באגים באתר

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 138
@talp
@StasZ
@Cygnus

אתם יכולים לנסות עכשיו ולומר לי אם הבעיה באנדרואיד השתפרה/הסתדרה?
רשמתי 3 מילים, משום מה המילה האמצעית לא נרשמה לי.
כאילו האתר נתקע ואז חזר להשלים את המילה השלישית, או שפשוט הסמן נשאר במקום (ולא זז שמאלה עם המילים שאני רושם) ואז יוצא מצב שאני רושם מילה והמילה הבאה, באה לפניה.

במקום לרשום "התחלתי לרוץ אתמול"
זה רשם לי "התחלתי אתמול" (דוגמא ראשונה)
"התחלתי אתמוללרוץ" (דוגמא למקרה השני) כאילו הסמן נתקע אחרי הלרוץ ואז רשמתי אתמול והאתמול בא לפניו.

אני מכיר את זה, אבל לא הצלחתי לשחזר את זה אף פעם. אם אתה מרענן את הדף זה נעלם (אלא אם יש לך שיטה לשחזר שזה יקרה ואז אוכל לתקן).

רשמתי 3 מילים, משום מה המילה האמצעית לא נרשמה לי.
כאילו האתר נתקע ואז חזר להשלים את המילה השלישית, או שפשוט הסמן נשאר במקום (ולא זז שמאלה עם המילים שאני רושם) ואז יוצא מצב שאני רושם מילה והמילה הבאה, באה לפניה.

במקום לרשום "התחלתי לרוץ אתמול"
זה רשם לי "התחלתי אתמול" (דוגמא ראשונה)
"התחלתי אתמוללרוץ" (דוגמא למקרה השני) כאילו הסמן נתקע אחרי הלרוץ ואז רשמתי אתמול והאתמול בא לפניו.
אתמול בדקתי את הכתיבה בפורום עם 8 מכשירי אנדרואיד מגירסה. S2 עד נקסוס 5, כולם עבדו מצויין. אני חושב שזו המקלדת/ ROM שלך.

אני מכיר את זה, אבל לא הצלחתי לשחזר את זה אף פעם. אם אתה מרענן את הדף זה נעלם (אלא אם יש לך שיטה לשחזר שזה יקרה ואז אוכל לתקן).

אתמול בדקתי את הכתיבה בפורום עם 8 מכשירי אנדרואיד מגירסה. S2 עד נקסוס 5, כולם עבדו מצויין. אני חושב שזו המקלדת/ ROM שלך.
יכול להיות
אגב שכחתי לציין שכשאני רושם סוגריים אז הן הפוכות. אתה יכול לבדור את זה?
ומוזר כי אני כבר מעל שנה עם המקלדת הזאת

• פותח/ת השרשור
שתי התמונות צולמו לאחר רענון ואי שיוני בתמונה:

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 38.5 · צפיות: 121
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 110
קרה לי גם היום (התמונה השמאלית)
איזה מכשיר יש לך?

הצלחתי לבודד את זה שזה קורה רק למסכי 3.5 אינץ אייפון 4 או 4S. זה לא קרה עדיין באייפון 5 או מסכים גדולים מ-4 אינץ - עדכנו אותי אם כן.

איזה מכשיר יש לך?

הצלחתי לבודד את זה שזה קורה רק למסכי 3.5 אינץ אייפון 4 או 4S. זה לא קרה עדיין באייפון 5 או מסכים גדולים מ-4 אינץ - עדכנו אותי אם כן.
גלקסי 2 מעכשיו.
אופקי רואים טוב, אנכי לא.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-01-23-07-55-43.png
    Screenshot_2014-01-23-07-55-43.png
    KB 36.5 · צפיות: 123
  • Screenshot_2014-01-23-07-55-38.png
    Screenshot_2014-01-23-07-55-38.png
    KB 11.7 · צפיות: 155
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית