אחר הכירו את אבי אסף - Avi Ssaf בלעדי לLBS

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
10340568_778251925532734_1101553286_o.jpg

העלה תחת הכותרת "גוף טבעי".
משקל נע בין 95-97.

יאללה חבר'ה, מספיק לנסות ולהציץ לבחור בתחתונים... כן טבעי, לא טבעי...
אני לא יודע מי יותר טיפש הוא או אלו שמאמינים לו...
ואני לא יודע מי יותר טיפש אלה שמאמינים לו או אלה שמרגישים את הצורך לצעוק "המלך עירום" כל פעם שעולה תמונה של הילד.

יאללה חבר'ה, מספיק לנסות ולהציץ לבחור בתחתונים... כן טבעי, לא טבעי...

ואני לא יודע מי יותר טיפש אלה שמאמינים לו או אלה שמרגישים את הצורך לצעוק "המלך עירום" כל פעם שעולה תמונה של הילד.

אני הגבתי רק כי ראיתי בתמונה הענקית שאייל העלה כחלק מהראיון...

אני הגבתי רק כי ראיתי בתמונה הענקית שאייל העלה כחלק מהראיון...
אני יודע. לא מופנה כלפיך. משתמש בציטוט שלך.
אנשים מתאמנים, אוכלים, יושנים, מזיינים ולפעמים מזריקים. לרוב האמירות בנוגע להיות אדם מוזרק או לא נובעות מבורות (בייחוד בארצנו הקטנטונת). שימוש בסטרואידים מצריך הרבה מאוד משמעת עצמית והשקעה. אם היית רק יודע כמה חבר'ה שביצעו סייקלים אני מכיר שאילולא סיפרו מעולם לא היית משער שביצעו.

אנשים מתאמנים, אוכלים, יושנים, מזיינים ולפעמים מזריקים. לרוב האמירות בנוגע להיות אדפ מוזרק או לא נובעות מבורות (בייחוד בארצנו הקטנטונת). שימוש בסטרואידים מצריך הרבה מאוד משמעת עצמית והשקעה. אם היית רק יודע כמה חבר'ה דביצעו סייקלים אני מכיר שאילולא סיפרו מעולם לא היחת משער שביצעו.

אני מודה לOVER השקעה שמצריך הסייקל כדי להגיע לתוצאות ולשמר אותן. הבעיה היא שבן אדם מסכים להתראיין ל"ציבור מעריציו" ומשקר במצח נחושה ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי.
לא הורדתי מהישגיו ובכלל אין פה קשר למה הוא השיג וכמה הוא השקיע בשביל זה.

אני מודה לOVER השקעה שמצריך הסייקל כדי להגיע לתוצאות ולשמר אותן. הבעיה היא שבן אדם מסכים להתראיין ל"ציבור מעריציו" ומשקר במצח נחושה ובגלל זה רשמתי מה שרשמתי.
לא הורדתי מהישגיו ובכלל אין פה קשר למה הוא השיג וכמה הוא השקיע בשביל זה.
העובדה שיש לו מעריצים הזויה עבורי במידה שווה. רק העיסוק האובססיבי בכל פעם שעולה תמונה כאן או בפורום תמונות חברי האתר בשאלת ההזרקה הוא מציצני.
כמעט כל ספורטאי הכח והאתלטיקה מהשורה הראשונה מוזרקים. שלא ישאלו והוא לא יאלץ לשקר...

העובדה שיש לו מעריצים הזויה עבורי במידה שווה. רק העיסוק האובססיבי בכל פעם שעולה תמונה כאן או בפורום תמונות חברי האתר בשאלת ההזרקה הוא מציצני.
כמעט כל ספורטאי הכח והאתלטיקה מהשורה הראשונה מוזרקים. שלא ישאלו והוא לא יאלץ לשקר...

מה זה "שלא ישאלו" , הוא הסכים להתראיין בהקשר לפיתוח גוף או לגוף שלו מה הוא חשב שישאלו אותו? כמה ביצים הוא אוכל ביום?
חוצמזה הוא יכול לבקש מהמראיין לפני הראיון לא לשאול שאלות בנושא...

ככה או ככה, הבחור בן 17 (!!!) נראה יותר טוב מהרבה אנשים שאני מכיר שביצעו כמה סייקלים.
עזבו את זה שהוא מזריק, כמות ההשקעה מצידו בתחום הזה ראויה להערכה, מגיל 14 הוא מתאמן (כנראה בלי חומרים) ורק עכשיו הוא התחיל לקחת בשביל לעשות את הקפיצת מדרגה הזאת, שמה לעשות בתחום הזה חייב את זה בשביל להצליח, אבל זה רק בא בנוסף, זה לא מחליף את ההשקעה באימונים ובתזונה.

תפסיקו ללקק לו את החור של התחת, אף אחד לא רשם שהוא לא משקיע רשמו שהוא שקרן כי הוא שקרן וזהו.
למה שקרן? אתה רוצה שהוא יגיד כן אני לוקח, זה יעשה לך טוב? הוא לא יכול לעשות את זה, אתה יודע בדיוק כמוני שזה לא אפשרי מצידו, בדיוק כמו שרוני קולמן או פיל היט או כל מתחרה אחר לא אומר, ואני מאמין שגם בראיון עם אייל הוא באמת לא השתמש ונכנס לזה רק בזמן האחרון.
הוא לא משקר כי זה כיף לו והוא רוצה שלא יירד לו מהערך, פשוט אסור לו וזהו.

למה שקרן? אתה רוצה שהוא יגיד כן אני לוקח, זה יעשה לך טוב? הוא לא יכול לעשות את זה, אתה יודע בדיוק כמוני שזה לא אפשרי מצידו, בדיוק כמו שרוני קולמן או פיל היט או כל מתחרה אחר לא אומר, ואני מאמין שגם בראיון עם אייל הוא באמת לא השתמש ונכנס לזה רק בזמן האחרון.
הוא לא משקר כי זה כיף לו והוא רוצה שלא יירד לו מהערך, פשוט אסור לו וזהו.

אסור לו כי? הוא מתחרה באיזה ספורט תחרותי אולימפי? יפסלו לו את הרישיון למשהו? מבחינת חוק מותר לקחת סטרואידים אנבולים הוא לא עובר על שום חוק. ועצם העובדה שבכל תמונה שניה הוא כותב "גוף טבעי" זה השקר לווא דווקא בגלל הראיון הנ"ל למרות שזה גם חלק מהעניין.

• פותח/ת השרשור
מעניין אותי מי ינצח עד יום העצמאות את המריבה הזו.

אסור לו כי? הוא מתחרה באיזה ספורט תחרותי אולימפי? יפסלו לו את הרישיון למשהו? מבחינת חוק מותר לקחת סטרואידים אנבולים הוא לא עובר על שום חוק. ועצם העובדה שבכל תמונה שניה הוא כותב "גוף טבעי" זה השקר לווא דווקא בגלל הראיון הנ"ל למרות שזה גם חלק מהעניין.
הוא פרזנטור של חברות של תוספי מזון לפי מה ששמעתי, מן הסתם אסור לו לציין שהוא הגיע למה שהוא הגיע בגלל חומרים כאלה או אחרים.

שהוא כותב גוף טבעי אני בחיים לא ראיתי אבל אם כן אז באמת זה לא בסדר מצידו. אין לי בעיה גם להודות שאני טועה..

אין פה מריבה @Eyal יש פה דיון.

בכל מקרה גם אם הוא פרזנטור אז שיבקש שישאלו אותו בראיון על תוספי התזונה שהוא לוקח והוא יזכיר את התוספים שנותנים לו ספונסרשיפ , כמו כל המפתחי גוף הגדולים שמקדמים בהצלחה תוספי תזונה ולא צריכים לשקר על הסייקלים בדרך.
שיעשה מה שהוא רוצה אין לי בעיה עם זה ומי שרוצה להאמין שהוא טבעי שיאמין אני אישית לא הייתי נוהג בדרך הזאת זה הכל...

אנשים מתאמנים, אוכלים, יושנים, מזיינים ולפעמים מזריקים. לרוב האמירות בנוגע להיות אדם מוזרק או לא נובעות מבורות (בייחוד בארצנו הקטנטונת). שימוש בסטרואידים מצריך הרבה מאוד משמעת עצמית והשקעה. אם היית רק יודע כמה חבר'ה שביצעו סייקלים אני מכיר שאילולא סיפרו מעולם לא היית משער שביצעו.
על מה אתה מדבר ? פעם גם אני חשבתי ש 'מי שמזריק משקיע פי אלף'
לא, מי שמתחרה משקיע פי אלף , מי שמזריק ומצלם את עצמו בלילה מחובק עם אוראו ונוטלה, כנראה שלא משקיע כמו שאתה חושב, כן יש פה משמעות לאכילת חלבון מספקת, אבל האימונים לא צריכים להיות קשים כמו של מתאמן טבעי וכנ"ל לגבי הדיוק בתזונה, חומרים גורמים לניצול מירבי של המזון ולהתאוששות ועליה בכוח מהירים ביותר, מה שגם נותן לך מוטיבציה להמשיך כי התוצאות מיידיות.
לדעתי , ואני אשמח לשמוע טיעון מנוגד, מתאמן טבעי עובד יותר קשה (כמובן כשהוא באמת מגיע לתוצאות ולא סתם מפמפם ביספס וחזה בשני וחמישי).

הוא פרזנטור של חברות של תוספי מזון לפי מה ששמעתי, מן הסתם אסור לו לציין שהוא הגיע למה שהוא הגיע בגלל חומרים כאלה או אחרים.

שהוא כותב גוף טבעי אני בחיים לא ראיתי אבל אם כן אז באמת זה לא בסדר מצידו. אין לי בעיה גם להודות שאני טועה..
גם נתן גרסין פרזנטור של סאן, הוא לא מודה?
גם דני קגנוביץ פרזנטור של 2 חברות, הוא לא מודה?
זה לא קשור.

יש לו גוף מטורף לא חושב שהוא טבעי

Back
למעלה תחתית