הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך הקרוספיט משפיע על הגוף מבחינה חיצונית?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
רציתי לדעת במה הקרוספיט מועיל, איך הוא משפיע על הגוף מבחינת מסת שריר/אחוזי שומן, וכו'.. מה נותן הספורט הזה? אני יודע שבעיקר כוח מתפרץ, אבל מבחינה חיצונית - מה הוא נותן?

אני לא רוצה להגיע לגודל כמו של באדי בילדר, אלא לגודל של לוחם MMA במשקל בינוני-כבד:
Rampage.jpg

gsp.jpg

כרגע אני שמן (גובה 180, שוקל 91-93), לא התאמנתי הרבה זמן בגלל שאני פצוע ואני בהחלמה מניתוח, אז לא התאמנתי אירובי, לא משקולות ולא שמרתי תזונה, אני דיי בטוח שאפילו מתח אחד אני לא יכול לעשות עכשיו.. מה הקרוספיט יתן לי עם אימוני MMA ואיגרוף וכמובן עם תזונה בתפריט חיטוב (כרגע, מן הסתם שאשנה למסה מתישהו)?

תודה

• פותח/ת השרשור
,תחליט לבד:

תודה על התגובה, אבל זה דיי נראה שלכולם שם יש עבר של הרמת משקולות בחדר כושר ושהם באו עם מסה.. או שאני טועה?
יצא לך לראות שמנים/שחיפים שמגיעים לגוף יפה רק מקרוספיט?

תודה על התגובה, אבל זה דיי נראה שלכולם שם יש עבר של הרמת משקולות בחדר כושר ושהם באו עם מסה.. או שאני טועה?
יצא לך לראות שמנים/שחיפים שמגיעים לגוף יפה רק מקרוספיט?

יצא לי לראות הרבה דברים אחי, זה לא קסם תאכל נכון תתאמן טוב (לא משנה באיזו דרך ואיזה תהליך) ובסופו של דבר תגיע למטרות שלך בעעקרון בקרוספיט בסופו של דבר לא נהיים מפלצות מאסה אלא מה שראית בסרטון. אבל תקח בחשבון שזה לא משהו שקורה ביום ואם לא תתמיד לא תגיע לכלום

• פותח/ת השרשור
יצא לי לראות הרבה דברים אחי, זה לא קסם תאכל נכון תתאמן טוב (לא משנה באיזו דרך ואיזה תהליך) ובסופו של דבר תגיע למטרות שלך בעעקרון בקרוספיט בסופו של דבר לא נהיים מפלצות מאסה אלא מה שראית בסרטון. אבל תקח בחשבון שזה לא משהו שקורה ביום ואם לא תתמיד לא תגיע לכלום
זה ברור, בלי התמדה אי אפשר להצליח בכלום.. בקשר למפלצות מסה - זאת לא המטרה שלי גם ככה, היו שם כמה בסרטון שזה גוף מטרה מבחינתי(:
תדה אחי

זה ברור, בלי התמדה אי אפשר להצליח בכלום.. בקשר למפלצות מסה - זאת לא המטרה שלי גם ככה, היו שם כמה בסרטון שזה גוף מטרה מבחינתי:)
תדה אחי

שים לב לחשיבות של התזונה בשביל קבלת תוצאות.

באמת שלא ראיתי אף אחד בסרטון עם גוף וואו...

Back
למעלה תחתית