הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתי רוצים לשאול את מאור זדרז?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה דעתו על דרופסטים סופרסטים ואיך הוא משלב אותם בתוכנית של מתאמן שמתרתו אסטטיקה (לא מתאמן כוח) חיטוב/מאסה ?

גרעון ועודף קלורי במאסה/חיטוב על כמה הוא ממליץ ?

אירובי בחיטוב/מאסה מה מומלץ ?

הכל למתאמן שמתרתו אסטטיקה

שאלות יפות, נרשם.

קצת יותר חכם מימך. עד כמה שאני יודע מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו מי אשר פה בארץ לפני כמה שנים אחרי שזכה באלוף האלופים באיגוד של IFBB פה בארץ. ב-2010-2009 בהרך.
ורק בזכות הכרטיס הזה הוא התחרה בחו'ל באיגודים של IFBB .
וגם אני שמעתי שהאולימפיה זה המטרה שלו(שיהיה בהצלחה כן). אבל אם אתה חושב שיש לו סיכוי להגיע לשם אז כנראה שאתה לא ממש מבין בפיתוח גוף תחרותי ברמות האלה. לצערי אין לו ממש סיכוי.
זה לא משנה כרגע מי המקור שממנו זה הגיע. בגלל זה אני רוצה לשמוע מה מאור יגיב על זה. ועל שאר השאלות. ואם זה נושע רגיש מידי בשבילו והוא לא ירצה להגיב שלא יגיב נסיק מסכנות לבד.
אלכס אתה רציני במה שאתה אומר. בן כמה אתה ?
שמועות זה בסדר ואתה יכול לשמור על המקור שלך לעצמך , אבל נראה לך שעושים בדיקות סמים בתחרות פיתוח גוף ?? לפני שמישהו מספר לך איזה סיפור דפוק ואתה מחליט להאמין לו אתה חייב לחשוב קצת ולהפעיל שיקול דעת - במקרה הזה אתה שמעתה משהו - והאמנת לזה בלי לחשוב לרגע עם זה הגיוני או לא...
זה כאילו שאני עכשיו ימכור לך אדמה בירח ואתה באמת תקנה ממני או שתלך לבנק לבקש משכנתא

אלכס אתה רציני במה שאתה אומר. בן כמה אתה ?
אבל נראה לך שעושים בדיקות סמים בתחרות פיתוח גוף ??
בטח שעושים. יש תחרויות בחו'ל שעושים בדיקות של סמים,ממריצים,וחומרים אחרים שאסורים לשימוש.
בוא לא נפתח פה כרגע ויכוח. וניתן למאור להגיב.

בטח שעושים. יש תחרויות בחו'ל שעושים בדיקות של סמים,ממריצים,וחומרים אחרים שאסורים לשימוש.
צודק לא נתווכח אני בדעה שלך: הזיין שכל מהחדר כושר שלך כל יודע! הוא בטח גם פעם היה מר ישראל אבל אין לו תמונות כי הכלב אכל אותם ולא רק זה - לפעמים בר רפאלי בא עליו הביתה לקפה וחפוז... אבל אל תספר לאיש
🤦‍♂️ ואני מסכים איתו : רק הישראלים לוקחים סטרואידים !
פיל היט , קולמן , וקטלר הם כולם טבעים !!! ולא לוקחים שום חומר אסור כי אם כן - הרי שהם היו נכשלים בבדיקה שעושים לפני שעולים לבמה של הואלימפיה . הם אפילו לא לוקחים משתנים לפני עליה לבמה ! מי צריך את זה - הם עושים סאונה וזה מוריד מהם את כל הנוזלים ... וזה לא רק זה - כדור הארץ הוא בכלל לא כדור אלא שטוח ומי שאמור שהוא עגול הוא מכשפה וצריך לעלות אותו על מוקד
😣😣

נערך לאחרונה:
MyGeniousMeme8851.png

מה תכנית האימונים שלו?
בכמה פלוס קלורי הוא נמצא במסה ובכמה מינוס קלורי הוא בחיטוב?
באיזה גיל הוא התחיל את פיתוח הגוף?
במידה ומדברים איתו בראיון על סטרואידים- באיזה גיל הוא לקח את הסייקל הראשון שלו?

קצת יותר חכם מימך. עד כמה שאני יודע מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו מי אשר פה בארץ לפני כמה שנים אחרי שזכה באלוף האלופים באיגוד של IFBB פה בארץ. ב-2010-2009 בהרך.
ורק בזכות הכרטיס הזה הוא התחרה בחו'ל באיגודים של IFBB .
וגם אני שמעתי שהאולימפיה זה המטרה שלו(שיהיה בהצלחה כן). אבל אם אתה חושב שיש לו סיכוי להגיע לשם אז כנראה שאתה לא ממש מבין בפיתוח גוף תחרותי ברמות האלה. לצערי אין לו ממש סיכוי.
זה לא משנה כרגע מי המקור שממנו זה הגיע. בגלל זה אני רוצה לשמוע מה מאור יגיב על זה. ועל שאר השאלות. ואם זה נושע רגיש מידי בשבילו והוא לא ירצה להגיב שלא יגיב נסיק מסכנות לבד.
כן, אני קצת מבין בפיתוח גוף, ויש לו סיכוי לא קטן להגיע לאולמפיה. מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו ב2013 ובעזרתו התחרה בטמפה.
(לא מחלקים כרטיס פרו למנצחים בארץ חביבי..) מאור גדל כמעט פי 2 ב3 שנים האחרונות והוא מפוצץ פוטנציאל ומוטבציה.
אבל כמובן, שיש את האנשים הקטנים.. (תנחש מי?) שיתחילו לפרסם שטויות.. ואני מתאר לעצמי איזה אנשים ומאיזה פורום.. (כי רק שם יכולים להיות מספיק חכמים). בקיצור גבר, תחזור למקום שממנו באת... פשוט בדיחה, אפילו פיתוח גוף תחרותי הם הפכו למגזין רכילות של כוסיות.

פיל היט , קולמן , וקטלר הם כולם טבעים !!! ולא לוקחים שום חומר אסור כי אם כן - הרי שהם היו נכשלים בבדיקה שעושים לפני שעולים לבמה של הואלימפיה . הם אפילו לא לוקחים משתנים לפני עליה לבמה !
באולימפיה לא עושים בדיקות הספורטאים נשאלים האם בשנה האחרונה הם השתמשו בחומרים אסורים כולם אומרים שלא ובזה זה ניגמר.
אבל ב-2012 שמאור טס לאירופה ולקח שם מקום שלישי כן עשו בדיקות דופינג וכל מי שיודע מזה ולא רוצה "להתפס" או שהוא לא מתחרה שם או שאפשר לשלם מתחת לשולחן ולעבור תבדיקות. אתה מוזמן לבדוק את זה. ולא לעשות פה צחוק.
כן, אני קצת מבין בפיתוח גוף, ויש לו סיכוי לא קטן להגיע לאולמפיה. מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו ב2013 ובעזרתו התחרה בטמפה.
(לא מחלקים כרטיס פרו למנצחים בארץ חביבי..) מאור גדל כמעט פי 2 ב3 שנים האחרונות והוא מפוצץ פוטנציאל ומוטבציה.
אבל כמובן, שיש את האנשים הקטנים.. (תנחש מי?) שיתחילו לפרסם שטויות.. ואני מתאר לעצמי איזה אנשים ומאיזה פורום.. (כי רק שם יכולים להיות מספיק חכמים). בקיצור גבר, תחזור למקום שממנו באת... פשוט בדיחה, אפילו פיתוח גוף תחרותי הם הפכו למגזין רכילות של כוסיות.
אני ינצל את הפוסט הזה רק בשביל להשתיק אותך.
Eyal תשאל את מאור באיזה שנה הוא קיבל את הכרטיס PRO שלו ואיפו.
התשובה שלו תשתיק פה את הבחור שחושב שהוא יודע הכל.

• פותח/ת השרשור
באולימפיה לא עושים בדיקות הספורטאים נשאלים האם בשנה האחרונה הם השתמשו בחומרים אסורים כולם אומרים שלא ובזה זה ניגמר.
אבל ב-2012 שמאור טס לאירופה ולקח שם מקום שלישי כן עשו בדיקות דופינג וכל מי שיודע מזה ולא רוצה "להתפס" או שהוא לא מתחרה שם או שאפשר לשלם מתחת לשולחן ולעבור תבדיקות. אתה מוזמן לבדוק את זה. ולא לעשות פה צחוק.

אני רושם את כל השאלות.

אני רואה אתה מקיר טוב מידי את מאור ואתה יודע שהוא נבדק ואתה יודע שחלק מהמתחרים לא בואו לתחרות וחלק שמו כסף מתחת לשולחן כדי לא להתפס... ואולי גם חלק מהמתחרים בואו טבעים ועשו סייקל של אפקת קריאטין וסטונה לייבוש...
אח שלי אתה מדבר שטויות. ואני אומר לך את זה בוודאות ! כל מה שאמרת עד עכשיו זה שטויות אפילו זה גובל בטימטום.. אל תתבאס שאני אומר לך את זה אני פשוט חושב שאתה צריך למחוק את כל התגובות שלך עד עכשיו בשביל לא לעשות פאדיחות לעצמך ולאינטלגנציה של האנשים פה

באהבה...
myxytnojimk2.jpg

• פותח/ת השרשור
אני חושב ששאלתו של אלכס קיבלה תשובה חד משמעית.

אני מבקש להפסיק לפוצץ לי את האשכול.

• פותח/ת השרשור
@Eyal יש עוד ראיונות באופק?(כמובן אחרי הראיון עם מאור)

אלון גבאי מתווך ביני לבין ג׳ף סהיד.

בכל אופן תמיד יהיו רעיונות, זו עבודה לא פשוטה אבל אני נהנה מהר(א)עיון.

יש למה לצפות.

אלון גבאי מתווך ביני לבין ג׳ף סהיד.

בכל אופן תמיד יהיו רעיונות, זו עבודה לא פשוטה אבל אני נהנה מהר(א)עיון.

יש למה לצפות.
יוזמה מבורכת ביותר .. אני מאוד נהנה לקרוא את הראיונות האלה,בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית