מה הזמנת ובכמה כסף?טוב קיבלתי מכתב רשום מת"א, מה הסיכויים שזה המכ"ס ושהוא החרים לי את החבילה?
אני לא מצפה לשום דואר רשום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הזמנת ובכמה כסף?טוב קיבלתי מכתב רשום מת"א, מה הסיכויים שזה המכ"ס ושהוא החרים לי את החבילה?
אבקת חלבון 2.5 קילו, המחיר הוא בערך90 דולר, אבל יש לי הנחה של 30$ אז המחיר הסופי הוא בערך 60$מה הזמנת ובכמה כסף?
אז הסיכוי הוא מאוד מאוד קטן שתצתרך לשלם על זה מכס.אבקת חלבון 2.5 קילו, המחיר הוא בערך90 דולר, אבל יש לי הנחה של 30$ אז המחיר הסופי הוא בערך 60$
אין סיכוי לשלם מכס על סכום כזהאבקת חלבון 2.5 קילו, המחיר הוא בערך90 דולר, אבל יש לי הנחה של 30$ אז המחיר הסופי הוא בערך 60$
טוב קיבלתי מכתב רשום מת"א, מה הסיכויים שזה המכ"ס ושהוא החרים לי את החבילה?
כמה קילו החבילה ? תן פירוט כללי אני ינסה לעזור מה זה כמה עלה וכו וכו
כמה תגובות מעלייךאבקת חלבון 2.5 קילו, המחיר הוא בערך90 דולר, אבל יש לי הנחה של 30$ אז המחיר הסופי הוא בערך 60$
אחי פאקינג תחתונים, עד סין הלכת עם זה ?אם מישהו יכול להסביר לי את עניין המידות באלי אקספרס אני אודה לו מאוד.
הזמנתי תחתונים L(כנראה שזאת מידה אסיאתית) בידיעה שאני לוקח אחת מעל המידה האמיתית שלי
ומשום מה אני יכול ללבוש את התחתון רק שהוא דיי צמוד. למי שהו יצא להזמין ולהתנסות עם מידות ופרטי לבוש מהאתר ?
אחי פאקינג תחתונים, עד סין הלכת עם זה ?
מגרמניה זה לא מתעדכן... ה"עידכון" הבא שתקבל זה ההודעה בדואר שקיבלת את החבילה.באתר של DHL לא עדכנו כבר 8 ימים למישהוא יש מושג ?
המקום האחרון שזה היה בו הוא גרמניה
מגרמניה זה לא מתעדכן... ה"עידכון" הבא שתקבל זה ההודעה בדואר שקיבלת את החבילה.
אגב אני מחכה מה12.12 ועדיין לא קיבלתי :/
מגרמניה זה לא מתעדכן... ה"עידכון" הבא שתקבל זה ההודעה בדואר שקיבלת את החבילה.
אגב במצב רגיל מגרמניה אתה אמור לקבל את זה תוך שבועיים במקסימום שלושה שבועות (נדיר)
אגב אני מחכה מה12.12 ועדיין לא קיבלתי :/