זמני משלוח בDHL

מצב
השרשור נעול
מה אומרים על UPS ? (worldwide expited)
לפי בדיקה קצרה באתר של UPS, המשלוח הזה, כמו כל המשלוחים שלהם, הוא משלוח אקספרס.
זאת אומרת 4-5 ימים לישראל. משלוחים כאלה בדרך כלל נתקעים גם אם יש INVOICE ורשום בבירור שהשווי הוא נמוך (אפילו 20$).
זה לפחות מה שידעו לי.

העניין הוא לא הDHL...זה המכס המזדיין הזה שמעכב חבילות גדולות. וכשאני אומר גדולות זה 2.5 ק"ג ומעלה.
המון פעמים הזמנתי דברים קטנים מאיביי(משחקים לPS3/אקס בוקס)וזה הגיע אליי כמה ימים אחריי(!!).
מה גם שעכשיו עם כל המזג האוויר המשוגע שיש בארה"ב/אירופה יכול מאוד להיות שיהיו עיכובים שקשורים לזה..
בכללי הדבר הכי טוב לעשות לדעתי זה להזמין דרך BUY2USA...משלוח עם שליח עד הבית ולדעתי המחיר מתקזז עם מחיר המשלוח לארץ(ככה חסכתי על חגורה של אינזר משהו כמו 40$)

לפי בדיקה קצרה באתר של UPS, המשלוח הזה, כמו כל המשלוחים שלהם, הוא משלוח אקספרס.
זאת אומרת 4-5 ימים לישראל. משלוחים כאלה בדרך כלל נתקעים גם אם יש INVOICE ורשום בבירור שהשווי הוא נמוך (אפילו 20$).
זה לפחות מה שידעו לי.
אם שווי החבילה גבוהה (115$ בלי המשלוח) , תוך למשל שבועיים זה אמור להגיע ?

העניין הוא לא הDHL...זה המכס המזדיין הזה שמעכב חבילות גדולות. וכשאני אומר גדולות זה 2.5 ק"ג ומעלה.
המון פעמים הזמנתי דברים קטנים מאיביי(משחקים לPS3/אקס בוקס)וזה הגיע אליי כמה ימים אחריי(!!).
מה גם שעכשיו עם כל המזג האוויר המשוגע שיש בארה"ב/אירופה יכול מאוד להיות שיהיו עיכובים שקשורים לזה..
בכללי הדבר הכי טוב לעשות לדעתי זה להזמין דרך BUY2USA...משלוח עם שליח עד הבית ולדעתי המחיר מתקזז עם מחיר המשלוח לארץ(ככה חסכתי על חגורה של אינזר משהו כמו 40$)

איך אני אמור לבדוק את המידות של החבילה של המוצר כדי להשוות מחירים באתר שלהם ?

ויש להם מחירון לחבילה של 2 ק"ג ו-3 ק"ג ואין להם מחירון למשקל באמצע של 2.5 ק"ג.

איך אני אמור לבדוק את המידות של החבילה של המוצר כדי להשוות מחירים באתר שלהם ?

ויש להם מחירון לחבילה של 2 ק"ג ו-3 ק"ג ואין להם מחירון למשקל באמצע של 2.5 ק"ג.
אתה יכול פשוט להרים טלפון ולשאול..הכי פשוט. הדבר הכי קריטי זה משקל.

ת'אמת שאני כבר עשיתי כמה הזמנות מחו"ל שהן כבר בדרך(או אמורות להיות...) אבל יהיה נחמד לדעת על דרך שמוזילה עלויות....

אם שווי החבילה גבוהה (115$ בלי המשלוח) , תוך למשל שבועיים זה אמור להגיע ?
קשה לי להגיד לך, יש סיכוי טוב שזה ממש יסתבך ותצטרך לשלם מע"מ...

לא יודע מה הולך עם איביי אבל עם אלי אקספרס הבנתי שהאסיאתים חוגגים את שנת הסוס(חוגגים שנה חדשה) ובגלל זה הכל מתעכב שם כי זה בעיקרון חג והכל סגור עד תחילת פברואר.
ממתי הם התחילו לחגוג אתה יודע?

הזמנתי חבילה מלפני קרוב ל 40 יום.
היא הייתה בפרנקפורט לפני שלושה שבועות ועדיין לא הגיעה. 2.5 קילו

אני חושב אם לדווח להם ולקבל החזר כספי, למרות שזה הגיע ל פרנקפורט

אם ככה מצד אחד PPST3 חתום שהזמנתי יגיע עוד שבוע שבועיים מצד שני אני צריך בגלל זה לחכות ל"חבילה" של 4.5 ק"ג כבר 51 ימים...

הבעיה היא המכס ורשויות הדואר כאן בארץ, לא פעם קרה לי שחבילה "שכבה" אצלהם בסניף קרוב לחודש ורק אז הם שלחו לי את ההודעה.

הזמנתי מ V*טה ק1סט לפני כמעט חודשיים ואין מהם זכר.. אני עם כולכם

הזמנתי 2 גיינר 2 אבקות חלבון 3 מהם 4.5 קילו ו1 5.5 קילו
מקווה שיגיע בלי בעיות

לגבי מי שאמר "שילמתם על משלוח זול מה ציפיתם" - כתוב באתר 6-10 ימי עסקים - אני מצפה למשהו בכיוון הזה, אבל כן הבעיה היא במכס ולא בשירות של DHL, למרות שגם שם לא ממש כתוב שזה מתעכב במכס.

אגב יש לי שאלה. אם הזמנתי הזמנה בסך 100 דולר, ורשום שם הנחה של 30 דולר, כלומר רשום 100-30=70 דולר.
עדיין יכולים לקחת לי על זה מע"מ?

רשום שהמחיר הסופי 70 דולר, ואני כמעט בטוח שגם רשום מחיר קודם או משהו בסגנון 100 דולר.

אגב יש לי שאלה. אם הזמנתי הזמנה בסך 100 דולר, ורשום שם הנחה של 30 דולר, כלומר רשום 100-30=70 דולר.
עדיין יכולים לקחת לי על זה מע"מ?

רשום שהמחיר הסופי 70 דולר, ואני כמעט בטוח שגם רשום מחיר קודם או משהו בסגנון 100 דולר.
ההנחה עד כמה שידוע לי לא נרשמת על גבי הטופס.
כלומר על החבילה יהיה כתוב 100$.

ההנחה עד כמה שידוע לי לא נרשמת על גבי הטופס.
כלומר על החבילה יהיה כתוב 100$.
פעם שעברה שקיבלתי הנחה זה היה מ 40 דולר ל 10 דולר, ככה שזה לא הפריע.
אבל היה רשום בוודאות מחיר סופי 10 דולר (והיה רשום 40 דולר לפני הנחה).
אתה מבין מה הבעיה פה?

בעיתון כלכלה של ידיעות היה רשום שהמכס פשט על סניפי דואר במרכז(סניף הדואר המרכזי בת"א בארץ ששם רוב החבילות נקלטות מחו"ל לישראל) והחרים סמארטפונים ותוספי מזון בשווי של 650,000 שקל שהלכו למדינה.

• פותח/ת השרשור
בעיתון כלכלה של ידיעות היה רשום שהמכס פשט על סניפי דואר במרכז(סניף הדואר המרכזי בת"א בארץ ששם רוב החבילות נקלטות מחו"ל לישראל) והחרים סמארטפונים ותוספי מזון בשווי של 650,000 שקל שהלכו למדינה.
say what ?!?! למה שיעשו את זה מה לא חוקי כאן?!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית