הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קלן וזריקות

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אהלן חברה
שני שאלות אשמח לתשובות,
בנוגע לקלן, מתי הוא באמת עוזר לשרוף שומן כל היום בעצם הוא עובד? או רק באירובי הוא באמת משפיע?
נ.ב אני מזריק לרגל טסט בימים האחרונים זה כבא מגיע למצב כאב שאני לא הולך ולא מתאמן מן הסתם לא עושה אירובי :( שמתי לב פעם אחת שגם טיפה נהייה לי אדום באזור הזריקה

אהלן חברה
שני שאלות אשמח לתשובות,
בנוגע לקלן, מתי הוא באמת עוזר לשרוף שומן כל היום בעצם הוא עובד? או רק באירובי הוא באמת משפיע?
נ.ב אני מזריק לרגל טסט בימים האחרונים זה כבא מגיע למצב כאב שאני לא הולך ולא מתאמן מן הסתם לא עושה אירובי 😭 שמתי לב פעם אחת שגם טיפה נהייה לי אדום באזור הזריקה
איזה טסט אתה מזריק? מדוע ברגל?

ביומדיק פרופ
2 סיסי, וברגל כי קשה לי לתת בישבן, אבל עכשיו יהיה מישהו שיעזור לי בקטע הזה
פרופ כואב הרבה יותר ויוצר יותר רגישות. הרגל זה האתר הכי כואב. תזריק ברבע עליון חיצוני של הישבן.

ראשית כל להזריק 2 cc ועוד ברגל זה מזוכיזם !
זה לא כזה קשה להזריק בישבן יש הרבה סרטונים שמראים תכניקה להזרקה בישבן שלטעמי זה המיקום הכי פחות מציק/כואב לאחר הזריקה
לגבי הקלן - פועל לא רק בזמן האירובי

• פותח/ת השרשור
תודה תודה
ראשית כל להזריק 2 cc ועוד ברגל זה מזוכיזם !
זה לא כזה קשה להזריק בישבן יש הרבה סרטונים שמראים תכניקה להזרקה בישבן שלטעמי זה המיקום הכי פחות מציק/כואב לאחר הזריקה
לגבי הקלן - פועל לא רק בזמן האירובי

מתי כן פועל? כל היום? נגיד והייתי עייף מאוד אחרי האימון כוח והחלטתי לוותר על האירובי, אז עדיין ההשפעה של הקלו עושה את העבודה?

אני מניח שהקלו מגביר את חילוף החומרים אז השרפה מתבצעת כל היום אם אתה מוסיף ארובי אז אתה מגביר את השרפה... זה לא מוצר שפועל רק באימון - אין זה הגיוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית