הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם הייתי רוצים לשאול את מאור זדרז?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
יש שמועה שהאיתי רוצה שמאור ישפוך על זה קצת אור .בתחרות הלפני אחרונה שמאור התחרה בה ב-2012 אם אני לא טועה שהוא לקח בה מקום שלישי במר אירופה נעשו בדיקות סמים אצל המתחרים.
יש שמועה שבאותה תחרות התגלו אצלו בדם סמים שאסורים לשימוש בתחרויות האלה.
עקב זה כרטיס ה IFBB שלו נשלל ואפילו הורידו את התמונות שלו מFLEX אחרי שהתחרה בפעם האחרונה(לקח שם מקום 20 ומשהו אני חושב) והשעו אותו מכל התחרויות של IFBB לכל החיים. או לכמה שנים טובות. ושלחו לו ולאשר בארץ מכתב בנושא + דרישה על תשלום קנס מסוים.
במידה וזה נכון מה התוכניות שלו לעתיד הקרוב מבחינת תחרויות ? הוא חושב לעבור לאיגוד אחר ? או להפסיק להתחרות כי החלום להגיע לארנולד קלאסיק/ ואולימפיה לא יתגשם.
במידה והשמועה הזאת אין בה אמת אז מה התחרות הבאה שהוא חושב לגשת עליה? ומתי ?
אני מצפה ממנו בטור ספורטאי לתגובה כנה ואמיתית בלי שקרים. ואם הוא יחליט לא לענות על זה זכותו מקובל עלי.
זה לא הגיוני , הרי כל מי שמתחרה ברמות האלו לא הגיע "טבעי"

• פותח/ת השרשור
האם הוא יכול לגרד את הגב? 😃
חח עכשיו בנימה רצינית יותר

האם הוא מתכנן להתחרות שוב בשנתיים הבאות?
כמה בשר הוא צריך לעלות בשביל להגיע לליגה של הגדולים?
האם לדעתו השיפוט בטמפה היה הוגן כלפיו?
והאם בעתיד, הרמה של הבילדינג בארץ תעלה וניתן יהיה להתפרנס ממנה?

שאלות יפות, נרשם.

1. האם תרצה שהילדים שלך ימשיכו במסורת פיתוח הגוף כמו אתה ואישתך? (במילים אחרות, במידה וירצו גם לבחור בלהתחרות בפיתוח גוף ואולי אפילו להפוך זאת למקצוע, האם תמנע זאת מהם בדרך כזו או אחרת?)

2. האם יש לך אמון באחד מהאיגודי פיתוח הגוף בישראל? אם כן איזה ומדוע בחרת דווקא בו?

3. האם אתה מתכנן בעתיד לעזוב את הארץ, כמו שעמית ספיר עשה ונראה שעבד לו לא רע עם פיתוח הגוף (בכל זאת, נכנס לקטגוריית ה 212 באולימפייה). במילים אחרות, האם אתה מאמין שתוכל לעשות ״היסטוריה״ מלהישאר בישראל ולצאת פה ושם לתחרויות באירופה/אמריקה?

האם אתה לא מרגיש לפעמים סוג של בועה ואף ריקנות, בזה שאתה חי סביב דבר אחד ויחיד שחוצץ מהתעסקות בכל דבר אחר ?

• פותח/ת השרשור
1. האם תרצה שהילדים שלך ימשיכו במסורת פיתוח הגוף כמו אתה ואישתך? (במילים אחרות, במידה וירצו גם לבחור בלהתחרות בפיתוח גוף ואולי אפילו להפוך זאת למקצוע, האם תמנע זאת מהם בדרך כזו או אחרת?)

2. האם יש לך אמון באחד מהאיגודי פיתוח הגוף בישראל? אם כן איזה ומדוע בחרת דווקא בו?

3. האם אתה מתכנן בעתיד לעזוב את הארץ, כמו שעמית ספיר עשה ונראה שעבד לו לא רע עם פיתוח הגוף (בכל זאת, נכנס לקטגוריית ה 212 באולימפייה). במילים אחרות, האם אתה מאמין שתוכל לעשות ״היסטוריה״ מלהישאר בישראל ולצאת פה ושם לתחרויות באירופה/אמריקה?

שאלות טיל מויישה, נרשם!

זה לא הגיוני , הרי כל מי שמתחרה ברמות האלו לא הגיע "טבעי"
בגלל זה אני רוצה לשמוע מה יש למאור להגיד על זה תכלס. ואם הוא יחליט לא להגיב בנושא אז אני כבר יסיק מסכנות לבד.
גם באולמפיאדה אסור להשתמש אבל מי שיודע איך לעשות את זה כמו שצריך לא נתפס. עכשיו תגיד שכולם שם שותים מיץ תפוזים ?

באיזה גיל ומשקל התחיל לסייקל?
האם הוא מאמין בדיאטות דלות שומן? (לעומת שאר הפורום)
הוא יודע לבצע סקוואט כמו שצריך?
האם זה שהוא ואשתו הם שני אנשים שכל היום מתעסקים בעצמם ובמראה שלהם לא מפריע להם בבית?
הוא מסוגל לעשות ריצת אלף או אלפיים במשקל שלו?
למה הוא התחיל להתאמן מלכתחילה?
אם הוא לא היה בבילדינג ומתאמן איפה הוא חושב שהוא היה היום?
באיזה גיל הוא יפרוש ומה הוא יעשה אז?
מה הסכום הכי גבוה של קלוריות שהוא צרך ביום אחד?

האם זה שהוא ואשתו הם שני אנשים שכל היום מתעסקים בעצמם ובמראה שלהם לא מפריע להם בבית?
הוא ואשתו יכולים להיות ההורים הגרועים בעולם. עדיין, הנימה שלך צינית ולא במקום. מקווה שלא התכוונת למה שאני חושב

הוא ואשתו יכולים להיות ההורים הגרועים בעולם. עדיין, הנימה שלך צינית ולא במקום. מקווה שלא התכוונת למה שאני חושב
לא התכוונתי למה שאתה חושב (גם לא הבנתי).
בבילדינג הרבה פעמים צריך לשים את זה לפני דברים אחרים כשזה בסה״כ ״להיראות טוב יותר״ וכשהורה אחד ככה זה סבבה כי השני ידאג לכל השאר בזמן הזה (התכוננות לתחרות, אימון חשוב, מפגש או כל דבר) אבל כששניהם בתחום זה נראה מסובך מאוד... אחרי שקראתי את זה שוב פעם הבנתי למה חשבת שזה היה בנימה צינית אבל רק כתבתי מהר ולא קראתי שוב...

לא התכוונתי למה שאתה חושב (גם לא הבנתי).
בבילדינג הרבה פעמים צריך לשים את זה לפני דברים אחרים כשזה בסה״כ ״להיראות טוב יותר״ וכשהורה אחד ככה זה סבבה כי השני ידאג לכל השאר בזמן הזה (התכוננות לתחרות, אימון חשוב, מפגש או כל דבר) אבל כששניהם בתחום זה נראה מסובך מאוד... אחרי שקראתי את זה שוב פעם הבנתי למה חשבת שזה היה בנימה צינית אבל רק כתבתי מהר ולא קראתי שוב...
אתה מוזמן לראות בפייס שלהם איך הם לוקחים את הילדים איתם לחד"כ, חחח מה התירוץ שלך היום?

מה חושבים הילדים שלו לגבי המקצוע שהוא ואשתו עוסקים בו ? האם הם תומכים ? האם הם נגד ?

יש שמועה שהאיתי רוצה שמאור ישפוך על זה קצת אור .בתחרות הלפני אחרונה שמאור התחרה בה ב-2012 אם אני לא טועה שהוא לקח בה מקום שלישי במר אירופה נעשו בדיקות סמים אצל המתחרים.
עקב זה כרטיס ה IFBB שלו נשלל ואפילו הורידו את התמונות שלו מFLEX אחרי שהתחרה בפעם האחרונה(לקח שם מקום 20 ומשהו אני חושב) והשעו אותו מכל התחרויות של IFBB לכל החיים. או לכמה שנים טובות. ושלחו לו ולאשר בארץ מכתב בנושא + דרישה על תשלום קנס מסוים.
במידה וזה נכון מה התוכניות שלו לעתיד הקרוב מבחינת תחרויות ? הוא חושב לעבור לאיגוד אחר ? או להפסיק להתחרות כי החלום להגיע לארנולד קלאסיק/ ואולימפיה לא יתגשם.
אני מצפה ממנו בטור ספורטאי לתגובה כנה ואמיתית בלי שקרים. ואם הוא יחליט לא לענות על זה זכותו מקובל עלי.
אתה לא חכם במיוחד, אה? מאור קיבל כרטיס פרו ב2013, ללא כרטיס פרו הוא לא היה יכול להשתתף בטמפה...
מאור כבר הודיע שהאולמפיה זה המטרה שלו ואני מאמין שהוא יגיע לשם במוקדם או במאוחר.

אני מת לדעת מי אמר לך את זה ??? כאילו מי הבנאדם ׳החכם׳ שאמר לך את השטויות האלו ???
ועד כמה נאיבי אתה שאתה בכלל מקשיב ולוקח את השטויות האלה בחשבון ומאמין בהם ועוד מעלה את זה על הכתוב?
כשקראתי את זה בפעם הראשונה לא היתי מפוקס ולא שמתי לב בכלל למה אני קורא ועברתי הלאה.. אבל כשקראתי זה שוב תדהמה הכתה הי, זה באמת נשמע כמו איזה בדיה או ״סתם שטויות של משועממים בחדר כושר אשר באים למכון לזיין בשכל ולא מבינים כלום מהחיים״

אתה לא חכם במיוחד, אה? מאור קיבל כרטיס פרו ב2013, ללא כרטיס פרו הוא לא היה יכול להשתתף בטמפה...
מאור כבר הודיע שהאולמפיה זה המטרה שלו ואני מאמין שהוא יגיע לשם במוקדם או במאוחר.
קצת יותר חכם מימך. עד כמה שאני יודע מאור קיבל את הכרטיס פרו שלו מי אשר פה בארץ לפני כמה שנים אחרי שזכה באלוף האלופים באיגוד של IFBB פה בארץ. ב-2010-2009 בהרך.
ורק בזכות הכרטיס הזה הוא התחרה בחו'ל באיגודים של IFBB .
וגם אני שמעתי שהאולימפיה זה המטרה שלו(שיהיה בהצלחה כן). אבל אם אתה חושב שיש לו סיכוי להגיע לשם אז כנראה שאתה לא ממש מבין בפיתוח גוף תחרותי ברמות האלה. לצערי אין לו ממש סיכוי.
אני מת לדעת מי אמר לך את זה ??? כאילו מי הבנאדם ׳החכם׳ שאמר לך את השטויות האלו ???
ועד כמה נאיבי אתה שאתה בכלל מקשיב ולוקח את השטויות האלה בחשבון ומאמין בהם ועוד מעלה את זה על הכתוב?
כשקראתי את זה בפעם הראשונה לא היתי מפוקס ולא שמתי לב בכלל למה אני קורא ועברתי הלאה.. אבל כשקראתי זה שוב תדהמה הכתה הי, זה באמת נשמע כמו איזה בדיה או ״סתם שטויות של משועממים בחדר כושר אשר באים למכון לזיין בשכל ולא מבינים כלום מהחיים״
זה לא משנה כרגע מי המקור שממנו זה הגיע. בגלל זה אני רוצה לשמוע מה מאור יגיב על זה. ועל שאר השאלות. ואם זה נושע רגיש מידי בשבילו והוא לא ירצה להגיב שלא יגיב נסיק מסכנות לבד.

מה דעתו על דרופסטים סופרסטים ואיך הוא משלב אותם בתוכנית של מתאמן שמטרתו אסטטיקה (לא מתאמן כוח) חיטוב/מאסה ?

גרעון ועודף קלורי במאסה/חיטוב על כמה הוא ממליץ ?

אירובי בחיטוב/מאסה מה מומלץ ?

הכל למתאמן שמטרתו אסטטיקה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית