הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון חימום דדליפט עם מוני מושונוב בגו אקטיב ראשון!

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בדרך כלל לא מצלם אבל עשיתי חימום לדדליפט עם 150 ומוני מושונוב היה ברקע אז צילמתי את הסט חחחחחחח
אחלה גבר מוני הביא לי חתימה והכל! גם דדליפט וגם מוני מושונוב בסרטון אחד! (רציתי לצלם אותו עושה בנצ אבל הוא לא הרשה LOL)
(25x4 10x2 5x2) הסרטון מתחיל באמצע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בדרך כלל לא מצלם אבל עשיתי חימום לדדליפט עם 150 ומוני מושונוב היה ברקע אז צילמתי את הסט חחחחחחח
אחלה גבר מוני הביא לי חתימה והכל! גם דדליפט וגם מוני מושונוב בסרטון אחד! (רציתי לצלם אותו עושה בנצ אבל הוא לא הרשה LOL)
(25x4 10x2 5x2) הסרטון מתחיל באמצע

מהסרטון אי אפשר להבחין בוודאות אם זה מוני או לא..יש תמונה שתאשש את זה?

ברור שאנחנו לא בודקים
אבל הקטע הוא שעד שאתה לא מגיע חמה שמישו אחר מגיע אל תתן ביקורת
במיוחד לא כזו
ועם מי אני מדבר?
אם סתם ילד שחרש בFXP
בכל מקרה זה ממש לא קשור לכמה אתה מרים לא נראלי שבכלל פתחת את הסרטון וראית אותו מושך ואם כן כדי שתסתכל שוב
אני בטוח שהוא יודע את הבעיה שלו אבל הוא לא אוהב להשלים אם זה

אם סתם ילד שחרש בFXP
בכל מקרה זה ממש לא קשור לכמה אתה מרים לא נראלי שבכלל פתחת את הסרטון וראית אותו מושך ואם כן כדי שתסתכל שוב
אני בטוח שהוא יודע את הבעיה שלו אבל הוא לא אוהב להשלים אם זה
ראיתי תסירטון
יש בעיה קטנה נכון, אני חושב שהוא יכול לסדר אותה בקלות רק שישים לב
ומה השם שלך שם?

אתה מכיר אותו ? אני כן קצת, ואם מישהו שאתה מכיר היה רושם לך משהו בסגנון שזה בינכם אז לא הייתה אומר שזה לא לעניין 😃
ואני אמור לדעת את זה כי...?
מנקודת המבט שלי זה נראה כמו תגובה לא לעניין...

ואני אמור לדעת את זה כי...?
מנקודת המבט שלי זה נראה כמו תגובה לא לעניין...
אז עכשיו אתה יודע 😃 בכל מקרה אם תהיה הוא אחד האנשים אם החוש הומור הכי גדול שאני מכיר אז הרשתי לעצמי

אהההה גלאז מה קרה נעלמת
אתה עדיין בSS?
חסמתי את האתר במחשב אבל אני נכנס לפעמים שאני בשירותים

• פותח/ת השרשור
תחזור לFXP ולפחות תנסה ליישר את הגב לפני שאתה מתחיל את הסט לפחות תנסה
מי מכיר אותך? זה באמת תגובה לא לעניין. ואין בנינו כלום. אתה סתם עוד משתמש בFXP בשבילי. אז אל תגיד לי שאתה אומר לי דברים בנינו.
אני לא יתחיל לרדת עלייך עכשיו כי זה באמת לא FXP פה אבל אתה ילד קנאי. (קשה לראות אחרים מתקדמים בזמן שאתה עומד במקום)

מי מכיר אותך? זה באמת תגובה לא לעניין. ואין בנינו כלום. אתה סתם עוד משתמש בFXP בשבילי. אז אל תגיד לי שאתה אומר לי דברים בנינו.
אני לא יתחיל לרדת עלייך עכשיו כי זה באמת לא FXP פה אבל אתה ילד קנאי. (קשה לראות אחרים מתקדמים בזמן שאתה עומד במקום)
אני קנאי(באמת) אני יודע. חוץ מזה אין לי יותר מה להגיד חוץ מזה שתסתכל שוב על הסרטון .
אה ותודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית