עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשכתבתי שאני משלם 50 שקל לחודש באשכול של סטאזס פיקפקת ואמרת שצריך לתת חוב לראק , החשבוניתמה זה?
אם כל הכבוד, נראה שלקחת רחוק את הקטע של "על הזין אחוז שומן עיקר שאני חזק"
אתה בן 15 , ואם תמשיך ככה אתה תראה כמו השמן של השכבה במקום החזק של השכבה.
קח הכול בפרופורציות אין מה להפריז באוכל תאכל מספיק בשביל להתקדם לא בשביל לעלות במשקל בכל מחיר
הקובה צודק לגמרי. אתה גם במשקלים שאתה יכול להתקדם בהם גם על סמך שיפורי טכניקה, ועל סמך הגירוי הנוירולוגי לשריר. לא רואה סיבה להמשיך לאכול ולהשמין במצבך.
במשקלים הנמוכים הללו אני יכול להתקדם גם עם -700 פשוט אני רוצה להוסיף קצת בשר לכלמיני אזורים אז אני על פלוס של 200-250 וגם מפמפם כפי שאתה רואה.אגב, לא בטוח שאם תאכל במאזן נייטרלי או שלילי קטן אתה תרד במשקלים ולא תתקדם.
במשקלים הנמוכים הללו אני יכול להתקדם גם עם -700 פשוט אני רוצה להוסיף קצת בשר לכלמיני אזורים אז אני על פלוס של 200-250 וגם מפמפם כפי שאתה רואה.
אני לא אמרתי בחיים שהתוכנית לא מתאימה לחיטוב , אני כרגע עושה אותה בחיטובבדיוק שוטטתי במאמר על התוכנית. דר מדגיש שם שהיא לא מומלצת בחיטוב. אני אישית לא ממש מבין למה. @הקובה
ואני בדיוק שוטטתי ב-3 ספרים של וונדלר 😃בדיוק שוטטתי במאמר על התוכנית. דר מדגיש שם שהיא לא מומלצת בחיטוב. אני אישית לא ממש מבין למה. @הקובה
כי אני אוהב את התרגיל הזה והוא משתלב ממש טוב בתוכנית, המטרה בדדליפט היא מינימום 180 .... השאר לא לוחץ לי 😃 12/1/2014דפיציט דדליפט? למה אתה משלב את התרגיל הזה...
דרך אגב, מה המטרות לסיום התוכנית/לקראת התחרות?
אבל גם לא גדולאני רואה GM לא קטן