לוג SS

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בוקר:
כוס שוקו [3 כפיות]
3 פנקיינים+כף סירופ מייפל.

עשר:
חצי בגט עם קוטג'.

ארוחת צהריים [1:30]
4 "שניצלוני תריס" של זוגלובק מטוגנים בשמן זית.
125 גרם תפוחי אדמה מבושל עם שמן ובצל.
2 פרוסות לחם אחיד.
כף וחצי טחינה.
1 מלפפון.

3:50
1 מעדן בטעם בננה 2% שומן של קרלו.[100 קלוריות בערך]
1 שניצלון תירס[נשאר לי ממה שהכנתי אז אכלתי אותו וזהו
37mv.gif
]

5:30
1 משמש חי.
1 כוס חלב .
3 כפיות קוטג' יוגה[זה מה שנשאר] :X
1 בורקס עם גבינה.
1 פרוסה לחם אחיד

21:00

חצי קופסאת טונה בשמן
חצי קערת חומוס קטנה.
3/4 פיתה לניגוב
חביתה מ2 ביצים.
1 כף שמן זית.
1/2 מלפפון.
1/2 עגבניה.

5 דקות לאחר מכן
1 בננה
1תפוח

אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כוללסידן2955 קלוריות346 גרם113 גרם121 גרם1533 מ"ג
זה סה"כ קלוריות להיום.

יש פה אולי יותר אני לא בטוח זה חישוב כללי סביב 300 אז הכנסתי היום 1400 יותר קלוריות:wub:
אני יודע שזו הייתה טעות להכניס תחומוס בגלל השומנים ויצא לי טיפה עודף שומנים אבל מה לא נעשב בשביל מאזן קלורי חיובי?אה?🙌

יאללה תגובות

גבר שום דבר לא טעות.
אתה יכול לקצץ או לא לקצץ פחמימות ולהוסיף שומן וחלבון, לא יקרה כלום.
אין שום "מכסה". אין עודף שומן.
וממתי אוכלים חצאי ירקות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח,זו שאלה מעניינית.
העניין הוא שאמא שלי הכינה לי תסלט וכבר לא היה לי כוח.. זה בעצם היה קופסאת טונה מלפפון ועגבניה ולא גמרתי הכל אבל לא ניתפס בקטנות ת3000 קלוריות שלי עשיתי.
אז רגע זה יענו רציני מה שעשיתי היום אה אזולאי ?תחזוקה של 1400!זה נשמע לא הגיוני :D
מה אתה אומר?

עריכה:עם אני רוצה לעבוד על טכניקה בסקוואט אני צריך להוריד משקל והאם זה מהיר מדי?
אני לא יודע עם עדיף לעשות סקוואט מלא עם מעט משקל או סקוואט 3/4 [לבטיחות],עם יותר משקל..
אני יודע שבבוא הזמן אני יעשה סקוואט מלא ויקזז במשקלים אבל לדעתי זה מוקדם מידי כי אני צריך לעלות במשקלים קודם לא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עוד שאלה
היום יש לי אימון דדליפט,והגובה של המוט צריך להיות שונה לפי מה שהבנתי עם הוא לא 60 קילו..עוד לא יודע כמה אני ירים היום,אבל נניח אני ירים 35 דדליפט,אז אני לא צריך להוריד עד הסוף?

אם יש לך בעיית גמישות כמו שלי, עד שתגיע ל60 קילו, אתה יכול אולי לשים את המוט על הספה של הבנצ', שזה הכי נוח XD, כנ"ל בבנט אובר ראוס, כי אתה צריך כל פעם שהמוט יגע ברצפה, בכל סוף חזרה.
ככה גם תוכל לפתח גמישות, כל פעם תנסה קצת יותר עם הרגליים, קשה להסביר חח, אתה תראה כבר.
בהנחה ואין לך ספה של בנצ', ואני מאוד בספק, אתה יכול לקחת 2 מגבהים ב2 צדדים, גם אני הייתי עושה ככה, אימון שעבר או לפני שני אימונים הראו לי את הקטע עם הבנצ', דווקא אחלה פתרון חח.

• פותח/ת השרשור
אם יש לך בעיית גמישות כמו שלי, עד שתגיע ל60 קילו, אתה יכול אולי לשים את המוט על הספה של הבנצ', שזה הכי נוח XD, כנ"ל בבנט אובר ראוס, כי אתה צריך כל פעם שהמוט יגע ברצפה, בכל סוף חזרה.
ככה גם תוכל לפתח גמישות, כל פעם תנסה קצת יותר עם הרגליים, קשה להסביר חח, אתה תראה כבר.
בהנחה ואין לך ספה של בנצ', ואני מאוד בספק, אתה יכול לקחת 2 מגבהים ב2 צדדים, גם אני הייתי עושה ככה, אימון שעבר או לפני שני אימונים הראו לי את הקטע עם הבנצ', דווקא אחלה פתרון חח.

מה הקשר?😣

תודה על התגובה אבל אני דווקא די גמיש,
ואני מחכה לתגובה נורמלית :>

משפט חשוב ששמעתי ממישהו שמבין:
עם אתה שחיף מאוד,אתה במאסה,תאכל פשוט תאכל!
אני יודע טוב טוב מה זה שומנים ממכור חיוני ומה לא וגם עם מעדתי לא צריך להשתגגע לי פה באשכול
זה אשכול שלSS
אני סתם רשמתי תתזונה בקטנה כי אמרו שגם צריך להלעות תזונה וזהו אזולאי אמר שזה בסדרר אז סבבה זה לא צריך להיות על המידה של השומנים הטובים ועל המידה בכל דבר

עכשיו אני מבקש יפה אל תגיב פה יותר אני זזתי לאימון עוד מעט מעלה משקלים

אתה בסדר, תעלה משקלים

• פותח/ת השרשור
אתה בסדר, תעלה משקלים

אוקיי מה שאני הולך להגיד פה זה ככה
אני בחדר כושר חדש ועכשיו המאמן ראה אותי עושה סקוואט הוא עושה לי הגוף שלך לא מתאים בשביל זה אתה לא מפותח וזה יפגע לך בגדילה וזה יפגע לך בהורמנוים שמתפחמים לך
ואני יודע שזה לא נכון:victory:
יענו הקטע שאני לא מפותח וזה זה ברור נכון חח..אין לי אפילו שערות בבית שחי:O
אבל זה שזה לא יפגע לי בגדילה זה בולשיט!אז אמרתי לו שזה תרגיל מורכבש רק ממנו אני יגדל.. והוא אמר אתה תעשה מה שאתה רוצה אני ייעיף אותך מהחדר כושר וככה גם דדליפט הוא לא נותן לי עשיתי לחיצת חזה מסכנה כפיפות מרקפים והלכתי......

אני לאי יודע מה לעשות!!!!!
וסתם עם זה מעניין עשיתי
לחיצת חזה - 33 קילו - 5,5,4

l1roN
ו roni

יש לכם אזהרה ראשונה ואחרונה לפני ששניכם עפים מפה, זה לא פורום ליצנים כאן ואת הריבים המגוכחים שלכם תשמרו לאימייל או מסנג'ר או מה שזה לא יהיה.
התפריט יכול להיות מורכב ממה שרוצים העיקר הערכים הסופיים הם החשובים, אפשר לאכול כל היום עוגות קצפת עם שייק חלבון זה לא משנה.
התפריט שלך דל בקלוריות בכללי ואתה לא תעלה ככה במסה.

l1roN
ו roni

יש לכם אזהרה ראשונה ואחרונה לפני ששניכם עפים מפה, זה לא פורום ליצנים כאן ואת הריבים המגוכחים שלכם תשמרו לאימייל או מסנג'ר או מה שזה לא יהיה.
התפריט יכול להיות מורכב ממה שרוצים העיקר הערכים הסופיים הם החשובים, אפשר לאכול כל היום עוגות קצפת עם שייק חלבון זה לא משנה.
התפריט שלך דל בקלוריות בכללי ואתה לא תעלה ככה במסה.
אפשר ליצרוך את הקלוריות מעוגות,שקולדים,חטיפים וכו'. אבל מזה יתן בסופו של דבר?!
זה לא נכון להגיד אפשר לאכול כל היום עוגות קצפת עם שייק חלבון" זה לא העיקר לעלות במשקל, אלה לעלות בצורה איכותית ולהימנע מאחוזי שומן מיותרים.. ומין הסתם אתה מודע לכך, בזה שאתה אומר שהתפריט יכול להיות מורכב ממה שרוצים, והערכים הסופים הם החשובים זה ברור, אבל ממש לא עם 50 גרם שומן רווי ביום.

וזה לא ריבים, לא זכור לי שקיללתי, לא אשמתי שאנשים לא יודעים לנהל דיון בצורה מכובדת. אז אין לך על מה לאיים, אתה רוצה להעיף, תעיף .. לפעמים אתם לוקחים את החיים הווירטואלים יותר מידי רחוק 😣

בוא תסביר לי מה זה משנה אם אני יאכל פרוסת של עוגת שוקולד = 500 קלוריות או שאני יאכל 2 קילו ברוקולי עם 40 קפסולות של אומגה 3 (נגיד שבשניהם השומן שווה ערך וגם הפחממות וגם הקלוריות) = גם 500 קלוריות
ולמה נראה לך שמשהו שמתאמן קבוע והוא אדם בריא בדרך כלל צריך לעניין אותו שומן רווי? תאכל גם 100 גרם שומן רווי ביום לא יקרה לך כלום.
וזה לא קשור לגבי חיים וירטואלים או לא, אנחנו לא רוצים שהפורום הזה יהפך לבית בושת כמו אתרים אחרים ולכן מנסים לשמור על הרמה הגבוהה שלו מבלי ריבים של ילדים קטנים "הא אחי אכלת ריבה אתה אפס אתה תשמין 400 קילו ביום", חאלס זה מתאים לאתרים אחרים אתם מוזמנים לחלוק שם את הריבים שלכם לא כאן.

🎉🎊🎈
בוא תסביר לי מה זה משנה אם אני יאכל פרוסת של עוגת שוקולד = 500 קלוריות או שאני יאכל 2 קילו ברוקולי עם 40 קפסולות של אומגה 3 (נגיד שבשניהם השומן שווה ערך וגם הפחממות וגם הקלוריות) = גם 500 קלוריות
ולמה נראה לך שמשהו שמתאמן קבוע והוא אדם בריא בדרך כלל צריך לעניין אותו שומן רווי? תאכל גם 100 גרם שומן רווי ביום לא יקרה לך כלום.
וזה לא קשור לגבי חיים וירטואלים או לא, אנחנו לא רוצים שהפורום הזה יהפך לבית בושת כמו אתרים אחרים ולכן מנסים לשמור על הרמה הגבוהה שלו מבלי ריבים של ילדים קטנים "הא אחי אכלת ריבה אתה אפס אתה תשמין 400 קילו ביום", חאלס זה מתאים לאתרים אחרים אתם מוזמנים לחלוק שם את הריבים שלכם לא כאן.
נניח ואתה תאכל 500 קלוריות משקולוד או 500 קלוריות מעוגה, והערך שלהם כמעט שווה זה באמת לא ישנה משהו.

ולמה נראה לי שמישהו שהוא בריא ומתאמן קבוע צריך לאכול נקי, בוא נחשוב. ברגע שאדם שמתאמן מידי יום, יאכל כמות של 100 גרם שומן רווי כמו שאתה אומר תהיה פה עלייה גדולה באחוזי השומן במסת השומן בגוף, ומין הסתם אם הזמן זה יגרום למחלות כולסטרול בדם , שומן בדם וכו' אז בוא לא נזרוק סתם דברים באוויר.

ומים הסתם זה כן אמור לעניין אותו, אני לא חושב שיש אדם שירצה לעלות ל20 אחוז שומן במקום לסיים את המסה שלו על 15 אחוז.

ושוב פעם אני לא רבתי, לא קיללתי, או משהו. ניסתי להסביר את דעתי, ולעזור לבחור.

במידה והאו בוחר לקבל את ה-500 קלוריות משניצל או חזה עוף זה בעיה שלו. בוא לא נשכח שבכל מאכל שונה, יש ערכים שונים,כמות נתרן שונה,פחממות,שומן,וחלבון.

זה נקרה בודיבילדינג, לא בודיפאטניג 🙄

• פותח/ת השרשור
כל מילה חקוקה בסלע.
אני במסה
אני רזה

אני לא אמור לדפוק יותר מדי חשבון לשומן ולא לחשוב שאחר כך יהיה לי קשה בחטיוב כי שאני רזה כך אני לא יתקדם לשום מקום עם האימונים.

בכל מקרה,
אוקיי מה שאני הולך להגיד פה זה ככה
אני בחדר כושר חדש ועכשיו המאמן ראה אותי עושה סקוואט הוא עושה לי הגוף שלך לא מתאים בשביל זה אתה לא מפותח וזה יפגע לך בגדילה וזה יפגע לך בהורמנוים שמתפחמים לך
ואני יודע שזה לא נכון
victory.gif

יענו הקטע שאני לא מפותח וזה זה ברור נכון חח..אין לי אפילו שערות בבית שחי
drOfzb0GcH.gif

אבל זה שזה לא יפגע לי בגדילה זה בולשיט!אז אמרתי לו שזה תרגיל מורכבש רק ממנו אני יגדל.. והוא אמר אתה תעשה מה שאתה רוצה אני ייעיף אותך מהחדר כושר וככה גם דדליפט הוא לא נותן לי עשיתי לחיצת חזה מסכנה כפיפות מרקפים והלכתי......

אני לאי יודע מה לעשות!!!!!
וסתם עם זה מעניין עשיתי
לחיצת חזה - 33 קילו - 5,5,4

בשורה התחתונה זה עניין של עומס על הגוף, ומעומס על הגוף גודלים, בין כה וכה אתה רואה שאתה לא גודל מי יודע מה גם בלי החדר כושר.
ולמה שסקוואט יפגע לך בהורמונים?, הלחץ הזה, בהנחה ואתה אוכל כמו שצריך עד כמה שאני יודע לפחות, לא יעשה לך כלום.
באופן תיאורטי בלבד, אולי זה מפעיל לחץ על העצמות, אני לא חושב שזה מה שידכא את הגדילה, אבל משה מבין קצת יותר ממני, במשקלים הנוכחיים שאתה עושה אין לך מה לדאוג, אבל חכה ממשה לתגובה קצת יותר אחראית.

אגב, התשובה של מארק ריפטו לגבי עבודה עם ילדים ב Starting Strength

We use it with kids all the time. Do the exercises correctly with appropriate weights and increases and everything will be fine.

העניין, שלא הוזכר ממש העניין של הגובה וההתפתחות בכללי, אבל תקרא מה הוא רשם, עבודה הדרגתית, לא לתת לאגו להשתלט, ולא להשתגע, והכל יהיה בסדר, חכה גם לתגובה של משה בעניין, אם אתה ממש ממש חושש עדיין, מקסימום מקסימום תתייעץ עם איזה רופא בעניין, ותסביר לו שזה מה שענו לך, ותראה כבר.

נערך לאחרונה:
Centers for Disease Control (CDC)

World Health Organization (WHO)

United states Department of Health and Human service

הם ממליצים להפחית שומן רווי כדי למנוע מחלות לב ולשפר את הבריאות.

זה נורא מרתק שהם ממליצים להפחית באוכל שעליו התפתח האדם, ולאכול פחמימות במקום. זה לא הופך את זה לאמת.

אתה מדבר על אותם אנשים שממליצים לעשות אירובי כדי להציל את העולם, כן?

זה נורא מרתק שהם ממליצים להפחית באוכל שעליו התפתח האדם, ולאכול פחמימות במקום. זה לא הופך את זה לאמת.

אלכס אל תתחיל עם זיוני השכל האלה , מרגע שהאדם החל לצרוך פחמימות החלה ההתפתחות של המין האנושי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית