הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע רשימת מועדוני הקרוספיט בנעוץ עודכנה

זה טוב , מועדון שמביא הרבה נערים, כוסיות ואנשים מבוגרים מלמד אותם תרגילים מורכבים ודיאטה טובה על אמת זה מעולה, הלוואי שזה יתפשט כמו אש בשדה קוצים

• פותח/ת השרשור
זה טוב , מועדון שמביא הרבה נערים, כוסיות ואנשים מבוגרים מלמד אותם תרגילים מורכבים ודיאטה טובה על אמת זה מעולה, הלוואי שזה יתפשט כמו אש בשדה קוצים
לא בדיוק הייתי כל כך שמח. חלק מהמעדונים לא יודעים מה הם בדיוק עושים, הן מבחינת הטכניקה והן מבחינת האימונים.

לא בדיוק הייתי כל כך שמח. חלק מהמעדונים לא יודעים מה הם בדיוק עושים, הן מבחינת הטכניקה והן מבחינת האימונים.
גם אלו שלא יודעים מה הם עושים לפי מה שראיתי זה עדיין התקדמות הדברים הכי נוראים שראיתי זה היה נעלי ספורט באימון ועלייה על קצות האצבעות בסקוואט במטקונים, באימוני כוח הם עושים סקוואט ודדליפט בטכניקה סבבה וזה מה שיותר חשוב...
לפחות לפי מה שראיתי בפייסבוק אצל אנשים שונים .

יש גם בחולון(אין לי מושג על המקום וכל זה פשוט עשיתי חיפוש בגלל שלא היה ברשימה ויש )

כן נראלי(מחיפוש בגוגל) היית שם?

לא, אני זוכר שקיבלתי פרוספקט של זה בתיבת דואר ולא ממש הבנתי מזה כי קראו לזה "אימון פונקציונלי" ורק בזמן האחרון הבנתי שזה בעצם קרוספיט.

למה לא פותחים בצפון?! 📢

• פותח/ת השרשור
צריך להבדיל בין ״יעני קרוספיט״ = לא affiliates עם קרוספיט העולמי לבין אלו שפותחים מכוני קרוספיט שמזוהיים ומופיעים באתר העולמי. בד״כ אלו שלא מזוהים יקראו לעצמם אימונים פונקציונלים ולא קרוספיט מאחר ואסור להם להשתמש בשם קרוספיט.

ממה שאני הבנתי יש 3 מועדוני קרוספיט בת''א , ברשימה מצוין 2 .
יש 2 קרוספיט ת''א וקרוספיא וויטסיטי ?

Back
למעלה תחתית