הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיזוק שרירים בחיטוב

• פותח/ת השרשור alons
  • פורסם בתאריך

alons

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני מתחיל להתאמן אחרי חצי שנה שלא התאמנתי והייתה עלי אחלה מסה אבל בחצי שנה הזאת התנוונתי למרות שהצורה של השריר נשארה אבל הוא כבר לא קשה כמו שהיה פעם. אני גם על אחוז שומן גבוה ובגלל זה אני רוצה לעשות חיטוב.

השאלה היא אם בזמן חיטוב יש דרך לחזק את השריר שיהיה קשיח? אני לא מתכוון בלעלות במסה ולעלות בשריר, אלא רק לגרום לו להיות חזק שברגע שאני מכווץ אותו הוא יהיה קשיח

תוריד 400 ממה שאתה צריך. זה יגרום לפחות אובדן מסת שריר.אי אפשר לעלות במסה בזמן חיטוב כי הגוף לא מקבל תאוכל שהוא צריך לקבל. מה שכן אתה יכול לגרום לפחות אובדן מסת שריר שזה שתוריד משקל ברמה טובה ולא דרסתית

• פותח/ת השרשור
תוריד 400 ממה שאתה צריך. זה יגרום לפחות אובדן מסת שריר.אי אפשר לעלות במסה בזמן חיטוב כי הגוף לא מקבל תאוכל שהוא צריך לקבל. מה שכן אתה יכול לגרום לפחות אובדן מסת שריר שזה שתוריד משקל ברמה טובה ולא דרסתית
תודה אבל לא הבנת את השאלה שלי אחי, לא התכוונתי לעלות במסה אני מודע לכך שאי אפשר לעלות בשריר בזמן החיטוב.
השאלה שלי אם אפשר רק לחזק את הרקמה של השריר, שיהיה חזק וקשיח בזמן החיטוב.. כלומר כשאני מכווץ ועושה שריר אז שירגישו כאילו נוגעים בברזל ולא דייסה.. יענו לחזק את השריר ולא לפתח אותו

תודה אבל לא הבנת את השאלה שלי אחי, לא התכוונתי לעלות במסה אני מודע לכך שאי אפשר לעלות בשריר בזמן החיטוב.
השאלה שלי אם אפשר רק לחזק את הרקמה של השריר, שיהיה חזק וקשיח בזמן החיטוב.. כלומר כשאני מכווץ ועושה שריר אז שירגישו כאילו נוגעים בברזל ולא דייסה.. יענו לחזק את השריר ולא לפתח אותו
באמת לא הבנתי. אתה מקפיד על תזונה? ואתה על אש גבווה שאתה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
באמת לא הבנתי. אתה מקפיד על תזונה? ואתה על אש גבווה שאתה בחיטוב?
אני כרגע לא עושה כלום.. אני על אחוז שומן גבוה ואני מתכוון להתחיל חיטוב.
אני רוצה אבל במקביל לחיטוב שלי, לחזק את רקמות השרירים שלי כלומר לא לנפח אותן ולא להעלות במסה אבל כן לחזק, להקשיח אותם, להגיע למצב שכשאני מכווץ את היד לדוגמה ומישהו בא ונוגע כדי למדוד את החוזק שביד הוא ירגיש שזה קשה וחזק, ולא שזה חלש ורפוי כמו במצב הנוכחי שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית