עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי.
אני התחלתי את הסייקל הראשון שלי ללא ידע רב בנושא את רובו קיבלתי מהבן אדם שממנו קניתי את החומר
בהתחלה הוא הציע את Bio Medic
אחרי זה אמר שיש משהו חדש טיפה יותר טוב וזה ה Cyber Pharm
אשמח לקבל חוות דעת בנושא אם מישהו משתמש או מכיר את החברה הזאת.
תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 14363צפה בקובץ המצורף 14362צפה בקובץ המצורף 14359
כן את זה כבר הבנתי אתמול הזרקתי בפעם הראשונה.קח בחשבון החברה כואבת מאוד. חוץ מזה בינתיים דברים טובים מבחינת תוצאות.
מה ההבדל בין מה שאני לוקח ומה שלוקח אתה?אני התחלתי עם הפרופ שלהם לפני כמה ימים, זריקה עוברת חלק ואני כבר נעשה חרמן יותר בוודאות.
עד כאן נשמע מבטיח מאד
כמה בערך אפשר לעלות ב 10 שבועות (סייקל ראשון)סביר מאוד מבחינת תוצאות, כמו שכבר נאמר פה הזריקה לא כל כך נעימה, מעבר לזה אני לא בטוח שהם טובים יותר מהביו...
תה צוחק עליי נכון?כמה בערך אפשר לעלות ב 10 שבועות (סייקל ראשון)
הכוונה יעני כמה אפשר לעלות בערך בסייקל ראשון ממוצר שבמונחים שלך מביא תוצאות סבירותא
תה צוחק עליי נכון?
זה תלוי בכ"כ הרבה פרמטרים. שאלה קצת נאיבית.הכוונה יעני כמה אפשר לעלות בערך בסייקל ראשון ממוצר שבמונחים שלך מביא תוצאות סבירות
ולכן התגובה שלי, חבר בנוסף לכל הפרמטרים אפשריים שאפשר להעלות על הדעות זה גם מאוש אינדווידואלי, כל גוף מגיב שונה, אין לנו דרך לתת הערכה כללית אפילו בלי לדעת ותק מתאמן, קירבה למיצוי פוטנציאל גנטי ועוד המון המון משתנים...על אחת כמה וכמה שבכלל לא רשמת איזה סייקל אתה עושה!! רק אמרת שם של חברה!!זה תלוי בכ"כ הרבה פרמטרים. שאלה קצת נאיבית.
למה אתה מצטט אותי?... 😳ולכן התגובה שלי, חבר בנוסף לכל הפרמטרים אפשריים שאפשר להעלות על הדעות זה גם מאוש אינדווידואלי, כל גוף מגיב שונה, אין לנו דרך לתת הערכה כללית אפילו בלי לדעת ותק מתאמן, קירבה למיצוי פוטנציאל גנטי ועוד המון המון משתנים...על אחת כמה וכמה שבכלל לא רשמת איזה סייקל אתה עושה!! רק אמרת שם של חברה!!
סליחה חבר טעיתי...למה אתה מצטט אותי?... 😳
אבל אתה בהחלט צודק...
+1אם שאלות כמו שלך) רואים שאתה לא עשיתה שעורי בית, זה חלק מהעניין).
השאלה לא כמה תעלה אלה כמה תשמר, בהצלחה בקריאה החוזר של הפורום וpct במיוחד.
Cyber Pharm מבשלים אותו פה בארץ זה לא מחו'ל. חברה חדשה מידי בשביל לרשום עליה ביקורת לדעתי צריך לתת לזה קצת יותר זמן. אבל כמו שרשמו לך - כואב בזריקות.היי.
ה Cyber Pharm
אשמח לקבל חוות דעת בנושא אם מישהו משתמש או מכיר את החברה הזאת.
צפה בקובץ המצורף 14363צפה בקובץ המצורף 14362צפה בקובץ המצורף 14359
מה עם עניין הזריקות הן תמיד כואבות כל פעם מחדש או שהגוף מתרגל בשלב כלשהו?
אם אתה רוצה למזער ״כאבים״:מה עם עניין הזריקות הן תמיד כואבות כל פעם מחדש או שהגוף מתרגל בשלב כלשהו?