הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה הזמן המקסימלי שאפשר להריץ בו סייקל

Baloteli45

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
שלום רציתי לדעת מה הזמן המקסימלי שאפשר להריץ סייקל
אני מתכנן סייקל של 4-5 חודש מסוכן מאוד או שאפשרי בלי לפגוע בכלום?
אני יודע שמומלץ 8-10 שבועות רציתי לדעת כמה אפשר במקסימום (ובלי תשובות כמו לא יעיל ואין צורך)
אחרי הסייקל הזה אני עושה הפסקה וניקוי טוב
מה אומרים?

אני מקיר לפחות 2-3 אנשים שנמצאים בסייקל קבוע... ועוד איזה 2-3 שנמצאים בסייקל 8-9 חודשים בשנה...
לא יודע את טיב הבריאות שלהם...
לחלקם יש מטרות להתפתח בבודי בבילדינג ואחרים סתם חולי נפש!!!

בתכלס אין סיבה להריץ סייקל לתקופה כזו ואני יסביר למה ;
1/ כי אחרי שימוש בחומרים אתה תרגיש תקוע ולא תעלה במשקלים , מה שתצטרך לעשות או להפסיק לגשר חודש וחצי או להעלות במינונים .
2/ ככל שתעשה סייקל ארוך אתה תצטרך לעשות פיסיטי אגרסיבי ולהתנזר מחומרים ליותר זמן עד שהטסט הטבעי שלך יחזור לנורמה

בתכלס אין סיבה להריץ סייקל לתקופה כזו ואני יסביר למה ;
1/ כי אחרי שימוש בחומרים אתה תרגיש תקוע ולא תעלה במשקלים , מה שתצטרך לעשות או להפסיק לגשר חודש וחצי או להעלות במינונים .
2/ ככל שתעשה סייקל ארוך אתה תצטרך לעשות פיסיטי אגרסיבי ולהתנזר מחומרים ליותר זמן עד שהטסט הטבעי שלך יחזור לנורמה
או שהוא יעבור לסייקל תמידי (הכוונה בלאסט אנד קרוז אין סופי ) ונראה אותו על הבמות מתישהו

שלום רציתי לדעת מה הזמן המקסימלי שאפשר להריץ סייקל
אני מתכנן סייקל של 4-5 חודש מסוכן מאוד או שאפשרי בלי לפגוע בכלום?
אני יודע שמומלץ 8-10 שבועות רציתי לדעת כמה אפשר במקסימום (ובלי תשובות כמו לא יעיל ואין צורך)
אחרי הסייקל הזה אני עושה הפסקה וניקוי טוב
מה אומרים?
כעיקרון עבור בחור מתחת לגיל 40 לא מומלץ לעלות באופן קבוע על חומרים. שהות ממושכת על חומרים תכביד מאוד על ההתאוששות.
סיבה נוספת היא יעילות הסייקל. בסייקל ראשון ניתן להגיע לעלייה מרשימה של נאמר 12ק"ג בתקופה של כחודשיים וחצי. הרבה מתאמנים אומרים לעצמם מדוע שלא אמשיך את התקופה ואוסיף עוד 12ק"ג כאלה. אלא שהרווחים קטנים באופן אסימפטוטי ככל שנמשך הסייקל כשהסיבות העיקריות הן רוויה של הרצפטורים והפרשה אקססיבית של מיוסטטין אך גם חוסר במתן האפשרות לגוף "להתרגל" לתוספת המסה. הפיתרון לכך הוא בדמות הפסקה מלאה של שימוש בחומר וביצוע pct עד להומאוסטזיס או מעבר לשיוט תוך מתן טסט אקסוגני ברמות TRT לתקופה מספקת.
גם לאחר החזרה לחומרים הפרקטיקה הנפוצה היא להחליף חומרים בכדי לנצל בצורה הטובה ביותר את המכאניזמים השונים (היקשרות לרצפטורים המתאימים, חנקן, סינטזת חלבון וכו...).
בכל מקרה למי שבוחר בb&c או בכלל בשהות על חומרים לתקופה ארוכה מומלץ לבצע בדיקות דם ולחץ דם רבעוניות שכן תופעות הלוואי הידועות הקשורות בסטרואידים כגון שינוי לרעה ביחס HDL:LDL, הגדלת פרוסטטה ושחיקה של המערכת הקרדיו-וסקולרית ייתנן אותותיהם בשימוש ממושך.

או שהוא יעבור לסייקל תמידי (הכוונה בלאסט אנד קרוז אין סופי ) ונראה אותו על הבמות מתישהו
כן אבל לא צריך להתחיל בשיטה הזו על ההתחלה , סייקלים ראשונים תמיד עדינים לתת לגוף להכיר טסט בכלל , לעשות הפסקות בין לבין אחרי שנה , שנה וחצי להתחיל להשתגע וגם לא על השיטה אפשר להוסיף חומרים חזקים יותר טרן אנדרול לערבב 3,4 חומרים
בגלל זה רשמתי ב1/ גשר חודש וחצי

• פותח/ת השרשור
כעיקרון עבור בחור מתחת לגיל 40 לא מומלץ לעלות באופן קבוע על חומרים. שהות ממושכת על חומרים תכביד מאוד על ההתאוששות.
סיבה נוספת היא יעילות הסייקל. בסייקל ראשון ניתן להגיע לעלייה מרשימה של נאמר 12ק"ג בתקופה של כחודשיים וחצי. הרבה מתאמנים אומרים לעצמם מדוע שלא אמשיך את התקופה ואוסיף עוד 12ק"ג כאלה. אלא שהרווחים קטנים באופן אסימפטוטי ככל שנמשך הסייקל כשהסיבות העיקריות הן רוויה של הרצפטורים והפרשה אקססיבית של מיוסטטין אך גם חוסר במתן האפשרות לגוף "להתרגל" לתוספת המסה. הפיתרון לכך הוא בדמות הפסקה מלאה של שימוש בחומר וביצוע pct עד להומאוסטזיס או מעבר לשיוט תוך מתן טסט אקסוגני ברמות TRT לתקופה מספקת.
גם לאחר החזרה לחומרים הפרקטיקה הנפוצה היא להחליף חומרים בכדי לנצל בצורה הטובה ביותר את המכאניזמים השונים (היקשרות לרצפטורים המתאימים, חנקן, סינטזת חלבון וכו...).
בכל מקרה למי שבוחר בb&c או בכלל בשהות על חומרים לתקופה ארוכה מומלץ לבצע בדיקות דם ולחץ דם רבעוניות שכן תופעות הלוואי הידועות הקשורות בסטרואידים כגון שינוי לרעה ביחס HDL:LDL, הגדלת פרוסטטה ושחיקה של המערכת הקרדיו-וסקולרית ייתנן אותותיהם בשימוש ממושך.

לכל מי שרשם זה לא סייקל ראשון שלי
דבר שני אני באמצע הסייקל מחליף תחומרים כמו שרשמתה עושה סייקל מסה נקייה (כמה שאפשר)
ואז חיטוב
אז לא אבנתי יש אנשים שעשו סייקלים כאלה וקרה להם משהו או לא קרה (כמו נגיד פגיע ביצור הטסט ויצור הזרע)
סתם צריך לדעת מה הסיכונים

לכל מי שרשם זה לא סייקל ראשון שלי
דבר שני אני באמצע הסייקל מחליף תחומרים כמו שרשמתה עושה סייקל מסה נקייה (כמה שאפשר)
ואז חיטוב
אז לא אבנתי יש אנשים שעשו סייקלים כאלה וקרה להם משהו או לא קרה (כמו נגיד פגיע ביצור הטסט ויצור הזרע)
סתם צריך לדעת מה הסיכונים
בכל סייקל סטנדרטי ישנה השבתה של ייצור הטסט הטבעי בפרט ושל ציר ה-HPTA בכלל. ככל שמשך הסייקל ארוך והמינונים בו גבוהים (ישנם חומרים המשביתים יותר מאחרים) ההתאוששות ממנו ארוכה יותר ודורשת PCT אגרסיבי יותר.
התאוששות ארוכה יותר משמעותה הפסד של יותר מהרווחים בסייקל. כלומר מחד כשהסייקל נמשך הרווחים דועכים (כמעט ולא נוספת מסת שריר אחרי חודשיים של סייקל) ומאידך בתום הסייקל מפסידים יותר מרווחי הסייקל עקב ההתאוששות הקשה.
ייתכן גם מצב בו רמות הטסט לאחר סייקל ארוך לא חוזרות לרמה שלפניו עקב הטראומה.
אם אתה רוצה אתה יכול לקרא לזה נזק.
הנזקים החמורים יותר בסייקל ממושך שכזה הם הייקפיים : רעילות לכבד, מאזן כולסטרול, שחיקה של המערכת הקרדיו-וסקולרית ועוד. אלה צריכים להעסיק אותך הרבה יותר מזרע.

• פותח/ת השרשור
בכל סייקל סטנדרטי ישנה השבתה של ייצור הטסט הטבעי בפרט ושל ציר ה-HPTA בכלל. ככל שמשך הסייקל ארוך והמינונים בו גבוהים (ישנם חומרים המשביתים יותר מאחרים) ההתאוששות ממנו ארוכה יותר ודורשת PCT אגרסיבי יותר.
התאוששות ארוכה יותר משמעותה הפסד של יותר מהרווחים בסייקל. כלומר מחד כשהסייקל נמשך הרווחים דועכים (כמעט ולא נוספת מסת שריר אחרי חודשיים של סייקל) ומאידך בתום הסייקל מפסידים יותר מרווחי הסייקל עקב ההתאוששות הקשה.
הנזקים החמורים יותר בסייקל ממושך שכזה הם הייקפיים : רעילות לכבד, מאזן כולסטרול, שחיקה של המערכת הקרדיו-וסקולרית ועוד. אלה צריכים להעסיק אותך הרבה יותר מזרע.
טוב תודה אחי אבנתי פחות או יותר
רק רציתי לדעת אם יש פה בפורום מישהו שהריץ סייקל כזה וקרה לו משהו בלתי הפיך

טוב תודה אחי אבנתי פחות או יותר
רק רציתי לדעת אם יש פה בפורום מישהו שהריץ סייקל כזה וקרה לו משהו בלתי הפיך
אמרתי לך כבר אני מקיר אנשים שעושים סייקל קבוע (B&C) כבר מספר שנים טובות ואני מקיר גם כמה אנשים אשר כבר עשור עושים סייקל 8-9 חודשים בשנה- מצד אחד הם נראים מתפקדים והכל אצלהם תקין לפחות כך הם טוענים , לגבי האם זה נכון אני לא יודע אולי כבר לא עומד להם הזין ואולי הם חיים גם על כדורים של לחץ דם באופן קבוע....ואולי גם הכל בסדר
אתה יכול לעשות מה שבא לך החלטה שלך אין לדעת איך זה ישפיע עליך

מה הכוונה בדיוק לשחיקה של המערכת הקרדיו-וסקולרית, והאם ע"י שילוב פעילות אירובית עצימה ניתן לצמצם את התופעה?

אפשר רק לקבל הסבר למה הגוף יותר מושבת אחרי סייקל למשל של 5 חודשים לעומת חודשיים? מושבת זה מושבת לא?
חוץ מזה שבחודשיים אנשים שעולים 12 קילו למשל אני מאמין שהרוב זה נוזלים חלק שומן וחלק קטן מהמשקל הזה הוא שריר(תלוי במינון כמובן..)

אפשר רק לקבל הסבר למה הגוף יותר מושבת אחרי סייקל למשל של 5 חודשים לעומת חודשיים? מושבת זה מושבת לא?
חוץ מזה שבחודשיים אנשים שעולים 12 קילו למשל אני מאמין שהרוב זה נוזלים חלק שומן וחלק קטן מהמשקל הזה הוא שריר(תלוי במינון כמובן..)

אתה טועה - אני אנסה להסביר את זה באלגוריה:

לעשות סייקל ארוך זה כמו לטוס לסין ולגור שם 30 שנה ולדבר רק סינית.
אפשר לומר שהעברית שלך תישחק במידה מסוימת.
הגוף שוכח את "הדרך הביתה" ככל שאתה יותר זמן בחוץ. הרי איך אתה מסביר אנשים שנפגעו מסטרואידים וחיים על TRT עקב שימוש ממושך מדיי.

לגבי העליה במסה - יש כאלה שיעלו 12 קילו שהרוב יהיה באמת שריר ושומן וכאלה שיעלו 12 קילו שרובם יהיו שריר ומעט שומן ונוזלים.
זה תלוי בסוג החומרים, בותק (היכולת להכיר את הגוף והאימון המתאים לך), בגיל ובעוד מיליון משתמשים.

אתה טועה - אני אנסה להסביר את זה באלגוריה:

לעשות סייקל ארוך זה כמו לטוס לסין ולגור שם 30 שנה ולדבר רק סינית.
אפשר לומר שהעברית שלך תישחק במידה מסוימת.
הגוף שוכח את "הדרך הביתה" ככל שאתה יותר זמן בחוץ. הרי איך אתה מסביר אנשים שנפגעו מסטרואידים וחיים על TRT עקב שימוש ממושך מדיי.

לגבי העליה במסה - יש כאלה שיעלו 12 קילו שהרוב יהיה באמת שריר ושומן וכאלה שיעלו 12 קילו שרובם יהיו שריר ומעט שומן ונוזלים.
זה תלוי בסוג החומרים, בותק (היכולת להכיר את הגוף והאימון המתאים לך), בגיל ובעוד מיליון משתמשים.
ונניח שיש כאלה שנפגעו מסטרואידים והזדקקו TRT לכל החיים , אתה חושב שלהכניס להריון תהיה בעיה או שזה אינדיבידואלי ?
יוצא לי לפגוש הרבה אנשים שעשו הרבה סייקלים והצליחו להכניס להריון ...

ונניח שיש כאלה שנפגעו מסטרואידים והזדקקו TRT לכל החיים , אתה חושב שלהכניס להריון תהיה בעיה או שזה אינדיבידואלי ?
יוצא לי לפגוש הרבה אנשים שעשו הרבה סייקלים והצליחו להכניס להריון ...

שאלה מעולה. תראה בגדול בפגיעה בייצור טסט' משמעותה פגיעה ביכולת האשך.
זה עדיין לא אומר שהוא מת...

אפשר פשוט להגיד שהוא גוסס וזה פשוט יהיה יותר קשה, אבל בגדול החיים כפי שכולנו יודעים זה המון מזל מעט שכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית