הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קטוזיס

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
בשבוע האחרון מאז שהתחלתי לעלות אירובי ולקצץ באופן דרסטי בפחמימות התחיל לי שתן ממש חריף וגם נשימה(מסטיק הכנס) שאני יודע שבין השאר זה מעיד על קטוזיס, עכשיו רציתי לדעת עוד בנוגע לקטוזיס אם יש לכם מאמר, מחקר שמסביר את זה לעומק.
תודה.

עמוד 16 פיסקה רביעית בספר Metabolic Diet מדובר על זה שזה יכול להוביל לפירוק שריר מוגבר אם נשארים במצב קטוג'ני

לא יכולתי לצטט כי זה PDF

וראיתי בסרט של (באדיבילדר שתיכף אזכר בשמו כי קיבלתי בלאק אאוט כרגע) שכשהם עושים דל פחמימות הם כל יום בודקים את השתן (עם KETOSTIKS)
וברגע שהם רואים מצב קטוזיס הם עושים העמסה לפני שיחול קטבוליזם מוגבר
ולמעשה הוא אומר שככה זה הצורה הכי נכונה לדעת מתי לעשות העמסה ולא סתם להחליט כל 7-10-14 יום
תיכף אזכר בשמו (אחד המוכרים מהעבר תמיד רואים אותו בתמונות של לו פרינו)
פשוט ראיתי ומחקתי כי אני קטוגני במקום על ההרדיסק 😛
אם יש מספיק חלבון ומספיק שומן בתפריט, ואם הגירעון לא מטורף אין סיבה שיהיה פירוק שריר מוגבר (אם כי כל חיטוב כמעט יהיה פירוק שריר השאלה איך הוא יתבטא ובכמה).
קטוזיס הינו מצב שיש רמה גבוהה של גופי קטון בדם ומה שקורה הכבד מפריש חומצות שומן חופשיות לדם לאנרגיה או להפיכה לגלוקוז. רוב תופעות הלוואי קורות בגלל ירידה ברמות ה PH בדם (חומציות) ולפעמים זה יכול להיות מסוכן (אם יורדים מתחת לרמה מסויימת).

• פותח/ת השרשור
הבעיה הכי גדולה בקטוזיס זה עניין הריח של הנשימה והזיעה, אשכרה ריח של אציטון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית