הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתי רוצים לשאול את מאור זדרז?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
היי,

בשיאה של עונת הראיונות, אשמח לשמוע ממכם את השאלות שיעניינו אתכם בנוגע לחייו האישיים והמקצועים של מאור זדרדז.

כל שאלה פרט ל"האם אתה מבצע סייקל" תתקבלנה בברכה ואף תוזכר בכתבה עם תיוג שמכם.

לכו עם הרעיון, תודה.

maor.jpg

אם אתה מוצא לנכון לשאול שאלות ממה שרשמתי באשכול על אלון גבאי, אני אשמח

יש שמועה שהאיתי רוצה שמאור ישפוך על זה קצת אור .בתחרות הלפני אחרונה שמאור התחרה בה ב-2012 אם אני לא טועה שהוא לקח בה מקום שלישי במר אירופה נעשו בדיקות סמים אצל המתחרים.
יש שמועה שבאותה תחרות התגלו אצלו בדם סמים שאסורים לשימוש בתחרויות האלה.
עקב זה כרטיס ה IFBB שלו נשלל ואפילו הורידו את התמונות שלו מFLEX אחרי שהתחרה בפעם האחרונה(לקח שם מקום 20 ומשהו אני חושב) והשעו אותו מכל התחרויות של IFBB לכל החיים. או לכמה שנים טובות. ושלחו לו ולאשר בארץ מכתב בנושא + דרישה על תשלום קנס מסוים.
במידה וזה נכון מה התוכניות שלו לעתיד הקרוב מבחינת תחרויות ? הוא חושב לעבור לאיגוד אחר ? או להפסיק להתחרות כי החלום להגיע לארנולד קלאסיק/ ואולימפיה לא יתגשם.
במידה והשמועה הזאת אין בה אמת אז מה התחרות הבאה שהוא חושב לגשת עליה? ומתי ?
אני מצפה ממנו בטור ספורטאי לתגובה כנה ואמיתית בלי שקרים. ואם הוא יחליט לא לענות על זה זכותו מקובל עלי.

יש שמועה שהאיתי רוצה שמאור ישפוך על זה קצת אור .בתחרות הלפני אחרונה שמאור התחרה בה ב-2012 אם אני לא טועה שהוא לקח בה מקום שלישי במר אירופה נעשו בדיקות סמים אצל המתחרים.
עקב זה כרטיס ה IFBB שלו נשלל ואפילו הורידו את התמונות שלו מFLEX אחרי שהתחרה בפעם האחרונה(לקח שם מקום 20 ומשהו אני חושב) והשעו אותו מכל התחרויות של IFBB לכל החיים. או לכמה שנים טובות. ושלחו לו ולאשר בארץ מכתב בנושא + דרישה על תשלום קנס מסוים.
במידה וזה נכון מה התוכניות שלו לעתיד הקרוב מבחינת תחרויות ? הוא חושב לעבור לאיגוד אחר ? או להפסיק להתחרות כי החלום להגיע לארנולד קלאסיק/ ואולימפיה לא יתגשם.
אני מצפה ממנו בטור ספורטאי לתגובה כנה ואמיתית בלי שקרים. ואם הוא יחליט לא לענות על זה זכותו מקובל עלי.
מה לעזאזל...?

• פותח/ת השרשור

זה חדש לי, אני אשאל אותו.

תודה.

מוסיף כמה שאלות:
1. אשמח שמאור יפרט את ההתקדמות שלו מאז התחרות הראשונה ועד לאחרונה. הכוונה לנתונים כמו משקל, אחוזי שומן, היקפים.
2. אשתו, קארין, היא מיס פיטנס לשעבר. האם היא מתכוונת להתחרות שוב?
3. ידוע שבארץ מאוד קשה להתפרנס מפיתוח גוף, אם בכלל. אני יודע שמאור מאמן אישי ברשת גו-אקטיב. מה הוא עושה עוד למחייתו?
4. האם חשב לנסות את מזלו בקריירה בחו"ל? ואולי אף לעבור לשם עם כל משפחתו?

1 איך התפריט שלו ניראה במסה ובחיטוב
2 מה התוכניות שלו לעתיד מבחינה תחרותית
3 איך הוא מסתדר עם הפיתוח גוף ושיש לו גם משפחה (ילדים)

מה הוא היה עושה אחרת בתחילת הדרך
מה העצה שלו למי שרוצה להתחיל בתחום

האם הוא משלב תרגילים מורכבים בתוכנית שלו, האם הוא ממליץ על תוכניות כמו SS וטקסס מתוד לבילדרים לעתיד.
מה הוא חושב על ענף הבילדינג בישראל.

• פותח/ת השרשור
האם הוא משלב תרגילים מורכבים בתוכנית שלו, האם הוא ממליץ על תוכניות כמו SS וטקסס מתוד לבילדרים לעתיד.
מה הוא חושב על ענף הבילדינג בישראל.

נרשם.

מה אתה חושב על רמת פיתוח הגוף בארץ?
איך אתה מסתדר עם דחפים לאכול דברים 'שאסור'?
קורה לך לפעמים שאין לך כח או רצון ללכת לאימון? מה עושה במקרה כזה?

האם הוא יכול לגרד את הגב? 😃
חח עכשיו בנימה רצינית יותר

האם הוא מתכנן להתחרות שוב בשנתיים הבאות?
כמה בשר הוא צריך לעלות בשביל להגיע לליגה של הגדולים?
האם לדעתו השיפוט בטמפה היה הוגן כלפיו?
והאם בעתיד, הרמה של הבילדינג בארץ תעלה וניתן יהיה להתפרנס ממנה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית