הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפרשי זמן בין יוהימבין ואלכוהול-דחוף ובהול!

supernova

משתמש מתחיל
256
46
נק' מוניטין:
177
256
46
שוקל 82 קילו. לקחתי 15 מ"ג יוהימבין hcl אחרי צום של 3 שעות בשעה 3 בצהריים. בשעה 4 ורבע יצאתי לריצת נפח של שעה, רצתי בערך 10 ק"מ. לאחר מכן הייתי בצום עוד שעה (עד השעה 6 בערך). ב6 אכלתי ארוחת ערב דלת פחמימות, עם הרבה חלבון ושומן- 700 קלוריות לערך. אני מתכנן לאכול עוד ארוחה עכשיו של 300-400 קלוריות, ולשתות בסביבות השעה 11 בלילה. כלומר סה"כ מהרגע שלקחתי את היוהימבין עד הרגע שאני שותה-8 שעות
האם עבר מספיק זמן? כמה אלכוהול מותר לי לשתות אם בכלל? אשמח לעזרה דחופה חברה! חיפשתי מאמרים באנגלית על הפרשי זמן ולא מצאתי...

נערך לאחרונה:
מישהו מתכנן להתפחלץ הלילה...
אני באופן אישי לא יודע אם יש קשר בין יוהימהין לאלכוהול , זה הרי מוגדר כתוסף תזונה ובטוח אם היה סיכון של צריכת אלכוהול במהלך השימוש היה מופיע משהו על האריזה....
אבל אל תיתפרע וזהו...
מה כבר יכול להיות מכוסית או שתיים אולי רק שתקבל סטלה מהירה בגלל שאתה על בטן ריקה

שוקל 82 קילו. לקחתי 15 מ"ג יוהימבין hcl אחרי צום של 3 שעות בשעה 3 בצהריים. בשעה 4 ורבע יצאתי לריצת נפח של שעה, רצתי בערך 10 ק"מ. לאחר מכן הייתי בצום עוד שעה (עד השעה 6 בערך). ב6 אכלתי ארוחת ערב דלת פחמימות, עם הרבה חלבון ושומן- 700 קלוריות לערך. אני מתכנן לאכול עוד ארוחה עכשיו של 300-400 קלוריות, ולשתות בסביבות השעה 11 בלילה. כלומר סה"כ מהרגע שלקחתי את היוהימבין עד הרגע שאני שותה-8 שעות
האם עבר מספיק זמן? כמה אלכוהול מותר לי לשתות אם בכלל? אשמח לעזרה דחופה חברה! חיפשתי מאמרים באנגלית על הפרשי זמן ולא מצאתי...
האם אתה מתכוון לבלוע את היוהימבין עם כוס משקה חריף לפני אימון אירובי?
אם כן, מדובר ברעיון לא טוב. נמצא שהאינטראקציה בינהם תעלה רמות נוראדרנלין ועלולה לגרום להפרעות קצב.
אם לא, ליוהימבין זמן מחצית חיים קצר כך שאם אתה מתכוון לצאת ולשתות במתינות לא אמורה להיות בעיה מיוחדת.

• פותח/ת השרשור
לקחתי 15 מג יוהימבין לפני 8 שעות ועכשיו אני מתכוון לשתות. תהיה בעיה? חברה בבקשה תענו חחח אני צריך להחליט

לקחתי 15 מג יוהימבין לפני 8 שעות ועכשיו אני מתכוון לשתות. תהיה בעיה? חברה בבקשה תענו חחח אני צריך להחליט
כעיקרון זמן מחצית החיים של יוהימבין הידרוכלוריד הוא כשעתיים. אך מטאבוליטים שלו, בעלי פעילות דומה כמו 11hydroxy-yohimbine הם בעלי זמן מחצית חיים של 6-8 שעות. זו גם הסיבה שאין צורך לצרוך יוהימבין כל שעתיים.
כל עוד אתה שותה מאוד במתינות, כנראה שיהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי! אבל הhcl הוא מהסוג הקצר יותר או הארוך בזמן מחצית החיים? אין לי את הקופסא פה לצערי כך שאני לא יודע איזה סוג

תודה אחי! אבל הhcl הוא מהסוג הקצר יותר או הארוך בזמן מחצית החיים? אין לי את הקופסא פה לצערי כך שאני לא יודע איזה סוג
HCL הוא מהסוג היחידי החשוב באספקט הזה.
Yohimbine extract שקיים במרבית התוספים מכיל אלקלואידים נוספים ורק כ-15% של יוהימבין טהור. אם אתה משתמש בYohimbine extract אין כמעט חשיבות לעניין השתיה ככל שהדבר קשור ביוהימבין.
אני מניח שאתה משתמש ב-HCL, לכן כפי שכבר רשמתי, אעפ"י שזמן מחצית החיים הוא כשעתיים קיימים מטאבוליטים עם זמן מחצית חיים המגיע ל-8 שעות והשפעתם ניכרת.
לפיכך אם החלטת לשתות, שתה מאוד במתינות.

• פותח/ת השרשור
אישית לא הייתי שותה על דל פחמימה
אבל זה נושא אחר לגמרי

מאחוריי כבר...בסוף שתיתי, והעיקר ששרדתי כדי לספר על זה חח.
למה לא לשתות על דל פחמימה? לא הרגשתי שום דבר חריג.. קיבלתי ראש טוב יחסית מהר (שזה אחלה כי חסכתי כסף), הרגשתי מצויין כל הערב.
למחרת הרגשתי קצת כמו רכיכה, אבל כך או כך זה בדרך כלל קורה לי אחרי לילה של אלכוהול זול ולא מי יודע מה איכותי (ישבנו על בירה וערק)

נערך לאחרונה:

למה לא לשתות על דל פחמימה? לא הרגשתי שום דבר חריג.. קיבלתי ראש טוב יחסית מהר (שזה אחלה כי חסכתי כסף), הרגשתי מצויין כל הערב.
למחרת הרגשתי קצת כמו רכיכה, אבל כך או כך זה בדרך כלל קורה לי אחרי לילה של אלכוהול זול ולא מי יודע מה איכותי (ישבנו על בירה וערק)
בירה וערק מעולים לשומן העיקש...🤣

זה שקיבלת ראש מהר זה לא מקרי.
דל פחמימה - פחות נוזלים..מכיוון שאלכוהול ממילא מייבש סביר להניח שקיבלת את תחושת הטשטוש מוקדם עקב החוסר בנוזלים.
מזל שידעת להפסיק בזמן

• פותח/ת השרשור
בירה וערק מעולים לשומן העיקש...🤣
בקטנה, אז החיטוב ייקח עוד יום, אני לא לפני תחרות או משהו...אפחד לא ימות, היה לי ערב נחמד וזה העיקר

זה שקיבלת ראש מהר זה לא מקרי.
דל פחמימה - פחות נוזלים..מכיוון שאלכוהול ממילא מייבש סביר להניח שקיבלת את תחושת הטשטוש מוקדם עקב החוסר בנוזלים.
מזל שידעת להפסיק בזמן
אז תכלס הסכנה פה היא התייבשות? יש עוד סיבות?

בקטנה, אז החיטוב ייקח עוד יום, אני לא לפני תחרות או משהו...אפחד לא ימות, היה לי ערב נחמד וזה העיקר

אז תכלס הסכנה פה היא התייבשות? יש עוד סיבות?
התייבשות זו סכנה דיי גדולה .יש לה כמה רמות וברמות גבוהות רקמות יכולות להיהרס

1. אם אתה לא מתחרה, למה לא
2. אם לא נהנה מהחיים מה עוד נשאר לעשות 😃?

אני לא מסכים, אם יש לך מטרה מסויימת אז לך עד הסוף, תיהיה ילד גדול ואל תיפול לפיתויים.

בשביל זה יש לך את הצ׳יט day.

אני לא מסכים, אם יש לך מטרה מסויימת אז לך עד הסוף, תיהיה ילד גדול ואל תיפול לפיתויים.

בשביל זה יש לך את הצ׳יט day.
הופה מי זה פה מקריב את חייו כמו באדיבילדר מן המניין ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית