עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרגשה של נוקשות וחוסר נוחות, יש דרך כלשהי להוציא אותם ?מה שסטס אמר.
זאת תנועה טבעית במפרקים. אין שום סיבה להתעסק בזה כל עוד אין כאב.
דווקא נראה לי הפוך.יש הרגשה של נוקשות וחוסר נוחות, יש דרך כלשהי להוציא אותם ?
לזה אני מתכוון, כשהם שם אז אני מרגיש נוקשה וכשהם הם יוצאים אז משוחררדווקא נראה לי הפוך.
יש הרגשה של נוקשות וחוסר נוחות והקלאקים משחררים אותם.
אני מטופל אצל כירופרקט וכל סוף טיפול הוא משחרר לי את האמא של האגן עם הקלאקים האלה
הקנאקים זה לא הבעיה, אם כבר הפיתרון.לזה אני מתכוון, כשהם שם אז אני מרגיש נוקשה וכשהם הם יוצאים אז משוחרר
הקנאקים הם לא הבעיה ולא הפתרון. הם תוצר לואי חסר על משמעות של פעולת הכירופרקטור. כלומר, חסר משמעות גופנית; פסיכולוגית יש להם אפקט מאד משכנע, והכירופרקטורים יודעים את זה מצויין. חלקם חייבים את כל הקריירה שלהם לתופעה הזאת.הקנאקים זה לא הבעיה, אם כבר הפיתרון.
אם אני מבין נכון את מה שאתה מתאר ואת מה שאתה שואל, כבר עניתי לך. ייתכן שהפעילות של הכירופרקטור עוזרת להפגת הנוקשות (מסג' ומניפולציה של המפרקים - למה שלא יעזרו לזה?). במקביל, אותה פעילות גם גורמת לקנאקים. זה לא אומר שיש אישזהו קשר סיבתי בין הקנאקים להטבה במצב.אז מה לגבי הנוקשות בגב שלי ?
אני לא בטוח שאנחנו מבינים אחד את השני.אם אני מבין נכון את מה שאתה מתאר ואת מה שאתה שואל, כבר עניתי לך. ייתכן שהפעילות של הכירופרקטור עוזרת להפגת הנוקשות (מסג' ומניפולציה של המפרקים - למה שלא יעזרו לזה?). במקביל, אותה פעילות גם גורמת לקנאקים. זה לא אומר שיש אישזהו קשר סיבתי בין הקנאקים להטבה במצב.
והשווה, לדוגמא: כשאני צמא אני שותה הרבה ומהר, עושה גרפס ומפסיק להיות צמא. טענה: הגרפס מרווה את צמאוני...
אתה צודק, אני לא הבנתי מה שאלת.אני לא בטוח שאנחנו מבינים אחד את השני.
אני שואל, למה יש לי הרשה של נוקשות בגב/באגן ואיך אני יכול לטפל בזה ?
אני לא בטוח שאנחנו מבינים אחד את השני.
אני שואל, למה יש לי הרשה של נוקשות בגב/באגן ואיך אני יכול לטפל בזה ?
אני נוהג להתגלגל על הפואם רולר די הרבה ולעשות תרגילי גמישות,כשאני מתגלגל לפני האימון אז אני מרגיש באמת הרבה יותר טוב (בזמן האימון) אבל לא תמיד יוצא לי. לפעמים גם אני מרגיש נוקשה שלא בזמן/אחרי אימון, מה לעשות במצב כזה ?הרגשה של נוקשות בדר"כ נובעת משני דברים (באנשים בריאים , בהיעדר פציעות/מחלות/פתולוגיות רקע) :
1. טונוס שרירי גבוה מדי בעקבות פעילות גופנית מאומצת מביא להרגשת נוקשות על רקע שרירי.
2. חוסר תנועה / פעילות ממושכת מובילה לירידה במוביליות המפרקית.
נסה להשקיע קצת החימום טוב.
אתה יכול לפרט קצת בבקשה ?Snapping hip syndrome.
אני נוהג להתגלגל על הפואם רולר די הרבה ולעשות תרגילי גמישות,כשאני מתגלגל לפני האימון אז אני מרגיש באמת הרבה יותר טוב (בזמן האימון) אבל לא תמיד יוצא לי. לפעמים גם אני מרגיש נוקשה שלא בזמן/אחרי אימון, מה לעשות במצב כזה ?
אתה יכול לפרט קצת בבקשה ?