מידע באיזה מזון יש שומן טראנס וממתיקים מלאכותיים

• פותח/ת השרשור aaa28
  • פורסם בתאריך

aaa28

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
החלטתי להמנע לאחרונה מזבל שיש באוכל כמו שומן טראנס וממתיקים מלאכותיים. נמאס שלכל דבר דוחפים מרגרינה במקום חמאה בגלל שהדוסים שולטים במדינה.
איך אני יכול לדעת איפה יש שומן טראנס? לרוב רושמים שומן בלתי רווי או משהו בסגנון ואז אי אפשר לדעת בכלל. אותו הדבר לגבי הממתיקים המלאכותיים, איפה יש את זה?

ועוד דבר, אשמח לקבל המלצה לחמאה איכותית, כרגע אני על חמאה של תנובה לא יודע אם היא טובה.

חסר לי שומן מן החי אז מאיפה עוד אפשר חוץ מחמאה, חלמון ושומן חזיר?

נערך לאחרונה:
גבינה צהובה, פסטרמה שמנה, בשר בקר, טחינה, אגוזים, שקדים. יש עוד רשימה ארוכה.
לגבי החמאה אני לא יודע עד כמה זה בריא לקבל את השומן שלך משם אבל תחכה למומחים

תעיף את חמאת תנובה מהמקרר ותקנה חמאת פרזידנט, צ'מפיון,או נורדי (כמעט בכל סופר תמצא אותם מוחבאים איפשהוא במקרר)
לך לקצב תבקש ממנו שומן בקר בער (20 ק''ג לקילו) שים הכל במחבת על אש בינונית על שכל השומן יצא מהגושים של השומן ותזקק את זה עם לצנצנת זכוכית..
ממש טעים אפשר לטגן את זה עם הביצים או הבשר שאתה אוכל (גם הבשר שאתה אוכל , עדיף שיהיה שמן) .
תתרחק מאגוזים וכל מיני פיצוחים למינהם (יותר מידי אומגה 6 ) .
שמנת 38%
שמנת חמוצה .
שמן קוקוס -מומלץ ביותר ! (רק חברת ג'מוקה)
אבוקדו.

בתיאבון 😃

• פותח/ת השרשור
תעיף את חמאת תנובה מהמקרר ותקנה חמאת פרזידנט, צ'מפיון,או נורדי (כמעט בכל סופר תמצא אותם מוחבאים איפשהוא במקרר)
לך לקצב תבקש ממנו שומן בקר בער (20 ק''ג לקילו) שים הכל במחבת על אש בינונית על שכל השומן יצא מהגושים של השומן ותזקק את זה עם לצנצנת זכוכית..
ממש טעים אפשר לטגן את זה עם הביצים או הבשר שאתה אוכל (גם הבשר שאתה אוכל , עדיף שיהיה שמן) .
תתרחק מאגוזים וכל מיני פיצוחים למינהם (יותר מידי אומגה 6 ) .
שמנת 38%
שמנת חמוצה .
שמן קוקוס -מומלץ ביותר ! (רק חברת ג'מוקה)
אבוקדו.

בתיאבון 😃

מה רע בחמאה של תנובה:)?

שמנת 38 אחוז הכוונה לשמנת להקצפה? פשוט לשתות את כל הקרטון הזה?

בנוסף איזה חלב וגבינה מומלצים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית