נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
המקלדת לא יורדת לי ותקועה על המסך וזה לא נותן לכתוב כמעט. רק פעם ב..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני הבנתי את זה כבר, אני צריך עוד מידע ממה שביקשתי ממך לפני כן.זה לא נותן לי לכתוב. אני צריך לעשות רענן כל חמש מילים.
תנסה עכשיו תגיד לי אם זה יותר טוב.גם לי זה קרה באייפון כשעדכנתי את הלוג שלי
הייתי צריך ללחוץ סיום לחכות שתי שניות ואז עוד פעם ללחוץ ולכתוב ככה כל 2 שורות...
אם כבר פתחת אשכול, אז כשאני כותב מהגלקסי 2 שלי בכרום (android 4.1), הרבה פעמים יש דיליי בתגובה של האותיות ואז יוצא מצב שהסדר של האותיות משתבש.
למשל אני רוצה לכתוב: פיזיותרפיה, אז יוצא פיזרפתיה.
או שלפעמים ה"סימון" זז ימינה/שמאלה ומתבלגן עם מילים אחרות.
בגלל זה כרגע אני רושם את הכל ב"יומן" ועושה העתק הדבק לתיבה של ההודעה.
כנ"ל בעיות דרך כרום/נקסוס 4/אנדרואיד 4.4 - כשאני מנסה למחוק ברצף טקסט שכתבתי בעורך זה תוקע את הדפדפן או גורם למחיקה של איזורים אחרים או מוחק כשזה מחרבש את שאר הטקסט. אעלה צילום מסך כשזה יקרה לי.
בדקתי עוד פעם
אותם בעיות כמו של @Cygnus בנקסוס 5\דפדפן כרום\אנדרויד 4.4.2
תבדוק עכשיו ותגיד לי אם זה עובד.כנ"ל באייפון 5 IOS 7.0, המקלדת "ננעלת" כל כמה שורות ולא נותנת לכתוב, צריך לעשות רענון כל כמה מילים\אותיות. התחיל מהיות אני חושב
אני הבנתי את זה כבר, אני צריך עוד מידע ממה שביקשתי ממך לפני כן.
תנסה עכשיו תגיד לי אם זה יותר טוב.
הבעיות עם אנדרואיד ידועות וזה בטיפול. האם אתם משתמשים במקלדת stock? מערכת הפעלה stock או custom ROM? אם כן אילו? באיזה דפדפן אתם משתמשים?
תבדוק עכשיו ותגיד לי אם זה עובד.
בדקתי ונראה שזה עובד..תבדוק עכשיו ותגיד לי אם זה עובד.
עדיין איטי אבל פחות מאיך שהייה לא מזמן
יש לך אנדרואיד? באייפון לא היו בעיות (חוץ מהבעיה עם המקלדת/סמן שאני יצרתי מלכתחילה).הכל טוב כרגע מושיקו.