נק' מוניטין:
384
- 1,215
- 111
- הרקולס
העלה תחת הכותרת "גוף טבעי".
משקל נע בין 95-97.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואני לא יודע מי יותר טיפש אלה שמאמינים לו או אלה שמרגישים את הצורך לצעוק "המלך עירום" כל פעם שעולה תמונה של הילד.אני לא יודע מי יותר טיפש הוא או אלו שמאמינים לו...
יאללה חבר'ה, מספיק לנסות ולהציץ לבחור בתחתונים... כן טבעי, לא טבעי...
ואני לא יודע מי יותר טיפש אלה שמאמינים לו או אלה שמרגישים את הצורך לצעוק "המלך עירום" כל פעם שעולה תמונה של הילד.
אני יודע. לא מופנה כלפיך. משתמש בציטוט שלך.אני הגבתי רק כי ראיתי בתמונה הענקית שאייל העלה כחלק מהראיון...
אני יודע. לא מופנה כלפיך. משתמש בציטוט שלך.
אנשים מתאמנים, אוכלים, יושנים, מזיינים ולפעמים מזריקים. לרוב האמירות בנוגע להיות אדפ מוזרק או לא נובעות מבורות (בייחוד בארצנו הקטנטונת). שימוש בסטרואידים מצריך הרבה מאוד משמעת עצמית והשקעה. אם היית רק יודע כמה חבר'ה דביצעו סייקלים אני מכיר שאילולא סיפרו מעולם לא היחת משער שביצעו.
העובדה שיש לו מעריצים הזויה עבורי במידה שווה. רק העיסוק האובססיבי בכל פעם שעולה תמונה כאן או בפורום תמונות חברי האתר בשאלת ההזרקה הוא מציצני.אני מודה לOVER השקעה שמצריך הסייקל כדי להגיע לתוצאות ולשמר אותן. הבעיה היא שבן אדם מסכים להתראיין ל"ציבור מעריציו" ומשקר במצח נחושה ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי.
לא הורדתי מהישגיו ובכלל אין פה קשר למה הוא השיג וכמה הוא השקיע בשביל זה.
העובדה שיש לו מעריצים הזויה עבורי במידה שווה. רק העיסוק האובססיבי בכל פעם שעולה תמונה כאן או בפורום תמונות חברי האתר בשאלת ההזרקה הוא מציצני.
כמעט כל ספורטאי הכח והאתלטיקה מהשורה הראשונה מוזרקים. שלא ישאלו והוא לא יאלץ לשקר...
למה שקרן? אתה רוצה שהוא יגיד כן אני לוקח, זה יעשה לך טוב? הוא לא יכול לעשות את זה, אתה יודע בדיוק כמוני שזה לא אפשרי מצידו, בדיוק כמו שרוני קולמן או פיל היט או כל מתחרה אחר לא אומר, ואני מאמין שגם בראיון עם אייל הוא באמת לא השתמש ונכנס לזה רק בזמן האחרון.תפסיקו ללקק לו את החור של התחת, אף אחד לא רשם שהוא לא משקיע רשמו שהוא שקרן כי הוא שקרן וזהו.
למה שקרן? אתה רוצה שהוא יגיד כן אני לוקח, זה יעשה לך טוב? הוא לא יכול לעשות את זה, אתה יודע בדיוק כמוני שזה לא אפשרי מצידו, בדיוק כמו שרוני קולמן או פיל היט או כל מתחרה אחר לא אומר, ואני מאמין שגם בראיון עם אייל הוא באמת לא השתמש ונכנס לזה רק בזמן האחרון.
הוא לא משקר כי זה כיף לו והוא רוצה שלא יירד לו מהערך, פשוט אסור לו וזהו.
הוא פרזנטור של חברות של תוספי מזון לפי מה ששמעתי, מן הסתם אסור לו לציין שהוא הגיע למה שהוא הגיע בגלל חומרים כאלה או אחרים.אסור לו כי? הוא מתחרה באיזה ספורט תחרותי אולימפי? יפסלו לו את הרישיון למשהו? מבחינת חוק מותר לקחת סטרואידים אנבולים הוא לא עובר על שום חוק. ועצם העובדה שבכל תמונה שניה הוא כותב "גוף טבעי" זה השקר לווא דווקא בגלל הראיון הנ"ל למרות שזה גם חלק מהעניין.
על מה אתה מדבר ? פעם גם אני חשבתי ש 'מי שמזריק משקיע פי אלף'אני יודע. לא מופנה כלפיך. משתמש בציטוט שלך.
אנשים מתאמנים, אוכלים, יושנים, מזיינים ולפעמים מזריקים. לרוב האמירות בנוגע להיות אדם מוזרק או לא נובעות מבורות (בייחוד בארצנו הקטנטונת). שימוש בסטרואידים מצריך הרבה מאוד משמעת עצמית והשקעה. אם היית רק יודע כמה חבר'ה שביצעו סייקלים אני מכיר שאילולא סיפרו מעולם לא היית משער שביצעו.
גם נתן גרסין פרזנטור של סאן, הוא לא מודה?הוא פרזנטור של חברות של תוספי מזון לפי מה ששמעתי, מן הסתם אסור לו לציין שהוא הגיע למה שהוא הגיע בגלל חומרים כאלה או אחרים.
שהוא כותב גוף טבעי אני בחיים לא ראיתי אבל אם כן אז באמת זה לא בסדר מצידו. אין לי בעיה גם להודות שאני טועה..
יש בישראל בודי נושא שבוא הוא אמר שהוא משתמשאיפה דניק הודה שהוא מזריק ? @EliC
לא יודע להגיד לך איפה בדיוק אבל הוא לעולם לא הכחיש את זהאיפה דניק הודה שהוא מזריק ? @EliC