הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Cyber Pharm

-=D.E=-

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי.

אני התחלתי את הסייקל הראשון שלי ללא ידע רב בנושא את רובו קיבלתי מהבן אדם שממנו קניתי את החומר

בהתחלה הוא הציע את Bio Medic

אחרי זה אמר שיש משהו חדש טיפה יותר טוב וזה ה Cyber Pharm

אשמח לקבל חוות דעת בנושא אם מישהו משתמש או מכיר את החברה הזאת.

תודה מראש.
1546275_10201998658585319_183090534_n.jpg 1545100_10201998658345313_170003199_n.jpg 1524790_10201998610064106_1241502477_n.jpg

נערך לאחרונה:
היי.

אני התחלתי את הסייקל הראשון שלי ללא ידע רב בנושא את רובו קיבלתי מהבן אדם שממנו קניתי את החומר

בהתחלה הוא הציע את Bio Medic

אחרי זה אמר שיש משהו חדש טיפה יותר טוב וזה ה Cyber Pharm

תודה מראש.
צפה בקובץ המצורף 14363צפה בקובץ המצורף 14362צפה בקובץ המצורף 14359

קח בחשבון החברה כואבת מאוד. חוץ מזה בינתיים דברים טובים מבחינת תוצאות.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון החברה כואבת מאוד. חוץ מזה בינתיים דברים טובים מבחינת תוצאות.
כן את זה כבר הבנתי אתמול הזרקתי בפעם הראשונה.

אבל הכאב הוא נסבל הפחד שלי זה מהחומר עצמו האם הוא איכותי והשמן שבו שלא יהיו זיהומים דלקות או דברים עוד יותר גרועים אני לא כל כך בקיע בכל זה.

עד כמה טובות התוצאות ?

אני התחלתי עם הפרופ שלהם לפני כמה ימים, זריקה עוברת חלק ואני כבר נעשה חרמן יותר בוודאות.
עד כאן נשמע מבטיח מאד

סביר מאוד מבחינת תוצאות, כמו שכבר נאמר פה הזריקה לא כל כך נעימה, מעבר לזה אני לא בטוח שהם טובים יותר מהביו...

זה תלוי בכ"כ הרבה פרמטרים. שאלה קצת נאיבית.
ולכן התגובה שלי, חבר בנוסף לכל הפרמטרים אפשריים שאפשר להעלות על הדעות זה גם מאוש אינדווידואלי, כל גוף מגיב שונה, אין לנו דרך לתת הערכה כללית אפילו בלי לדעת ותק מתאמן, קירבה למיצוי פוטנציאל גנטי ועוד המון המון משתנים...על אחת כמה וכמה שבכלל לא רשמת איזה סייקל אתה עושה!! רק אמרת שם של חברה!!

ולכן התגובה שלי, חבר בנוסף לכל הפרמטרים אפשריים שאפשר להעלות על הדעות זה גם מאוש אינדווידואלי, כל גוף מגיב שונה, אין לנו דרך לתת הערכה כללית אפילו בלי לדעת ותק מתאמן, קירבה למיצוי פוטנציאל גנטי ועוד המון המון משתנים...על אחת כמה וכמה שבכלל לא רשמת איזה סייקל אתה עושה!! רק אמרת שם של חברה!!
למה אתה מצטט אותי?... 😳

אבל אתה בהחלט צודק...

ישר ולעניין :
אם אוכלים טוב ומתאמנים טוב ב10 שבועות (במידה והאננטט שמופיע בתמונה יעבוד טוב 2 זריקות בשבוע) אפשר לעלות 5-6 נקי בלי בעייה או אפילו 10-12 מלוכלך !

אם שאלות כמו שלך) רואים שאתה לא עשיתה שעורי בית, זה חלק מהעניין).
השאלה לא כמה תעלה אלה כמה תשמר, בהצלחה בקריאה החוזרת של הפורום וpct במיוחד.

נערך לאחרונה:
היי.
ה Cyber Pharm
צפה בקובץ המצורף 14363צפה בקובץ המצורף 14362צפה בקובץ המצורף 14359
Cyber Pharm מבשלים אותו פה בארץ זה לא מחו'ל. חברה חדשה מידי בשביל לרשום עליה ביקורת לדעתי צריך לתת לזה קצת יותר זמן. אבל כמו שרשמו לך - כואב בזריקות.
מתי שתסיים תסייקל של זה תרשום ביקורת ואם תרוצה תעלה גם תמונות לפני ואחרי הסייקל פה בפורום שנראה ת התקדמות שלך.

מה עם עניין הזריקות הן תמיד כואבות כל פעם מחדש או שהגוף מתרגל בשלב כלשהו?

זה תלוי בכמה פרמטרים.

1. סוג החומר: אננטט,פרופ וכו

2. מיקום ההזרקה

3. תדירות

עכשיו נצא מנקודת הנחה שאתה משתמש בטסט אננטט שמפוצלים ל2 זריקות בשבוע, אם החומר טוב אתה עלול להרגיש מעט ״מציק״ במיקום הזריקה למשך יומיומיים - ולאחר 3 זריקות כבר לא מרגישים את הכאב שאחרי.

לאומת זאת, עם החומר מכיל כמות רבה של ממיסים בכל פעם שתזריק יכאב לך.

מה עם עניין הזריקות הן תמיד כואבות כל פעם מחדש או שהגוף מתרגל בשלב כלשהו?
אם אתה רוצה למזער ״כאבים״:
1. תקנה מחטים של BD מסוג Luer-Lok
2. תזריק עם מחט 25G (כן, 25 לא 23. עד 1CC זה אפשרי).
3. תזריק לישבן (פעם ימין, פעם שמאל)

האמת אני הזרקתי עם מחט ירוק כל פעם ומה שעזר עם הכאבים זה להזריק כל פעם באותו מקום.

לדוגמא אם הייתי מזריק שבועיים בכתף ואז שבוע אחרי יד אחורית זה כאב. אבל אם אני עושה שבועיים שלוש רצוף בכתף זה כבר לא כואב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית