הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פרגניל אחת ולתמיד!

• פותח/ת השרשור jake
  • פורסם בתאריך

jake

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
קראתי כמה דיונים כאן והשאלה שאני רוצה תשובה אחת ולתמיד היא לגבי המים:

האם הפרגניל, קופסה לבנה כחולה, פרגניל 5000 איו... המים שמגיעים שם הם מים בקטריוסטטים שמתאימים ל 28 ימי הזרקה או שהם מתאימים ליום אחד וזהו?

ואם הם לא מים בקטריוסטטים, האם אפשר להוסיף להם בנזיל אלכוהול על מנת להפוכם למים בקטריוסטטים? אם כן כמה?

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים שמתי לב שהמים פגי תוקף זה סתם דוגמא שיש לי את זה לפני מאה שנה בבית לראות אם כדי להביא כזה בתוקף.

טום, אני מבין ולא מבין אותך... אתה רוצה שאקח את המים של ה10 מיל כמובן רק בתוקף ואוסיף להם כמו שאמרת בנזיל אלכוהול ואערבב את התמיסה של הפרגניל עם המים של הכוריגון שהגיעו יחד איתם שהם גם מים סטריליים ואז הכל בסדר?

אז יכלתם לומר בפשטות המים שמגיעים עם הכוריגון שהצגתי הם מים סטריליים וגם המים שהצגתי בתמונה שכן אני יודע שפגי תוקף הם גם סטריליים רק צריך לקנות אותם עם תוקף טוב, פשוט וקל?

אם כן עזרתם לי 😃 אם לא התבלבלתי לגמריי

• קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
יש לך כרגע 11ml של 5000iu פרגניל עם מים בקטריוסטטיים (ריכוז של 0,9% בדיוק, כמו שצריך).
כל 1ml הוא 450iu.
קרא שוב...
חברים יקרים שמתי לב שהמים פגי תוקף זה סתם דוגמא שיש לי את זה לפני מאה שנה בבית לראות אם כדי להביא כזה בתוקף.

טום, אני מבין ולא מבין אותך... אתה רוצה שאקח את המים של ה10 מיל כמובן רק בתוקף ואוסיף להם כמו שאמרת בנזיל אלכוהול ואערבב את התמיסה של הפרגניל עם המים של הכוריגון שהגיעו יחד איתם שהם גם מים סטריליים ואז הכל בסדר?

אז יכלתם לומר בפשטות המים שמגיעים עם הכוריגון שהצגתי הם מים סטריליים וגם המים שהצגתי בתמונה שכן אני יודע שפגי תוקף הם גם סטריליים רק צריך לקנות אותם עם תוקף טוב, פשוט וקל?

אם כן עזרתם לי 😃 אם לא התבלבלתי לגמריי
מה שיתקבל :
5000iu פרגניל בתוך 11cc של מים בקטריוסטטיים (0.9% בנזיל אלכוהול).
1cc=450iu.
מוזרק כל יום שלישי או רביעי : 225iu.

• קח 10ml של מים סטריליים וערבב עם 0.1ml של בנזיל אלכוהול.
  • קח את האמפולה ושאב עם מזרק (מחט פילטר).
  • ערבב 5000iu עם אותם 1ml.
  • החלף מחט והוסף לתוך הויאל.
יש לך כרגע 11ml של 5000iu פרגניל עם מים בקטריוסטטיים (ריכוז של 0,9% בדיוק, כמו שצריך).
כל 1ml הוא 450iu.
תותח אתה תוםםםםם

מה קורה עם מזריקים את כל האבקה עם אותם מים שנמצאים עם האבקה במזרק אחד הכוונה 5000IU יכול לגרום לאיזה נזק?

בנזיל אלכוהול מיותר לחלוטין עם הוא מיתכוון להישתמש בתירכובת בתוך זמן קצר
יכול גם ללא בנזיל אלכוהול
לגבי השימוש בכל התכולה של הפרגניל
ובכן
פעם אחת לקחתי את כל הכמות בבת אחת והירגשתי גרוע מאוד במשך כ3 ימים
יהיו לך תופעות לוואי לא כל כך נעימות
אתה לא תיהיה בסכנת חיים אבל פשוט תרגיש חרא במשך כמה ימים
כאבי ראש ....סחרחורות ...ושאר תחושות לא נעימות
עם אתה בסיום סייקל ואתה מתחיל PCT
אתה צריך אולי רק 1000IU בשביל להחזיר לעצמיך את התיפקוד של לולאת המשוב LH
מיותר לחלוטין להזריק את כל הכמות בבת אחת
דבר נוסף
לאחר שהיפעלת את התכשיר במיים אתה צריך לשמור במקרר עד לסיום השימוש
עצתי לך
תתחיל עם 1000IU ותראה עם הלבידו חזר לך והכל תקין
במידה ולאחר שהיפסקת את הסייקל ולקחת 1000IU והלבידו תקין
מיותר לחלוטין לקחת את כל הכמות 5000
מיתוך נסיוני
מספיק 1000IU בשביל להחזיר לתקינות את כל המערכת

א' המון תודה לך!
ב' רציתי לדעת איזה בדיוק מים אלה? ואיפה אפשר למצוא אותם.
ג' 1000IU זה בעצם לחלק את האבקה הזאת עם מים מיוחדים ל5 זריקות? ליתר דיוק.. ובטחון

א' המון תודה לך!
ב' רציתי לדעת איזה בדיוק מים אלה? ואיפה אפשר למצוא אותם.
ג' 1000IU זה בעצם לחלק את האבקה הזאת עם מים מיוחדים ל5 זריקות? ליתר דיוק.. ובטחון
יש הסבר בפוסט הזה מה בדיוק לעשות. שימוש בפרגניל ייעשה במהלך הסייקל במינון של 500iu/wk ולא לאחריו. מאחר והשימוש הוא ממושך (עד מועד זריקת הטסט האחרונה) תהיה חייב להשתמש במים בקטריוסטטיים.
בנזיל אלכוהול מיותר לחלוטין עם הוא מיתכוון להישתמש בתירכובת בתוך זמן קצר
יכול גם ללא בנזיל אלכוהול
לגבי השימוש בכל התכולה של הפרגניל
ובכן
פעם אחת לקחתי את כל הכמות בבת אחת והירגשתי גרוע מאוד במשך כ3 ימים
יהיו לך תופעות לוואי לא כל כך נעימות
אתה לא תיהיה בסכנת חיים אבל פשוט תרגיש חרא במשך כמה ימים
כאבי ראש ....סחרחורות ...ושאר תחושות לא נעימות
עם אתה בסיום סייקל ואתה מתחיל PCT
אתה צריך אולי רק 1000IU בשביל להחזיר לעצמיך את התיפקוד של לולאת המשוב LH
מיותר לחלוטין להזריק את כל הכמות בבת אחת
דבר נוסף
לאחר שהיפעלת את התכשיר במיים אתה צריך לשמור במקרר עד לסיום השימוש
עצתי לך
תתחיל עם 1000IU ותראה עם הלבידו חזר לך והכל תקין
במידה ולאחר שהיפסקת את הסייקל ולקחת 1000IU והלבידו תקין
מיותר לחלוטין לקחת את כל הכמות 5000
מיתוך נסיוני
מספיק 1000IU בשביל להחזיר לתקינות את כל המערכת
פרגניל לא מחזיר את הלולאה לפעילות. להיפך, שימוש ממושך בפרגניל יפגע בצפיפות הזרע למשל הרבה יותר מ-TRT.
פרגניל פשוט מונע אטרופיה ומשמר פעילות מסויימת באשכים. ניוון של האשך עלול לעכב את ההתאוששות ולכן ניתן להגיד שהשימוש בפרגניל תורם להתאוששות.
בכדי להגיע להתאוששות מהירה מסייקל טסט סטנדרטי יש להקפיד על השימוש בכלומיד ובהיבטים הקשורים בפרגניל יש לסיים את השימוש בו כשבוע טרם השימוש בכלומיד.

קבצים מצורפים

• IMG-20141106-WA0005.jpg
    IMG-20141106-WA0005.jpg
    KB 37.9 · צפיות: 220
חבר'ה אני לא מוצא באייבי - לפחות תלא את החברה שאתם אמרתם, שאני רשום bacteriostatic water יוצא לי כל מיני תמונות שאני לא מכיר, מישהו יכול להכנס ולתת לי לינק שאני לא אזמין סתם משהו?
למי שרוצה

http://www.bac-water.com/

שלום!
לפי מה שידוע לי נורא קשה למצוא מים בקטריוסטטיים אלה אם כן מזמינים אותם מחו"ל וצריך לחכות (שבועיים).

הבנתי אפשרי להשתמש במים האלה המצורפים בתמונות אבל צריך להוסיף (סודיום וכלוריד) סליחה על הבורות לגבי ההכנה... לא הבנתי מה זה (בנזיל שצריך להוסיף).

והכי חשוב התייעצתי עם רופא ושאלתי כמה זמן המים האלה יהיו תקינים לשימוש אם אני יערבב את הסודיום הזה והכלוריד בתוך המים הסטרילים
התשובה שלו היית יומיים לא יותר!
ולפי התשובות שקיבלתי ממכם כאן המים יכולים להישמר 60 יום בקירור..

אז אני קצת בבילבוליישן יש מישהו שיכול לענות לי על זה?

תמונות של המים הסטרילים מצורפים

קבצים מצורפים

• IMG-20141107-WA0005.jpg
    IMG-20141107-WA0005.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 187
  • IMG-20141107-WA0007.jpg
    IMG-20141107-WA0007.jpg
    KB 55.3 · צפיות: 188
שלום!
לפי מה שידוע לי נורא קשה למצוא מים בקטריוסטטיים אלה אם כן מזמינים אותם מחו"ל וצריך לחכות (שבועיים).

הבנתי אפשרי להשתמש במים האלה המצורפים בתמונות אבל צריך להוסיף (סודיום וכלוריד) סליחה על הבורות לגבי ההכנה... לא הבנתי מה זה (בנזיל שצריך להוסיף).

והכי חשוב התייעצתי עם רופא ושאלתי כמה זמן המים האלה יהיו תקינים לשימוש אם אני יערבב את הסודיום הזה והכלוריד בתוך המים הסטרילים
התשובה שלו היית יומיים לא יותר!
ולפי התשובות שקיבלתי ממכם כאן המים יכולים להישמר 60 יום בקירור..

אז אני קצת בבילבוליישן יש מישהו שיכול לענות לי על זה?

תמונות של המים הסטרילים מצורפים
קודם כל המים להזרקה הם נקראים סודיום כלוריד , בנזיל אלכוהול זה סוג של חומר משמר ומחטא , מה שנמצא גם בסטרואידים שאנחנו מזריקים , יש אפשרות לקנות פשוט את המים בסופר פארם שנקראים סודיום כלוריד ולהוסיף בנזיל אלכוהול שאפשר למצא באיביי הוא חוקי , המים שהעלת בתמונה לא ראיתי שרשום סודיום כלוריד

קודם כל המים להזרקה הם נקראים סודיום כלוריד , בנזיל אלכוהול זה סוג של חומר משמר ומחטא , מה שנמצא גם בסטרואידים שאנחנו מזריקים , יש אפשרות לקנות פשוט את המים בסופר פארם שנקראים סודיום כלוריד ולהוסיף בנזיל אלכוהול שאפשר למצא באיביי הוא חוקי , המים שהעלת בתמונה לא ראיתי שרשום סודיום כלוריד
והבנזיל אלכוהול לא חוקי לקניה בבית מרקחת בארץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית