינסטגרם בן אדם חטוב רצח (ויחסית גדול) שאני יודע בוודאות שהוא טבעי לחלוטין.
אבל, אין מספיק ביקוש כאן אז אני לא אביך אותו סתם. 10 לייקים ואני אכתוב את השם.
דיברתי היום עם החבר עם הגנטיקה המפחידה, והוא הראה לי תמונות שלו. ברגליים הוא יותר מרשים מאבי אסף. בפלג גוף עליון הוא הרבה פחות אבל תשפטו אתם כי לי אין הרבה מושג בתחום הזה.
הוא אפילו מוכן שאני אפרסם את השם שלו ותראו בפייסבוק/באינסטגרם בן אדם חטוב רצח (ויחסית גדול) שאני יודע בוודאות שהוא טבעי לחלוטין.
אבל, אין מספיק ביקוש כאן אז אני לא אביך אותו סתם. 10 לייקים ואני אכתוב את השם.
אייל אתה צודק , באמת שמי שמשתמש בסטרואידים זה לא מוריד מערכו , עזוב את עניין הסטרואידים , שים לב שבכל הראיון הוא רק אומר כמה הוא לא משקיע בתזונה ואוכל מה שבאלו , אז כאילו באמת ? כמה אפשר להעלים עין ?ישראל , נשאלה השאלה האם הוא השתמש בחומרים או מתכנן שימוש בעתיד הקרוב, תשובתו הייתה חד משמעית ופה נגמר הדיון.
הוא לא אומר את זה, הוא פשוט אומר שהוא אוכל הרבה אבל בגלל שאין לו נטיות להשמין הוא מרשה לעצמו גם לאכול ג'אנק פוד.אייל אתה צודק , באמת שמי שמשתמש בסטרואידים זה לא מוריד מערכו , עזוב את עניין הסטרואידים , שים לב שבכל הראיון הוא רק אומר כמה הוא לא משקיע בתזונה ואוכל מה שבאלו , אז כאילו באמת ? כמה אפשר להעלים עין ?
עזוב אלי , אני בכלל לא רוצה לריב בנושא הזה , סתם וויכוח חסר תכלית ובסוף תמיד זה נגמר אותו דברהוא לא אומר את זה, הוא פשוט אומר שהוא אוכל הרבה אבל בגלל שאין לו נטיות להשמין הוא מרשה לעצמו גם לאכול ג'אנק פוד.
כבר רואה את זה הופך לחוב לראק..אבל, אין מספיק ביקוש כאן אז אני לא אביך אותו סתם. 10 לייקים ואני אכתוב את השם.
אייל אתה צודק , באמת שמי שמשתמש בסטרואידים זה לא מוריד מערכו , עזוב את עניין הסטרואידים , שים לב שבכל הראיון הוא רק אומר כמה הוא לא משקיע בתזונה ואוכל מה שבאלו , אז כאילו באמת ? כמה אפשר להעלים עין ?
את הבנאדם אנחנו מכבדים בכל מיקרה.. אבל זה מתחיל להיות פתטי..היי,
זהו הרעיון בעצם של הראיון.
אלו מילותיו של אסף, מה שעולה לכם בדעתך לאחר מכן זה כבר עניינכם.
חוסר מודעות כמו שחשבתי