מהי משכורת של מדריך חדר כושר

אני חושב שבחור ב21 שמשתחרר מהצבא וגר אם ההורים 3-4 שנים יכול לחסוך 150-200 אלף בלי בעייה ולא נשנה כמה הוא מרוויח... השאלה עד כמה יש לו שכל והוא מסוגל לחסוך

יכול, ברור שיכול... רק צריך לוותר על ה"טיול הגדול" ולא הרבה מוכנים לוותר על הטיול הזה. בדרך עובדים וחוסכים שנה שנתיים סביבות ה40-50 אלף ואז טסים

אני חושב שבחור ב21 שמשתחרר מהצבא וגר אם ההורים 3-4 שנים יכול לחסוך 150-200 אלף בלי בעייה ולא נשנה כמה הוא מרוויח... השאלה עד כמה יש לו שכל והוא מסוגל לחסוך
איך אפשר לחסוך כל כך הרבה... ולמה? מה תעשה עם הכבף הזה?

מלצר שעובד במסעדה סבירה + (עושה נגיד 40-50 ש"ח לשעה בממוצע) וטוחן (כי הוא אחרי צבא ורוצה לחסוך) עושה סביבות ה10 לחודש. שאתה עושה 10 לחודש ואין לך משכנתא\ילדים לפרנס ואתה גר בבית של ההורים תתפלא איך מהר מאד אתה מגיע לסכומים גדולים..

יכול, ברור שיכול... רק צריך לוותר על ה"טיול הגדול" ולא הרבה מוכנים לוותר על הטיול הזה. בדרך עובדים וחוסכים שנה שנתיים סביבות ה40-50 אלף ואז טסים
אני לא טסתי לשום טיול חסכתי כסף ובגיל 27 היה לי דירה שלי ואוטו יפני די חדש אומנם המחירים היו טיפה יותר זולים .
החברים שלי שטסו לחול ועשו תואר משלימים תואר שני עכשיו עובדים במלצרות וגרים ביחידת חדר...
איך אפשר לחסוך כל כך הרבה... ולמה? מה תעשה עם הכבף הזה?
איך אפשר לחסוך כסף ? אם אתה גר אם אמא ואבא שזה בסדר בימינו עד גיל 25-26 אתה יכול לחיות מ2000 ש״ח בחודש בכיף כיף ! ולחסוך עוד 3-4 כל חודש .
תכפיל בשלוש שנים הנה 150 k פלוס המענק מהצבא
למה צריך הרבה כסף אתה שואל ? אני אפילו לא יענה על זה

מלצר שעובד במסעדה סבירה + (עושה נגיד 40-50 ש"ח לשעה בממוצע) וטוחן (כי הוא אחרי צבא ורוצה לחסוך) עושה סביבות ה10 לחודש. שאתה עושה 10 לחודש ואין לך משכנתא\ילדים לפרנס ואתה גר בבית של ההורים תתפלא איך מהר מאד אתה מגיע לסכומים גדולים..
לא יודע, לא מכיר מסעדה באיזור שלי שמשלמת 40-50 לשעה בממוצע, אולי במרכז זה שונה אבל עדיין קשה לי להאמין שאתה מדבר על מסעדה "סבירה" שמשלמת כאלה סכומים.

זאת לא עבודה להרוויח בה כסף (לפחות בתור מדריך בחדר כושר, לא מאמן אישי, השכר הוא מינימום בדרך כלל 23 לשעה), זאת עבודה מעולה לסטודנטים (עבודה קלה פיזית, משמרות לא ארוכות מדי בדרך כלל 5-6 שעות, אתה סוגר 2-3 בחודש שזה מספיק לשכר דירה, אוכל וקצת ביזבוזים)
אם יש לך מתאמנים אישיים כבר אפשר להתחיל להרוויח כסף והיתרון שאפשר בקלות לשלב את זה בתור סטודנט...

לא יודע, לא מכיר מסעדה באיזור שלי שמשלמת 40-50 לשעה בממוצע, אולי במרכז זה שונה אבל עדיין קשה לי להאמין שאתה מדבר על מסעדה "סבירה" שמשלמת כאלה סכומים.
מרוויחים מטיפים. יש משמרות שאפשר להגיע ל100+ לשעה... ממוצע סביב ה-60-65 לשעה... תלוי במסעדה... ואני גם לא גר במרכז.. אתה יכול לשאול את @avivchoen

הרעיון ללכת למסעדה הכי יקרה שיש לך באזור,
(לא בית קפה!!!)
ומן הסתם ככל שיותר יקר, ככה הטיפ עולה,
אצלי באמת הממוצע הוא 55-60, שבוע שעבר עשיתי 108 לשעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית