עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני לא שמתי לב לזה, אני כמעט עשיתי סרטון אחרי שחשבתי בהתחלה על שייק אבל זה היה באמת לא הוגן. אז חשבתי לשים את העוגיות בתוך קערה של החלב ולאכול לאט לאט. חכם והייתי מנצח כי אף אחד לא חשב על זה לפני כן! לעזאזלחחחחחח חבל שאני לא קורא הוראות
לא שמתי לב לזה
3. יש לאכול את העוגיות והחלב בנפרד. אין להכין שייקים או להכניס את העוגיות לחלב
מתי הוספת את זה
אני בטוח במאה אחוז שקראתי ולא היה על זה שום דבר(כאילו קראתי את כל הפוסט). גם אני חשבתי על לעשות בבלנדר בהתחלה וזה באמת יותר מידי OVER POWER אבל לשים עם חלב כמו קורנפלקס לא חשבתי שיהיה בעיה או משהו.. אבל בקטנה העיקר אכלתי אוראוגם אני לא שמתי לב לזה, אני כמעט עשיתי סרטון אחרי שחשבתי בהתחלה על שייק אבל זה היה באמת לא הוגן. אז חשבתי לשים את העוגיות בתוך קערה של החלב ולאכול לאט לאט. חכם והייתי מנצח כי אף אחד לא חשב על זה לפני כן! לעזאזל
אני אמנם לא שמתי בחלב וחיכיתי אבל תראה בסירטון שלי שמתי בכוסות חיכית שאני אסיים את מה שיש לי בפה ואז הוצאתיגם אני לא שמתי לב לזה, אני כמעט עשיתי סרטון אחרי שחשבתי בהתחלה על שייק אבל זה היה באמת לא הוגן. אז חשבתי לשים את העוגיות בתוך קערה של החלב ולאכול לאט לאט. חכם והייתי מנצח כי אף אחד לא חשב על זה לפני כן! לעזאזל
חשבתי על זה בהתחלה ואז חשבתי לעצמי...למה לא לשים את הכל בקערה אחת גדולה במקום בכוסות? אוףףף כבר דמיינתי את עצמי מדגמן עם חולצה חדשה :(אני אמנם לא שמתי בחלב וחיכיתי אבל תראה בסירטון שלי שמתי בכוסות חיכית שאני אסיים את מה שיש לי בפה ואז הוצאתי
לא רק אתה די בטוח :? אני מקווה שלא שישלת/חבר שלך(לא יודע מי עשה כמוני עם קערה) כי זה לא משתלם אם כן חחחחחחחחחח
לא היה רשום על זה כלום בחוקים אז לא ראיתי סיבה שזה יהיה לא בסדר.. רק עכשיו יצא לי לראות את החוק הזהתסתכל על ההבדל בינך לבין בוריס ותגיד לי אם זה נראה לך הוגן? (אתה הייתה בסדר) מחר מנסה שוב אגב
הפעם עם מוזיקה, בלי טלוויזיה בלי הסחות דעת ובאמת ״על זמן״
כי בפורום כולם על סייקל, רוב האנשים לא נצאים בסייקל, ועוד סייקל כזה חזק..מצחיק שפה כולם בעד האתגר
אבל בפייסבוק מלא אנשים אומרים שזה לא בריא, משמין, וכו' וכו'
אז הנה כמו תותח סיים חברי היקר את האתגר בשתי דקות ו26 שניות!!
לידיעת השופטים חצינו כל עוגייה לשתיים
זה חוק מפגר , אנשים יחנקו.חחחחחח חבל שאני לא קורא הוראות
לא שמתי לב לזה
3. יש לאכול את העוגיות והחלב בנפרד. אין להכין שייקים או להכניס את העוגיות לחלב
מתי הוספת את זה
אז הנה כמו תותח סיים חברי היקר את האתגר בשתי דקות ו26 שניות!!
לידיעת השופטים חצינו כל עוגייה לשתיים
הניסיון (הלא כ"כ מוצלח) של חן:
לקח באיזור ה6~ דקות, אבל לפחות יצא מצחיק