נק' מוניטין:
10,325
- 5,583
- 318
יפה מאוד ושאפו על הכוח רצון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בכלל נגד מושג מסה/חיטוב אם אתה לא איזה בילדר !!! הרי אין לך סיזן וטוף סיזן ואתה גם לא מחפש להגיע ליד 50 ? או שאני טועה ואתה כן ...תודה רבה!
בעיקרון אני כרגע רץ בראשון, שלישי וחמישי.
שלישי תמיד ריצה קלה יחסית(12 קמ"ש לשעה).
וראשון וחמישי יותר קשות.
לרוב אחת מהן יותר עצימה ( למשל קצב 13 לשעה ומעלה) והשנייה לנפח ( 70-105 דקות בקצב 12). לפי ההרגשה.
לפני שהתחלתי להוסיף מרחקים הריצות היו מתוכננות יותר טוב, ממש מומלץ:
יום ראשון - ריצה "רגילה" 50 דקות קצב 13
יום שלישי - ריצה "קלה" 50 דקות קצב 12 (תמיד אני מגיע גמור לריצה הזאת)
יום חמישי - ריצה "קשה", משתנה כל פעם. בעיקרון הייתי רץ בה בקצב של יום ראשון ( עם העלאת קצב, פעם 5 דקות, אחרי זה 10 דקות ואחרי זה כבר 20,30 וכו').
אבל עכשיו עליתי 4 קילו והוספתי מרחקים אז התאמתי אותה כמה שיכלתי.
תראה בלוג שלי הכל רשום מסודר.
ובקשר לאחוז שומן/מסה וכו', כרגע אני באחוז שומן סבבה, אני עולה במסה מאוד נקי ומאוד לאט. מבחינתי אני נשאר במסה כמה שיותר.. עד שאני כבר לא ארצה להסתכל במראה 😃 ואחרי זה אני אעשה חיטובים קצרים יחסית ומהירים.
המטרה היא להיות כמה שיותר זמן במסה וכמה שפחות זמן בחיטוב (להוסיף משקלים למוט ולעלות מסה נקייה).
בקשר לריצה אני תמיד אמשיך לרוץ, אבל גג 50 דקות. נחזור חזרה למה שעשיתי פעם. במקרה המאוד גרוע אז ריצה 50 דקות וישר אחרי זה אימון.
כנראה שלא ניסחתי את עצמי כמו שצריך אבל התכוונתי למה שרשמת.אני בכלל נגד מושג מסה/חיטוב אם אתה לא איזה בילדר !!! הרי אין לך סיזן וטוף סיזן ואתה גם לא מחפש להגיע ליד 50 ? או שאני טועה ואתה כן ...
בכל מקרה אתה נראה סבבה יחסית לספורטאי ואתה חייב להיות כל השנה בסיזן כי אתה אדם רגיל מן המניין ולא בודי בילדר תחרותי / אי ילד שחיף שמנסה לצבור שריר בכל מחיר כדי להיראות כמו גבר.
צריך להשתמש במושג שגרה : פשוט תתאמן כמו שאתה מתאמן ותהיה במאזן מעט חיובי וזהו כדרך חיים , אם תראה עליה טיפה בשומן תוריד קצת את המאזן.... גם אם תעלה 2-3 קילו שריר נקי בשנה זה יהיה מצויין (בהנחה שאתה מתאמן ותיק ונושק לגיל ה30)
תודה גבר!!מעולה בנאדם,יישר כוח
תודה רבה גבר!!ואו הישג מרשים ביותר
כששקלתי 68 קילו עשיתי חצי מרתון בקצת יותר זמן מזה.. וזה בהחלט מרשים אותי!
באמת שורפים כל כך הרבה קלוריות בריצה כזו< ? אתה לא מפחד מאיבוד המאסה..?
יש לך טרייספס מאוד יפה שיהיה בהצלחה במסה
בנתיים זה עובד מצויין 😃ואו לא ידעתי שככה חישוב הקלוריות הולך
תודהכל הכבוד!, אתה עושה גם ריצות איכות כמו פארטלק או אינטרוולים?
הלוואי היה לי כושר של אתיופי.. הם רצים לך שעות בקצב 16-17בטח צילמת תוצאה של איזה אתיופי במכון ....
סתם כל הכבוד תוצאה מעולה!
תודה
לפני שהעלתי מרחקים לחצי מרצון הייתי רץ 50 דקות ופעם בשבוע הייתי רץ עם שינוי קצב.
למשל 6 דקות קצב 12 ו 4 דקות קצב 16/17.
לאט לאט העלתי לקצב 13 עם עליו. במהירות ל14 עד שבשיא רצתי 50 דקות בקצב 14 עם ספרינט בסוף.