הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

~~~ אתגר LBS + פרסים 😃 ~~~

חחחחחח חבל שאני לא קורא הוראות
לא שמתי לב לזה
3. יש לאכול את העוגיות והחלב בנפרד. אין להכין שייקים או להכניס את העוגיות לחלב
מתי הוספת את זה

חחחחחח חבל שאני לא קורא הוראות
לא שמתי לב לזה
3. יש לאכול את העוגיות והחלב בנפרד. אין להכין שייקים או להכניס את העוגיות לחלב
מתי הוספת את זה
גם אני לא שמתי לב לזה, אני כמעט עשיתי סרטון אחרי שחשבתי בהתחלה על שייק אבל זה היה באמת לא הוגן. אז חשבתי לשים את העוגיות בתוך קערה של החלב ולאכול לאט לאט. חכם והייתי מנצח כי אף אחד לא חשב על זה לפני כן! לעזאזל

גם אני לא שמתי לב לזה, אני כמעט עשיתי סרטון אחרי שחשבתי בהתחלה על שייק אבל זה היה באמת לא הוגן. אז חשבתי לשים את העוגיות בתוך קערה של החלב ולאכול לאט לאט. חכם והייתי מנצח כי אף אחד לא חשב על זה לפני כן! לעזאזל
אני בטוח במאה אחוז שקראתי ולא היה על זה שום דבר(כאילו קראתי את כל הפוסט). גם אני חשבתי על לעשות בבלנדר בהתחלה וזה באמת יותר מידי OVER POWER אבל לשים עם חלב כמו קורנפלקס לא חשבתי שיהיה בעיה או משהו.. אבל בקטנה העיקר אכלתי אוראו

אני אמנם לא שמתי בחלב וחיכיתי אבל תראה בסירטון שלי שמתי בכוסות חיכית שאני אסיים את מה שיש לי בפה ואז הוצאתי

אני אמנם לא שמתי בחלב וחיכיתי אבל תראה בסירטון שלי שמתי בכוסות חיכית שאני אסיים את מה שיש לי בפה ואז הוצאתי
חשבתי על זה בהתחלה ואז חשבתי לעצמי...למה לא לשים את הכל בקערה אחת גדולה במקום בכוסות? אוףףף כבר דמיינתי את עצמי מדגמן עם חולצה חדשה :(

@Kakamaika
משה אתה בטוח שהחוק הזה היה מקודם? ביצענו את זה בראשון ואני די בטוח שזה לא היה כתוב

לא רק אתה די בטוח :? אני מקווה שלא שישלת/חבר שלך(לא יודע מי עשה כמוני עם קערה) כי זה לא משתלם אם כן חחחחחחחחחח

לא רק אתה די בטוח :? אני מקווה שלא שישלת/חבר שלך(לא יודע מי עשה כמוני עם קערה) כי זה לא משתלם אם כן חחחחחחחחחח

האמת ששילשלתי איזה 3 ימים אחרי אבל זה היה בלי קשר כי אכלתי 4 קערות חומוס חחח

תסתכל על ההבדל בינך לבין בוריס ותגיד לי אם זה נראה לך הוגן? (אתה הייתה בסדר) מחר מנסה שוב אגב
הפעם עם מוזיקה, בלי טלוויזיה בלי הסחות דעת ובאמת ״על זמן״

תסתכל על ההבדל בינך לבין בוריס ותגיד לי אם זה נראה לך הוגן? (אתה הייתה בסדר) מחר מנסה שוב אגב
הפעם עם מוזיקה, בלי טלוויזיה בלי הסחות דעת ובאמת ״על זמן״
לא היה רשום על זה כלום בחוקים אז לא ראיתי סיבה שזה יהיה לא בסדר.. רק עכשיו יצא לי לראות את החוק הזה

החוק לא היה קודם מכיוון שאני שאלתי את משה את השאלה הזאת בה"פ פרטית בבוקר והוא לא אישר לי את העניין. לא ברור לי כל כך למה אבל זה לא אושר..

הניסיון (הלא כ"כ מוצלח) של חן:

לקח באיזור ה6~ דקות, אבל לפחות יצא מצחיק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"טעים לך?
- כן, האמת שכן"
Just Chen being Chen 😁

לדעתי זה אחד החלשים,אני באפס פחמימות,הייתי שואב את זה תוך דקה.
אני מוכן לצלם את עצמי אוכל לב/אשכים/עיניים של פרה או כל איבר אחר.
אין לי בעיה גם לצלם את עצמי אוכל חצי קילו קרפציו מלב בקר.
ואפילו מוכן לצלם את עצמי אוכל חצי קילו שומן בקר(בסביבות ה4000 קל').

אתגר הבא: לאכול 5 גזרים, 5 מלפפונים ולשתות ליטר אחד של סודה קלאב (הזה בלי הטעם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית