- פותח/ת השרשור
מה דעתו על דרופסטים סופרסטים ואיך הוא משלב אותם בתוכנית של מתאמן שמתרתו אסטטיקה (לא מתאמן כוח) חיטוב/מאסה ?
גרעון ועודף קלורי במאסה/חיטוב על כמה הוא ממליץ ?
אירובי בחיטוב/מאסה מה מומלץ ?
הכל למתאמן שמתרתו אסטטיקה
שאלות יפות, נרשם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה דעתו על דרופסטים סופרסטים ואיך הוא משלב אותם בתוכנית של מתאמן שמתרתו אסטטיקה (לא מתאמן כוח) חיטוב/מאסה ?
גרעון ועודף קלורי במאסה/חיטוב על כמה הוא ממליץ ?
אירובי בחיטוב/מאסה מה מומלץ ?
הכל למתאמן שמתרתו אסטטיקה
אלכס אתה רציני במה שאתה אומר. בן כמה אתה ?קצת יותר חכם מימך. עד כמה שאני יודע מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו מי אשר פה בארץ לפני כמה שנים אחרי שזכה באלוף האלופים באיגוד של IFBB פה בארץ. ב-2010-2009 בהרך.
ורק בזכות הכרטיס הזה הוא התחרה בחו'ל באיגודים של IFBB .
וגם אני שמעתי שהאולימפיה זה המטרה שלו(שיהיה בהצלחה כן). אבל אם אתה חושב שיש לו סיכוי להגיע לשם אז כנראה שאתה לא ממש מבין בפיתוח גוף תחרותי ברמות האלה. לצערי אין לו ממש סיכוי.
זה לא משנה כרגע מי המקור שממנו זה הגיע. בגלל זה אני רוצה לשמוע מה מאור יגיב על זה. ועל שאר השאלות. ואם זה נושע רגיש מידי בשבילו והוא לא ירצה להגיב שלא יגיב נסיק מסכנות לבד.
בטח שעושים. יש תחרויות בחו'ל שעושים בדיקות של סמים,ממריצים,וחומרים אחרים שאסורים לשימוש.אלכס אתה רציני במה שאתה אומר. בן כמה אתה ?
אבל נראה לך שעושים בדיקות סמים בתחרות פיתוח גוף ??
צודק לא נתווכח אני בדעה שלך: הזיין שכל מהחדר כושר שלך כל יודע! הוא בטח גם פעם היה מר ישראל אבל אין לו תמונות כי הכלב אכל אותם ולא רק זה - לפעמים בר רפאלי בא עליו הביתה לקפה וחפוז... אבל אל תספר לאישבטח שעושים. יש תחרויות בחו'ל שעושים בדיקות של סמים,ממריצים,וחומרים אחרים שאסורים לשימוש.
כן, אני קצת מבין בפיתוח גוף, ויש לו סיכוי לא קטן להגיע לאולמפיה. מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו ב2013 ובעזרתו התחרה בטמפה.קצת יותר חכם מימך. עד כמה שאני יודע מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו מי אשר פה בארץ לפני כמה שנים אחרי שזכה באלוף האלופים באיגוד של IFBB פה בארץ. ב-2010-2009 בהרך.
ורק בזכות הכרטיס הזה הוא התחרה בחו'ל באיגודים של IFBB .
וגם אני שמעתי שהאולימפיה זה המטרה שלו(שיהיה בהצלחה כן). אבל אם אתה חושב שיש לו סיכוי להגיע לשם אז כנראה שאתה לא ממש מבין בפיתוח גוף תחרותי ברמות האלה. לצערי אין לו ממש סיכוי.
זה לא משנה כרגע מי המקור שממנו זה הגיע. בגלל זה אני רוצה לשמוע מה מאור יגיב על זה. ועל שאר השאלות. ואם זה נושע רגיש מידי בשבילו והוא לא ירצה להגיב שלא יגיב נסיק מסכנות לבד.
באולימפיה לא עושים בדיקות הספורטאים נשאלים האם בשנה האחרונה הם השתמשו בחומרים אסורים כולם אומרים שלא ובזה זה ניגמר.פיל היט , קולמן , וקטלר הם כולם טבעים !!! ולא לוקחים שום חומר אסור כי אם כן - הרי שהם היו נכשלים בבדיקה שעושים לפני שעולים לבמה של הואלימפיה . הם אפילו לא לוקחים משתנים לפני עליה לבמה !
אני ינצל את הפוסט הזה רק בשביל להשתיק אותך.כן, אני קצת מבין בפיתוח גוף, ויש לו סיכוי לא קטן להגיע לאולמפיה. מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו ב2013 ובעזרתו התחרה בטמפה.
(לא מחלקים כרטיס פרו למנצחים בארץ חביבי..) מאור גדל כמעט פי 2 ב3 שנים האחרונות והוא מפוצץ פוטנציאל ומוטבציה.
אבל כמובן, שיש את האנשים הקטנים.. (תנחש מי?) שיתחילו לפרסם שטויות.. ואני מתאר לעצמי איזה אנשים ומאיזה פורום.. (כי רק שם יכולים להיות מספיק חכמים). בקיצור גבר, תחזור למקום שממנו באת... פשוט בדיחה, אפילו פיתוח גוף תחרותי הם הפכו למגזין רכילות של כוסיות.
באולימפיה לא עושים בדיקות הספורטאים נשאלים האם בשנה האחרונה הם השתמשו בחומרים אסורים כולם אומרים שלא ובזה זה ניגמר.
אבל ב-2012 שמאור טס לאירופה ולקח שם מקום שלישי כן עשו בדיקות דופינג וכל מי שיודע מזה ולא רוצה "להתפס" או שהוא לא מתחרה שם או שאפשר לשלם מתחת לשולחן ולעבור תבדיקות. אתה מוזמן לבדוק את זה. ולא לעשות פה צחוק.
אני ינצל את הפוסט הזה רק בשביל להשתיק אותך.
Eyal תשאל את מאור באיזה שנה הוא קיבל את הכרטיס PRO שלו ואיפו.
התשובה שלו תשתיק פה את הבחור שחושב שהוא יודע הכל.
אני רואה אתה מקיר טוב מידי את מאור ואתה יודע שהוא נבדק ואתה יודע שחלק מהמתחרים לא בואו לתחרות וחלק שמו כסף מתחת לשולחן כדי לא להתפס... ואולי גם חלק מהמתחרים בואו טבעים ועשו סייקל של אפקת קריאטין וסטונה לייבוש...באולימפיה לא עושים בדיקות הספורטאים נשאלים האם בשנה האחרונה הם השתמשו בחומרים אסורים כולם אומרים שלא ובזה זה ניגמר.
אבל ב-2012 שמאור טס לאירופה ולקח שם מקום שלישי כן עשו בדיקות דופינג וכל מי שיודע מזה ולא רוצה "להתפס" או שהוא לא מתחרה שם או שאפשר לשלם מתחת לשולחן ולעבור תבדיקות. אתה מוזמן לבדוק את זה. ולא לעשות פה צחוק.
באהבה...באולימפיה לא עושים בדיקות הספורטאים נשאלים האם בשנה האחרונה הם השתמשו בחומרים אסורים כולם אומרים שלא ובזה זה ניגמר.
אחלה תשובה רק חבל שאלכס יגיד :באהבה...
![]()
אולי סטס סטרוזברג ?@Eyal יש עוד ראיונות באופק?(כמובן אחרי הראיון עם מאור)
או שאייל יפתיע ויראיין את "קינג רוני".אולי סטס סטרוזברג ?
יוזמה מבורכת ביותר .. אני מאוד נהנה לקרוא את הראיונות האלה,בהצלחה 😃אלון גבאי מתווך ביני לבין ג׳ף סהיד.
בכל אופן תמיד יהיו רעיונות, זו עבודה לא פשוטה אבל אני נהנה מהר(א)עיון.
יש למה לצפות.
יוזמה מבורכת ביותר .. אני מאוד נהנה לקרוא את הראיונות האלה,בהצלחה 😃