הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיל צבאי

אם כבר יש פוסט פתוח אז אני ינצל את זה.
אם יש לי אסטמה(בלי התקפים כבר שנתיים),אבל אני לוקח איתי משאף במרשם כשאני יוצא לטיולים.
מה יהיה הפרופיל שלי במידה ואני לא מדווח על אסטמה? אם למישהו יש מידע מיותר בנושא האסטמה בצבא אני ישמח.

שאלה מוזרה בן אדם. הפרופיל אם לא תדווח על האסטמה יהיה הפרופיל... ללא אסטמה. כמה שהצבא יחליט לתת לך. אולי יוריד לך על דברים אחרים.

אם כבר יש פוסט פתוח אז אני ינצל את זה.
אם יש לי אסטמה(בלי התקפים כבר שנתיים),אבל אני לוקח איתי משאף במרשם כשאני יוצא לטיולים.
מה יהיה הפרופיל שלי במידה ואני לא מדווח על אסטמה? אם למישהו יש מידע מיותר בנושא האסטמה בצבא אני ישמח.
אסתמה קלה רושמים כסעיף (כמו משקפיים, שלא מוריד פרופיל אלא במקרים חריגים אבל יכול למנוע טייס למשל) אסתמה כבדה כבר מורידים ל82. אני חושב שגם אסתמה ללא התקף של כמה שנים נחשב לאסתמה קלה ומצויין כסעיף בלבד, לכן איך צורך לחשוש.
אבל הפורפיל הצבאי עובד בצורה אחרת, העובדה שיש לך אסתמה, משקפיים, קרע בברך, פריצת דיסק, בלט בדיקס ועוד שלל קטסטרופות לא בהכרח יגרום לפרופיל שלך להיות 45. יכול להיות לך פרופיל 97 גם עם כל הבעיות האלה.

מעל מספר 5 במשקפיים יורד הפרופיל ל72 (מנסיון).

שאלה מוזרה בן אדם. הפרופיל אם לא תדווח על האסטמה יהיה הפרופיל... ללא אסטמה. כמה שהצבא יחליט לתת לך. אולי יוריד לך על דברים אחרים.

אסתמה קלה רושמים כסעיף (כמו משקפיים, שלא מוריד פרופיל אלא במקרים חריגים אבל יכול למנוע טייס למשל) אסתמה כבדה כבר מורידים ל82. אני חושב שגם אסתמה ללא התקף של כמה שנים נחשב לאסתמה קלה ומצויין כסעיף בלבד, לכן איך צורך לחשוש.
אבל הפורפיל הצבאי עובד בצורה אחרת, העובדה שיש לך אסתמה, משקפיים, קרע בברך, פריצת דיסק, בלט בדיקס ועוד שלל קטסטרופות לא בהכרח יגרום לפרופיל שלך להיות 45. יכול להיות לך פרופיל 97 גם עם כל הבעיות האלה.

תודה חבר'ה,אבל הם לא בודקים עבר רפואי?
היה לי אסטמה מאוד קשה עד ליפני כמה שנים,ובדוק אם הם בודקים עבר רפואי אז הם רואים את זה.

בכול מקרה,בצו ראשון להגיד שיש לי אסתמה קלה? אם כן אז איך לתאר אותה?
יש פה איזה מומחה לצבא שיכול לעזור? חח

תודה חבר'ה,אבל הם לא בודקים עבר רפואי?
היה לי אסטמה מאוד קשה עד ליפני כמה שנים,ובדוק אם הם בודקים עבר רפואי אז הם רואים את זה.

בכול מקרה,בצו ראשון להגיד שיש לי אסתמה קלה? אם כן אז איך לתאר אותה?
יש פה איזה מומחה לצבא שיכול לעזור? חח

כשאתה מגיע לצו ראשון אתה צריך לבוא עם טופס בריאות שהרופא משפחה שלך כתב(רופא שלך לפחות 3 שנים אם אני לא טועה).
שם הוא כותב אם היה לך התקף ומתי וכו'.במידה ואסטמה עולה בתיק הם עושים בדיקת "מאמץ" מעפנה שילדה בן 18.5 מחפפת, שבודק את הרמת אסטמה.ובסוף הרופאה בצו ראשון מחליטה על פי הבדיקות ועל פי מה שהרופא משפחה אמר מה הרמת אסטמה.

כשאתה מגיע לצו ראשון אתה צריך לבוא עם טופס בריאות שהרופא משפחה שלך כתב(רופא שלך לפחות 3 שנים אם אני לא טועה).
שם הוא כותב אם היה לך התקף ומתי וכו'.במידה ואסטמה עולה בתיק הם עושים בדיקת "מאמץ" מעפנה שילדה בן 18.5 מחפפת, שבודק את הרמת אסטמה.ובסוף הרופאה בצו ראשון מחליטה על פי הבדיקות ועל פי מה שהרופא משפחה אמר מה הרמת אסטמה.

זהו?
אבל הרופא הנוכחי שלי הוא חדש,כי זה הרופא מבוגרים ועד ליפני שנה הייתי אצל הרופא ילדים חחח

טוב תודה,אז זה שטויות,אני יכול ללכת לקרבי לא?

אסטמה יש סיכוי ל 64
בעיות בדיסק - אין לדעת רק ועדה תחליט
הכי מצחיק שלפני הגיוס רוצים פרופיל כמה שיותר גבוהה ואחרי שמתגייסים מנסים בכל דרך להוריד פרופיל !!! (לא מכליל אבל לרוב)

לי יש בלט דיסק אחד ושברתי זיז בחוליה (תוך כדי השירות) והורידו לי לפרופיל 45. במקרה שלך אני מאמינה שככל הנראה זה יהיה 45 אוטומטית..

אסטמה זה 64 אני מכיר מישהו שיש לו אסטמה קלה בקושי יש לו התקפים והורידו אותו ל64

כשהיה לי צו ראשון ואחיו צו שני שבו עשו לי בדיקת ראייה המספר היה מינוס 6 בזמנו וירד לי הפרופיל ל72.

כשהיה לי צו ראשון ואחיו צו שני שבו עשו לי בדיקת ראייה המספר היה מינוס 6 בזמנו וירד לי הפרופיל ל72.

הבנתי שמורידים עד -7 בגלל משהו שנקרא עומק ראייה או צילינדר משמעותי, כי אני מכיר אנשים עם -6 ומשהו עם 97, וכאלה כמוך שאפילו עם מינוס 3 או 4 הורידו.

מאוד מוזר מה שהולך עם זה.. כאילו כל רופא מחליט כמה להוריד

הבנתי שמורידים עד -7 בגלל משהו שנקרא עומק ראייה או צילינדר משמעותי, כי אני מכיר אנשים עם -6 ומשהו עם 97, וכאלה כמוך שאפילו עם מינוס 3 או 4 הורידו.

מאוד מוזר מה שהולך עם זה.. כאילו כל רופא מחליט כמה להוריד
בדיוק כל רופא וכל וועדה מחליטה משהו אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית