הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש סמרטוט בחיטוב..

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
אהלן, בן 19.9

התחלתי חיטוב לפני חודש , התחלתי בגובה 180 על 94.5 קילו,
ירדתי במהלך החודש האחרון 7 קילו.

אני מתאמן ראשון ורביעי - ג'יוג'יטסו ברזילאי
שני וחמישי - MMA
ובדרכ מוסיף בראשון ורביעי אימוני כוח (משקולות או משקל גוף כי גם בזה אני חלש, תלוי).
אם זה משנה, התחלתי את כל זה במכה אחרי חצי שנה-8 חודשים שלא התאמנתי עקב פציעה.

אני מתחיל תיום שלי ב6 בבוקר, הולך לעבוד (עובד בעבודה פיזית קשה, איטום גגות), חוזר נח והולך לאימון בערב.
התזונה שלי היא פי 1.5-1.8 חלבון לכל קילו בגוף, מקפיד על שומנים משקדים לא קלויים (בערך 30 גרם ביום) ושמן זית (אוכל סרדינים בשמן זית וכמובן מסנן אותו),
משתדל לאכול ירקות אבל ממש בקושי כי אין לי זמן לחתוך כלכך, והפחמימות שלי באות מבננה ביום ומעוד כמה דברים (פחמימות ממש נמוכות, ממש, כל פעם שאני אוכל פחמימה אני ישר מרגיש שמן ואני גם צובר נוזלים בטירוף), עושה העמסה בשישי-שבת שבדר"כ באה בצורת צ'יט.

הבעיה שלי היא שאני פשוט מת.. כ-ל הזמן עייף, אני מגיע למצב שבשישי שבת אני פשוט לא יוצא מהמיטה כלללל היום, פשוט סמרטוט.
יש לי לפחות יום בשבוע שאני לא מרגיש טוב (כאב גרון, חלש, מת מהלך כזה),
ואני אפילו לא בן 20 זה לא נראה לי הגיוני!!!!!

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
אני ממש לא הולך לוותר על הירידה וכו' ויש לי עוד דרך ארוכה ממה שאתם מבינים..
ישן בלילה בין 5 שעות ל7, למרות שלא יודע אם זאת הבעיה כי נגיד המאמן MMA שלי ישן בין 4-5 שעות בלילה, מתאמן פעמיים ביום, בתקופת חיטוב ועדיין חייה.
בימי חמישי ישר אחרי האימון בלילה אני הולך לעבוד עד הבוקר של שישי, ובשישי מתרסק עד הערב.

מולטי ויטמין זה הפיתרון אולי? שינוי בתזונה?
באימונים אני לא יכול לשנות כי כל אימון ממש חשוב.

תודה וסליחה על החפירה

אהלן, בן 19.9

התחלתי חיטוב לפני חודש , התחלתי בגובה 180 על 94.5 קילו,
ירדתי במהלך החודש האחרון 7 קילו.

אני מתאמן ראשון ורביעי - ג'יוג'יטסו ברזילאי
שני וחמישי - MMA
ובדרכ מוסיף בראשון ורביעי אימוני כוח (משקולות או משקל גוף כי גם בזה אני חלש, תלוי).
אם זה משנה, התחלתי את כל זה במכה אחרי חצי שנה-8 חודשים שלא התאמנתי עקב פציעה.

אני מתחיל תיום שלי ב6 בבוקר, הולך לעבוד (עובד בעבודה פיזית קשה, איטום גגות), חוזר נח והולך לאימון בערב.
התזונה שלי היא פי 1.5-1.8 חלבון לכל קילו בגוף, מקפיד על שומנים משקדים לא קלויים (בערך 30 גרם ביום) ושמן זית (אוכל סרדינים בשמן זית וכמובן מסנן אותו),
משתדל לאכול ירקות אבל ממש בקושי כי אין לי זמן לחתוך כלכך, והפחמימות שלי באות מבננה ביום ומעוד כמה דברים (פחמימות ממש נמוכות, ממש, כל פעם שאני אוכל פחמימה אני ישר מרגיש שמן ואני גם צובר נוזלים בטירוף), עושה העמסה בשישי-שבת שבדר"כ באה בצורת צ'יט.

הבעיה שלי היא שאני פשוט מת.. כ-ל הזמן עייף, אני מגיע למצב שבשישי שבת אני פשוט לא יוצא מהמיטה כלללל היום, פשוט סמרטוט.
יש לי לפחות יום בשבוע שאני לא מרגיש טוב (כאב גרון, חלש, מת מהלך כזה),
ואני אפילו לא בן 20 זה לא נראה לי הגיוני!!!!!

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
אני ממש לא הולך לוותר על הירידה וכו' ויש לי עוד דרך ארוכה ממה שאתם מבינים..
ישן בלילה בין 5 שעות ל7, למרות שלא יודע אם זאת הבעיה כי נגיד המאמן MMA שלי ישן בין 4-5 שעות בלילה, מתאמן פעמיים ביום, בתקופת חיטוב ועדיין חייה.
בימי חמישי ישר אחרי האימון בלילה אני הולך לעבוד עד הבוקר של שישי, ובשישי מתרסק עד הערב.

מולטי ויטמין זה הפיתרון אולי? שינוי בתזונה?
באימונים אני לא יכול לשנות כי כל אימון ממש חשוב.

תודה וסליחה על החפירה

אל תקח דוגמא מאיזה מאמן MMA,
ההמלצה למתאמן זה לפחות 7 שעות שינה קבוע, מספיק שיש לך רצף לילות של 5 שעות שינה ואתה תרגיש סמרטוט,
לדעתי האישית זה נטו השעות שינה.

אתה מחשב את הקולריות שאתה שורף באימוני MMA ? גוגיטסו
שמע אחי אגיד לך תאכלס
הגוף שלך נמצא במצב שהוא לא רגיל אליו בסטרס
+
אתה עובד מהבוקר עד הערב עבודה ממש קשה
+
אימוני MMA
+
אימון גוגיטסו
+
אימון כוח

מה אתה מצפה בידיוק? שזה שאתה אוכל חלבון יעני אתה מפצה על על זה?
לדעתי תתחיל להעלות פחמימות לגוף שלך ותעשה חיטוב ממש ממש ממש בקטנה

עזוב אותך העמסה אל תעשה דל פחמימות זה לא מתאים אליך תעשה חיטוב רגיל קצת פחות מ BMI שלך
יכול להיות שזה יקח יותר זמן אבל לפחות תוכל לחיות לעבוד

מה הלחץ לחטב כל כך מהר ובחיים אל תעשה העמסות עם ציטים
קח לך את יום שישי שבת לאכול בנחת תחלק את כל היומיים האלה לאכול פחמימות בהדרגה גם כדי לא להעמיס על הגוף וגם שהגוף יוכל לאגור כמו שצריך את מאגרי הפחמימות

מאשר לדפוק איזה ציט ככה

במילים פשוטות לדעתי אתה שורף הרבה יותר ממה שאתה חושב. תבנה תפריט רגיל (לא דל פחמימה) שיהיה ב250 קלוריות יותר מהתפרחט הנוכחי, תעשה העמסה קטנה כדי למלא את המאגרים שלך, כל פעם בהדרגה תעלה קצת קלוריות עד שתתאזן על משקל קבוע ותבין כמה קלוריות אתה שורף באמת ומשם תוריד 500

• פותח/ת השרשור
אתה מחשב את הקולריות שאתה שורף באימוני MMA ? גוגיטסו
שמע אחי אגיד לך תאכלס
הגוף שלך נמצא במצב שהוא לא רגיל אליו בסטרס
+
אתה עובד מהבוקר עד הערב עבודה ממש קשה
+
אימוני MMA
+
אימון גוגיטסו
+
אימון כוח

מה אתה מצפה בידיוק? שזה שאתה אוכל חלבון יעני אתה מפצה על על זה?
לדעתי תתחיל להעלות פחמימות לגוף שלך ותעשה חיטוב ממש ממש ממש בקטנה

עזוב אותך העמסה אל תעשה דל פחמימות זה לא מתאים אליך תעשה חיטוב רגיל קצת פחות מ BMI שלך
יכול להיות שזה יקח יותר זמן אבל לפחות תוכל לחיות לעבוד

מה הלחץ לחטב כל כך מהר ובחיים אל תעשה העמסות עם ציטים
קח לך את יום שישי שבת לאכול בנחת תחלק את כל היומיים האלה לאכול פחמימות בהדרגה גם כדי לא להעמיס על הגוף וגם שהגוף יוכל לאגור כמו שצריך את מאגרי הפחמימות

מאשר לדפוק איזה ציט ככה
הלחץ הוא הקיץ.. אני רוצה להראןת נורמלי לקיץ ואז בחורף לעלות מסה כמה שיותר נקי.. בגלל זה אני מפחד להעלות קלוריות

במילים פשוטות לדעתי אתה שורף הרבה יותר ממה שאתה חושב. תבנה תפריט רגיל (לא דל פחמימה) שיהיה ב250 קלוריות יותר מהתפרחט הנוכחי, תעשה העמסה קטנה כדי למלא את המאגרים שלך, כל פעם בהדרגה תעלה קצת קלוריות עד שתתאזן על משקל קבוע ותבין כמה קלוריות אתה שורף באמת ומשם תוריד 500
תודה אחי אני אנסה

זה היה די מפליא אם לא היית תשוש במאזן שלילי כזה, וזה עוד בלי לקחת בחשבון את המחסור בשעות שינה.
אני דיי מפחד להעלות בפחמימות, מאוד מפחד להתקע פתאום ואני באמת משקיע את כל מה שיש לי בחיטוב הזה

אל תקח דוגמא מאיזה מאמן MMA,
ההמלצה למתאמן זה לפחות 7 שעות שינה קבוע, מספיק שיש לך רצף לילות של 5 שעות שינה ואתה תרגיש סמרטוט,
לדעתי האישית זה נטו השעות שינה.
זה שאני דופק איזה שעה שעתיים שנצ לא מקזז את העניין?

מחסור בשינה, עבודה פיזית+אימוני קרבות לחימה 4 פעמים בשבוע+אימון משקולות+חוסר בפחמימה והירידה של 7 קילו בחודש
מה אתה מצפה להיות אחרי כל זה? סופרמן?

• פותח/ת השרשור
שנצ אף פעם לא מקזז השינה האמיתית זה בלילה שמתרחש לפחות 5 -6 מחזורי שינה

זוהדוגמא הכי טובה זה הצבא
אוקיי אז אני אתחיל ללכת לישון מוקדם יותר אין ברירה..

מחסור בשינה, עבודה פיזית+אימוני קרבות לחימה 4 פעמים בשבוע+אימון משקולות+חוסר בפחמימה והירידה של 7 קילו בחודש
מה אתה מצפה להיות אחרי כל זה? סופרמן?
אז מה אתה ממליץ חוץ מלהעלות שעות שינה?
אני באמת מעדיף שלא להוריד אימונים, זה עושה לי מצברוח טוב וזה משהו שאני מאוד אוהב

7 קילו בחודש??
חשבתי שההמלצה היא ל2 קילו בחודש (חצי קילו בשבוע)..
לדעתי יהיה לך מספיק קשה בסוף החיטוב כשהתפריט שלך יהיה על הקצה למה להתחיל כבר מעכשיו? תהנה מירידה מהירה עם תפריט נורמלי יותר ותשמור את הכאסח לסוף.
בהצלחה

הלחץ הוא הקיץ.. אני רוצה להראןת נורמלי לקיץ ואז בחורף לעלות מסה כמה שיותר נקי.. בגלל זה אני מפחד להעלות קלוריות

תודה אחי אני אנסה

אני דיי מפחד להעלות בפחמימות, מאוד מפחד להתקע פתאום ואני באמת משקיע את כל מה שיש לי בחיטוב הזה

זה שאני דופק איזה שעה שעתיים שנצ לא מקזז את העניין?

לא מקזז, עניין עם מחזורי שינה וכאלה בלילה, אני לא ממש מבין בזה,
אבל עדיף לוותר על שנץ ולישון את השעות האלה בלילה.

אוקיי אז אני אתחיל ללכת לישון מוקדם יותר אין ברירה..

אז מה אתה ממליץ חוץ מלהעלות שעות שינה?
אני באמת מעדיף שלא להוריד אימונים, זה עושה לי מצברוח טוב וזה משהו שאני מאוד אוהב
תעשה 24 שעות של העמסת פחמימה...
תעלה בפחמימה שתבוא בעיקר מלחם מלא, אורז מלא, שיבולת שועל וכ'ו.
תישן יותר, תשתה יותר קפה/ קח כדורי קפאין...
תיקח מולטי ויטמין, אומגה 3, מגנזיום אבץ, ויטמין C וויטמין D.
תקזז אולי שעה מסה"כ האימונים בשבוע.
וגם תבדוק לחץ דם, אולי זה גם נובע מלחץ דם נמוך/גבוה.
בכללי תעשה בדיקות דם כדי לראות איפה אתה עומד.

• פותח/ת השרשור
7 קילו בחודש??
חשבתי שההמלצה היא ל2 קילו בחודש (חצי קילו בשבוע)..
לדעתי יהיה לך מספיק קשה בסוף החיטוב כשהתפריט שלך יהיה על הקצה למה להתחיל כבר מעכשיו? תהנה מירידה מהירה עם תפריט נורמלי יותר ותשמור את הכאסח לסוף.
בהצלחה
אוקיי קודם כל תודה רבה,
דבר שני - אני התחלתי את החיטוב עם מסת שריר דיי אפסית, כמעט נטו שומן.. מה הסיכוי שאם אעלה קצת בקלוריות עם פחמימות מורכבות אני אצבור קצת מסה?
או שכבר איבדתי את המומנטום של ההתחלה?

לא מקזז, עניין עם מחזורי שינה וכאלה בלילה, אני לא ממש מבין בזה,
אבל עדיף לוותר על שנץ ולישון את השעות האלה בלילה.
תודה אחי אני אעשה את זה !

תעשה 24 שעות של העמסת פחמימה...
תעלה בפחמימה שתבוא בעיקר מלחם מלא, אורז מלא, שיבולת שועל וכ'ו.
תישן יותר, תשתה יותר קפה/ קח כדורי קפאין...
תיקח מולטי ויטמין, אומגה 3, מגנזיום אבץ, ויטמין C וויטמין D.
תקזז אולי שעה מסה"כ האימונים בשבוע.
וגם תבדוק לחץ דם, אולי זה גם נובע מלחץ דם נמוך/גבוה.
בכללי תעשה בדיקות דם כדי לראות איפה אתה עומד.
מעולה תודה, אני אעשה את זה.
אני התחלתי את החיטוב עם מסת שריר דיי אפסית, כמעט נטו שומן.. מה הסיכוי שאם אעלה קצת בקלוריות עם פחמימות מורכבות אני אצבור קצת מסה?
בעיקרון האימוני משקולות שלי זה FBW פעמיים בשבוע (השבוע לא עשיתי, הרגשתי חלש מדי, הוספתי MMA במקום), תרגילים מורכבים (סקוואט, בנט אובר/מתח, דדליפט, לחיצת כתפיים ולחיצת חזה שטוח),
ועובדים כוח גם בMMA כמו סקוואטים מהירים ושכיבות סמיכה, ובג'יוג'יטסו זה הרבה להרים אנשים ולנסות לדחוף אנשים שנשענים עליך אז זה הרבה כוח גם..

תודה

אוקיי קודם כל תודה רבה,
דבר שני - אני התחלתי את החיטוב עם מסת שריר דיי אפסית, כמעט נטו שומן.. מה הסיכוי שאם אעלה קצת בקלוריות עם פחמימות מורכבות אני אצבור קצת מסה?

תודה אחי אני אעשה את זה !

מעולה תודה, אני אעשה את זה.
אני התחלתי את החיטוב עם מסת שריר דיי אפסית, כמעט נטו שומן.. מה הסיכוי שאם אעלה קצת בקלוריות עם פחמימות מורכבות אני אצבור קצת מסה?
בעיקרון האימוני משקולות שלי זה FBW פעמיים בשבוע (השבוע לא עשיתי, הרגשתי חלש מדי, הוספתי MMA במקום), תרגילים מורכבים (סקוואט, בנט אובר/מתח, דדליפט, לחיצת כתפיים ולחיצת חזה שטוח),
ועובדים כוח גם בMMA כמו סקוואטים מהירים ושכיבות סמיכה, ובג'יוג'יטסו זה הרבה להרים אנשים ולנסות לדחוף אנשים שנשענים עליך אז זה הרבה כוח גם..

תודה
לגבי לעלות מסת שריר בזמן חיטוב, זה כמעט ולא אפשרי, אלא אם כן זה תלוי בגנטיקה ובתזונה בזמן החיטוב... מאוד נדיר
לי עלתה טיפה המסת שריר בזמן החיטוב אבל נעצרה מיד אחרי משהו כמו חודש מרגע התחלת החיטוב.

• פותח/ת השרשור
לגבי לעלות מסת שריר בזמן חיטוב, זה כמעט ולא אפשרי, אלא אם כן זה תלוי בגנטיקה ובתזונה בזמן החיטוב... מאוד נדיר
לי עלתה טיפה המסת שריר בזמן החיטוב אבל נעצרה מיד אחרי משהו כמו חודש מרגע התחלת החיטוב.
טוב אז אין ברירה, נצטרך להגיע למצב של שחיפון.. איזה דיכאון..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית