זמני משלוח בDHL

מצב
השרשור נעול
הזמנתי קפאין לפני שבועיים דרך DHL
שלשום הגיע עלי החבילה...

אולי הוא עצר איפשהו במכס?
אל תשווה משלוח קל למשלוח כבד.
ברגע שהמשלוח מעל 2 פאונד פחות או יותר הוא צריך לעבור שיקוף או משהו בסגנון, בגלל זה העיכוב.
אם זה קל כמו קפאין זה ברור מאליו שזה יגיע מהר יותר.

אל תשווה משלוח קל למשלוח כבד.
ברגע שהמשלוח מעל 2 פאונד פחות או יותר הוא צריך לעבור שיקוף או משהו בסגנון, בגלל זה העיכוב.
אם זה קל כמו קפאין זה ברור מאליו שזה יגיע מהר יותר.
טוב לא יצא לי עוד להזמין משלוח כבד...

הזמנה הגיעה מלפני חודשיים מהסייבר מאנדיי - אחת מהן הגיעה (הכבדה יותר שיצאה מגרמניה לפני חודש, הקלה יצאה מגרמניה ב17.12)

אז ככה ההזמנה שלי ביכלל הייתה על סך 190 דולר .
דיברתי בצאט אם נציגת שירות ואמרו לי שהייתה בעיה אם המשלוח שלי והם שולחים לי מחדש הכול.
מה שמוזר שבאתר של דואר ישראל רואים שהחבילה נשלחה מגרמניה ואמורה להגיע לישראל
והנציגת שירות של האתר ביכלל אומרת שהחבילה נישלחה להם בחזרה
דיברתי אם דואר ישראל והם אומרים שהחבילה ביכלל לא הגיעה לארץ

נערך לאחרונה:
אני הזמנתי אבקה ב-17.1 והיום ה-7.2-כלומר עברו כבר 3 שבועות.

אני מקווה ששבוע הבאה אקבל התראה שהמוצר הגיע לדואר ושאפשר לבוא לקחת אותו.

אני הזמנתי גיינר של אופטימום ב-8.1 והיום אחרי חודש בידיוק, עדיין לא הגיעה... בנתיים הכי הרבה זמן שחיכיתי לחבילה מויטהקוסט ובאתר של הדואר רשום שהחבילה נשלחה מגרמניה ב-20.1

קיבלתי פתק על שמי אחרי 57 יום, ובסוף מסתר שזאת החבילה של אחי..
ביזיון הדואר ישראל האלה

קיבלתי את החבילה שלי אחרי 40 יום והם שלחו לי כבר עוד אחת זהה 😃

אמא שלהם ^%$# לכל החבילות לוקח יותר מחודש להגיע

הזמנתי 2 חבילות בסייבר מאנדי. אחת הגיעה שבוע שעבר, והשניה אחרי בירור - תקועה במכס. מה שאבסורד זאתי שתקועה במכס יצאה מגרמניה לארץ שבועיים לפני זאתי שהגיעה. אין לי מושג מה אני אמור לעשות בנידון.

הזמנתי 2 חבילות בסייבר מאנדי. אחת הגיעה שבוע שעבר, והשניה אחרי בירור - תקועה במכס. מה שאבסורד זאתי שתקועה במכס יצאה מגרמניה לארץ שבועיים לפני זאתי שהגיעה. אין לי מושג מה אני אמור לעשות בנידון.
אם היא תקועה במכס אתה אמור לקבל מכתב לבוא לדואר לשחרר עם סכום מסויים
איך אתה יודע שהיא תקועה במכס?

אני גם באותו סיפור, הזמנתי בפועל ב19.1 זה יצא מארה"ב ב29.1 ומאז אין זכר.. יא אללה איתם 17 דולר זה אמור להיות אקספרס לא?

ללא3 שם.png

הנה האופטימום שוקולד לבן שלי שאני מחכה לה כבר 60 יום ~!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬🤬😭😭😭😭😲😲😲😱😱😵😵😵😵😵😵😵😣😣😣😣😣😣😣😣

גם אני מחכה לאופטימום קרמל טופי פאדג'.

אני מתלבט אם לעשות הזמנה קלילה מאלי אקספרס שלא יעצרו לי גם אותה, המכס לא רואה בעיניים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית