עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באיזה חברה מדוברהפרופ של סייבר רצח אותי ירדתי באימונים במקום לעלות...עברתי לחברה אחרת זריקה ראשונה הייתה אתמול ואין חום אין כאבים ברוך השם אני יכול להמשיך תסייקל
Mxpבאיזה חברה מדובר
אז פארמה לאב מסונן במיקרון 2 ומעורבב בשמן קיק? כי לפי הרבה פוסטים בעבר קידמת אותם ברמה של משרד פירסום אחיחח לא עפת
איך רואים שאתה מנסה לקדם אותם ...
אם אתה ממש רוצה לדעת אז יש שמן שהוא בהרבה יותר טוב מזרעי ענבים שמן קיק
יש הרבה דברים מעבר לשמן כדי שהחומר יהיה ברמה גבוהה , ואני מדבר על סטריליזציה טובה
וסינון עם מיקרו 0.22um
מי מבטיח לי שיש שם אובר דוז חומר??
תפסיקו לזרוק תאוריות באוויר
אתה בכלל מה אכפת לך ? כל פוסט שאני כותב או מגיב אתה נכנס ומנסה להכנס ראש בראש כאילו שב בשקט ותפסיק להתערב ולהכניס את האף שלך לכל חוראז פארמה לאב מסונן במיקרון 2 ומעורבב בשמן קיק? כי לפי הרבה פוסטים בעבר קידמת אותם ברמה של משרד פירסום אחי
אחת היתרונות הכי בולטים באטצקה ו-MXP שמי שמכין אותם הוא אדם בעל ניסיון בהכנת חומרים, יותר מכך, חשובה לו מאוד האיכות, אין פשרות אצל הבחור. השמן שמשתמשים בשתי החברות הוא שמן זרעי ענבים, שמקטין משמעויתית את הכאב בהזרקה. בכל אופן, אם אני לא טועה אטצקה כבר הפסיקו לייצר, מי שמצליח להשיג MXP הרוויח, חומרים ברמה טובה מאוד עם סטירליזציה ושמן איכותי. החברה היא חברה חדשה, תהיו בטוחים שיש שם אובר דוז, חשוב להם להיכנס לשוק.
אז פארמה לאב מסונן במיקרון 2 ומעורבב בשמן קיק? כי לפי הרבה פוסטים בעבר קידמת אותם ברמה של משרד פירסום אחי
מה יהיה? כל שירשור שקשור בחומרים UG יתדרדר לרמת הפח הזאת?אתה בכלל מה אכפת לך ? כל פוסט שאני כותב או מגיב אתה נכנס ומנסה להכנס ראש בראש כאילו שב בשקט ותפסיק להתערב ולהכניס את האף שלך לכל חור
אז שאני יבין אתה גם משווק את mxp ? הבנתי
שמרתי מישל
יכול להיות שהחומר לא עבר סינון מיקרוני כמו שצריך ולכן הוא כואב מאוד
בגדול צריך להכיר את המטבח שלך הכי טוב , לגבי הסינון כמו שאמרתי זה מעבר לסינון 1 , מה גם שרב המעבדות פה בארץ קונים שמני מאכל וזה לא usp , יש עוד הרבה דברים מעבר למה שאמרת אבל בגדול זה ככהלמעשה אומר לשניכם כי יש הרבה יותר בחומר טוב מאשר שמן וסינון עם פילטרי הפא.
1. טמפ' החימום קריטית! לא הרבה יודעים את זה אבל לכל שמן יש טמפ' מומלצת שבה נדרש בשביל להמיס את הקריסטלים בצורה שלא תפגע בתרכובת הכימית שלהם מצד אחד, מצד שני שלא תפגע במולקולת השמן עצמו והכי חשוב הרחק פירוגנים ופתוגנים מהתכשיר.
2. מינון נכון של BB/BA הוא לא פחות חשוב.
3. איכות הקריסטלים ורמת ממיסותם קובעת מאוד!
4. שמן ענבים הוא מעולה כי הוא מריח טוב מאוד והוא ממש קרוב לאתיל אלואט מבחינת המימיות שלו. אבל דווקא מבחינת היכולת שלו להחזיק את החומר טוב בשריר הוא פחות מצטיין. שהרי הנגזרת של אורך האסטר נקבעת בעיקר ע"פ כמות הפחמנים אך גם תלוית טמפ', שמן, ואזור הספיגה. למשל שרירים קטנים מראים ספיגה איטית יותר וכואבת הרבה יותר.
5. אגב, למי שיש כסף לזרוק בתעשיה הזו, סינון טוב הוא לפחות 3-4 פעמים כאשר מתחילים בפילטר בעל מקדם צפיפות נמוך ומתקדם לגבוה.