say what ?!?! למה שיעשו את זה מה לא חוקי כאן?!
אם זה לא היה כ"כ מסובך הייתי מעלה תמונה של הכתבה. אם למישו בא להעלות את הכתבה נודה לו מאוד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
say what ?!?! למה שיעשו את זה מה לא חוקי כאן?!
תן לנו איזה משפט או שניים,ככה לסיכום הדברים, רק שנבין במה מדובר.אם זה לא היה כ"כ מסובך הייתי מעלה תמונה של הכתבה. אם למישו בא להעלות את הכתבה נודה לו מאוד.
לא מוצא את זה..אם למישו בא להעלות את הכתבה נודה לו מאוד.
זה ידוע שהמדינה פשוט חייבת חלבון בשביל הGAINZבעיתון כלכלה של ידיעות היה רשום שהמכס פשט על סניפי דואר במרכז(סניף הדואר המרכזי בת"א בארץ ששם רוב החבילות נקלטות מחו"ל לישראל) והחרים סמארטפונים ותוספי מזון בשווי של 650,000 שקל שהלכו למדינה.
המשלוח שלי בינתיים בגרמנייה אני יעדכן שזה יגיע אלייאם מישהו מקבל את המשלוח שלו בבקשה לעדכן כאן.
כנ"ל, שלי בגרמניה בערך מהראשון לחודשהמשלוח שלי בינתיים בגרמנייה אני יעדכן שזה יגיע אליי
המשלוח שלי בינתיים בגרמנייה אני יעדכן שזה יגיע אליי
המשלוח שלכם לא בגרמניה. הוא במכס של ישראל.כנ"ל, שלי בגרמניה בערך מהראשון לחודש
צודק. התכוונתי שהוא דווח בגרמניה ב1 לחודשהמשלוח שלכם לא בגרמניה. הוא במכס של ישראל.
עד שהמכס לא מסיים לבדוק/לשחרר את זה יהיה מעודכן אצלכם שזה בגרמניה.
תאכלס זה כל מוצר שמגיע בDHL לגרמניה לא שוהה שם יותר מכמה ימים בודדים
אז לפי דעתך זה בגרמניה או בישראל?המשלוח שלכם לא בגרמניה. הוא במכס של ישראל.
עד שהמכס לא מסיים לבדוק/לשחרר את זה יהיה מעודכן אצלכם שזה בגרמניה.
תאכלס זה כל מוצר שמגיע בDHL לגרמניה לא שוהה שם יותר מכמה ימים בודדים
בהודואז לפי דעתך זה בגרמניה או בישראל?
מרתק !!בהודו
יהיה מוצהר המחיר אחרי הנחה ככה שלא תשלם מכס או מעמ וזה בדוק אני מזמין קבועאגב יש לי שאלה. אם הזמנתי הזמנה בסך 100 דולר, ורשום שם הנחה של 30 דולר, כלומר רשום 100-30=70 דולר.
עדיין יכולים לקחת לי על זה מע"מ?
רשום שהמחיר הסופי 70 דולר, ואני כמעט בטוח שגם רשום מחיר קודם או משהו בסגנון 100 דולר.