לא מקיר מלצרים ומדריכי כושר שיש להם חצי מילים בעובר ושב ... סורי... בד״כ יש להם מינוס לא משנה כמה זמן הם בתחוםומה יקרה עוד 10 שנים?
אני לא מדבר על לחשוב על העתיד ולבנות את עצמך להעתיד,
אלא מה תוכל לעשות עכשיו, בשביל להועיל לעצמך ולהתקדם תוך כדי התחשבות בעתיד? יש לאן לשאוף במלצרות עם 45 שח לשעה? חוץ מכסף זה תורם לך במשהוא חיובי? האם זה לא פשוט כמו לקנות את הזמן שלך בכסף?
כמה אנשים היו מוותרים על שנה בחייהם וקמים בשנת 2015 עם חצי מליון בכיס? האם זאת האפשרות הנכונה?
חדר כושר זה עסק מאוד קשה, חבר שלי מנהל חדר כושר ועוד אחד שאני היתי מתאמן איתו פתח חדר כושר - זה עסק לא ממש משתלם ואתה צריך המון כסף נזיל לשנים הראשונות (מספר עם יותר מ6 ספרות) או לחילופין נכסים שתוכל לשעבד כנגד הלוואה: תבדוק אם אתה עומד בקריטריונים , לא בא לבאס אותך אבל אתה לא יכול לפתוח חד״כ רציני...אני הולך להוציא תעודה ....אבל אני גם עומד לפתוח חדר כושר ....כי אין באיזור שלי קרוב
אלא אם כן יש לך מיליון ואני טועה
8 אלף זה מספיק בדיוק לכסות את המשכנתא וגן לילדים ... מה הלא???אני מדריך , ויש לי חברים בעבודה שעובדים בזה כעבודה לחיים , וחלקם נשואים והם סוגרים את החודש בסביבות ה8~ והם גרים בחדר כושר או שהם באים בבוקר , עושים הפסקת צהרים ובערב חוזרים שוב ..או שיש פתאום הפסקה ארוכה של שעה-שעתיים כי יש חור בין המתאמנים.
ברשתות מדריך מתחיל יעשה 60 ומדריך ותיק יעשה 70-90 לאימון של שעה.
ככה שחושבים תעשה אתה עם עצמך האם זה משתלם