הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Cyber Pharm

-=D.E=-

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי.

אני התחלתי את הסייקל הראשון שלי ללא ידע רב בנושא את רובו קיבלתי מהבן אדם שממנו קניתי את החומר

בהתחלה הוא הציע את Bio Medic

אחרי זה אמר שיש משהו חדש טיפה יותר טוב וזה ה Cyber Pharm

אשמח לקבל חוות דעת בנושא אם מישהו משתמש או מכיר את החברה הזאת.

תודה מראש.
1546275_10201998658585319_183090534_n.jpg 1545100_10201998658345313_170003199_n.jpg 1524790_10201998610064106_1241502477_n.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא כזה מבין גדול בכל העניין הזה אצלי זה סייקל ראשון ובאמת חודש ראשון הכאבים היו חזקים הייתה הרגשה כאילו ירו לי בתחת... עכשיו כבר לא מרגיש כלום עליתי יחסית יפה במשקל קרוב ל 6 קילו ועדיין יש לי עוד 3 שבועות של הזרקה מבחינת הכח אני דוחק בחזה 20 קילו יותר ממה שהייתי דוחק בתחילת הסייקל ובכללי הכח עלה טוב ועל החרמנות אין בכלל מה לדבר וכל זה כשאני לא כל כך שומר על תזונה כי אני עובד משמרות וקצת מתקשה לשמור על תזונה ואימונים לפעמים יוצא לי להתאמן רק 3 פעמים בשבוע..

הפרופ של סייבר רצח אותי ירדתי באימונים במקום לעלות...עברתי לחברה אחרת זריקה ראשונה הייתה אתמול ואין חום אין כאבים ברוך השם אני יכול להמשיך תסייקל

• פותח/ת השרשור
תגידו עד כמה יעיל לעשות חיטוב תוך כדי הסייקל זאת אומרת למשוך את הסייקל ל 12 שבועות לעשות ניפוח 8 ואחריו להתחיל חיטוב של 4 שבועות...?

אחת היתרונות הכי בולטים באטצקה ו-MXP שמי שמכין אותם הוא אדם בעל ניסיון בהכנת חומרים, יותר מכך, חשובה לו מאוד האיכות, אין פשרות אצל הבחור. השמן שמשתמשים בשתי החברות הוא שמן זרעי ענבים, שמקטין משמעויתית את הכאב בהזרקה. בכל אופן, אם אני לא טועה אטצקה כבר הפסיקו לייצר, מי שמצליח להשיג MXP הרוויח, חומרים ברמה טובה מאוד עם סטירליזציה ושמן איכותי. החברה היא חברה חדשה, תהיו בטוחים שיש שם אובר דוז, חשוב להם להיכנס לשוק.

חח לא עפת
איך רואים שאתה מנסה לקדם אותם ...
אם אתה ממש רוצה לדעת אז יש שמן שהוא בהרבה יותר טוב מזרעי ענבים שמן קיק
יש הרבה דברים מעבר לשמן כדי שהחומר יהיה ברמה גבוהה , ואני מדבר על סטריליזציה טובה
וסינון עם מיקרו 0.22um
מי מבטיח לי שיש שם אובר דוז חומר??
תפסיקו לזרוק תאוריות באוויר

נערך לאחרונה:
חח לא עפת
איך רואים שאתה מנסה לקדם אותם ...
אם אתה ממש רוצה לדעת אז יש שמן שהוא בהרבה יותר טוב מזרעי ענבים שמן קיק
יש הרבה דברים מעבר לשמן כדי שהחומר יהיה ברמה גבוהה , ואני מדבר על סטריליזציה טובה
וסינון עם מיקרו 0.22um
מי מבטיח לי שיש שם אובר דוז חומר??
תפסיקו לזרוק תאוריות באוויר
אז פארמה לאב מסונן במיקרון 2 ומעורבב בשמן קיק? כי לפי הרבה פוסטים בעבר קידמת אותם ברמה של משרד פירסום אחי

אז פארמה לאב מסונן במיקרון 2 ומעורבב בשמן קיק? כי לפי הרבה פוסטים בעבר קידמת אותם ברמה של משרד פירסום אחי
אתה בכלל מה אכפת לך ? כל פוסט שאני כותב או מגיב אתה נכנס ומנסה להכנס ראש בראש כאילו שב בשקט ותפסיק להתערב ולהכניס את האף שלך לכל חור
אז שאני יבין אתה גם משווק את mxp ? הבנתי

אחת היתרונות הכי בולטים באטצקה ו-MXP שמי שמכין אותם הוא אדם בעל ניסיון בהכנת חומרים, יותר מכך, חשובה לו מאוד האיכות, אין פשרות אצל הבחור. השמן שמשתמשים בשתי החברות הוא שמן זרעי ענבים, שמקטין משמעויתית את הכאב בהזרקה. בכל אופן, אם אני לא טועה אטצקה כבר הפסיקו לייצר, מי שמצליח להשיג MXP הרוויח, חומרים ברמה טובה מאוד עם סטירליזציה ושמן איכותי. החברה היא חברה חדשה, תהיו בטוחים שיש שם אובר דוז, חשוב להם להיכנס לשוק.
אתה בכלל מה אכפת לך ? כל פוסט שאני כותב או מגיב אתה נכנס ומנסה להכנס ראש בראש כאילו שב בשקט ותפסיק להתערב ולהכניס את האף שלך לכל חור
אז שאני יבין אתה גם משווק את mxp ? הבנתי
מה יהיה? כל שירשור שקשור בחומרים UG יתדרדר לרמת הפח הזאת?

ליאור, שמור על רמת דיון. זהו פורום פתוח, כל אחד רשאי להמליץ ולתת חוות דעל על חברה מסוימת, סמוך עלינו שלנו יש את הכלים להעלות על דילרים ועל בעלי החברות שמנסים לקדם.
אם למישהו יש מה להוסיף רלוונטי לנושא הדיון מוזמן, אם לא כל תגובה מיותרת תמחק.

שמרתי מישל

יכול להיות שהחומר לא עבר סינון מיקרוני כמו שצריך ולכן הוא כואב מאוד

למעשה אומר לשניכם כי יש הרבה יותר בחומר טוב מאשר שמן וסינון עם פילטרי הפא.

1. טמפ' החימום קריטית! לא הרבה יודעים את זה אבל לכל שמן יש טמפ' מומלצת שבה נדרש בשביל להמיס את הקריסטלים בצורה שלא תפגע בתרכובת הכימית שלהם מצד אחד, מצד שני שלא תפגע במולקולת השמן עצמו והכי חשוב הרחק פירוגנים ופתוגנים מהתכשיר.

2. מינון נכון של BB/BA הוא לא פחות חשוב.

3. איכות הקריסטלים ורמת ממיסותם קובעת מאוד!

4. שמן ענבים הוא מעולה כי הוא מריח טוב מאוד והוא ממש קרוב לאתיל אלואט מבחינת המימיות שלו. אבל דווקא מבחינת היכולת שלו להחזיק את החומר טוב בשריר הוא פחות מצטיין. שהרי הנגזרת של אורך האסטר נקבעת בעיקר ע"פ כמות הפחמנים אך גם תלוית טמפ', שמן, ואזור הספיגה. למשל שרירים קטנים מראים ספיגה איטית יותר וכואבת הרבה יותר.

5. אגב, למי שיש כסף לזרוק בתעשיה הזו, סינון טוב הוא לפחות 3-4 פעמים כאשר מתחילים בפילטר בעל מקדם צפיפות נמוך ומתקדם לגבוה.

למעשה אומר לשניכם כי יש הרבה יותר בחומר טוב מאשר שמן וסינון עם פילטרי הפא.

1. טמפ' החימום קריטית! לא הרבה יודעים את זה אבל לכל שמן יש טמפ' מומלצת שבה נדרש בשביל להמיס את הקריסטלים בצורה שלא תפגע בתרכובת הכימית שלהם מצד אחד, מצד שני שלא תפגע במולקולת השמן עצמו והכי חשוב הרחק פירוגנים ופתוגנים מהתכשיר.

2. מינון נכון של BB/BA הוא לא פחות חשוב.

3. איכות הקריסטלים ורמת ממיסותם קובעת מאוד!

4. שמן ענבים הוא מעולה כי הוא מריח טוב מאוד והוא ממש קרוב לאתיל אלואט מבחינת המימיות שלו. אבל דווקא מבחינת היכולת שלו להחזיק את החומר טוב בשריר הוא פחות מצטיין. שהרי הנגזרת של אורך האסטר נקבעת בעיקר ע"פ כמות הפחמנים אך גם תלוית טמפ', שמן, ואזור הספיגה. למשל שרירים קטנים מראים ספיגה איטית יותר וכואבת הרבה יותר.

5. אגב, למי שיש כסף לזרוק בתעשיה הזו, סינון טוב הוא לפחות 3-4 פעמים כאשר מתחילים בפילטר בעל מקדם צפיפות נמוך ומתקדם לגבוה.
בגדול צריך להכיר את המטבח שלך הכי טוב , לגבי הסינון כמו שאמרתי זה מעבר לסינון 1 , מה גם שרב המעבדות פה בארץ קונים שמני מאכל וזה לא usp , יש עוד הרבה דברים מעבר למה שאמרת אבל בגדול זה ככה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית