הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ knee sleeves and wrist wraps

שרוולי שורש כף יד- לך על הטיטאניום של טיטאן או אם יש תקציב על הsignature gold(מומלץ מאוד תמיכה לא נורמלית למפרק- יש לי, לויבריל, למפצל, איש הלילה וכו')

בקשר לשרוולי ברך יש לך חצי פורום שמשתמש בהם(מפצל, ויבריל לדוג')

• פותח/ת השרשור
שרוולי שורש כף יד- לך על הטיטאניום של טיטאן או אם יש תקציב על הsignature gold(מומלץ מאוד תמיכה לא נורמלית למפרק- יש לי, לויבריל, למפצל, איש הלילה וכו')

בקשר לשרוולי ברך יש לך חצי פורום שמשתמש בהם(מפצל, ויבריל לדוג')
תודה
מה לגבי מידה בשרוולי בירכיים, זה לweightlifting ולא לכח..

יש לי שרוולים של טיטאן, טובות מאוד וגם לא יקרות כמו הריהבנד.
יש לי רצועות שורש כף היד thp גם של טיטאן, חזקות מאוד אבל נראה לי עדיף את החדשות.

ישלי betterbodies לשורש כף יד. על הכיפאק של רצועות וגם זולות (דרך BB.com) ושרוולי בירכיים של T.K גם יחסית זולות ומעולות מרוצה מאוד מאוד

אז איזה ריסטס הייתם ממליצים לweightliftin בייחוד לג'רק ?
קח כאלו שהם יחסית קצרים ולא יסגרו עליך יותר מידי חזק. פווארליפטרים משתמשים בריסטס מאד מאסיבים ולעומת זאת וויטליפטרים פחות.

אל תקנה דברים זולים מBBCOM, זול עולה ביוקר ובסוף תזמין משהו ואחרי שנה תזמין משהו יותר טוב.
הזמנתי רצועות כף יד של SCHIEK שהתבררו כקקה ואמורות להגיע לי חדשות גולד סיגנצ'ר
קניתי רצועות ברכיים של חברה לא ידועה, לא יצא לי כמעט להשתמש בהן כי הן פשוט גרועות, אמורות להגיע לי יותר טובות
קניתי חגורת אקונומי שהיא אחלה ושווה את הכסף אבל בקרוב משתדרג לאינזר
קניתי נעלי WL זולות, וזה רק עניין של זמן עד שאשתדרג לאדידס או נייק WL.

מה שכן לגבי WL לא הייתי ממליץ על 24" ואולי לא על גולד סיגנצ'ר, הצרכים של WL וPL מאוד שונים ואין לי נסיון בWL כדי להמליץ למטרה הזאת...

ה18 אינצ' של טיטאן זה טעות חיי, ה5 סנטימטרים שחסרים לא מאפשרים לי לסגור אותו על היד כך שהוא לא שווה כלום.
כרגע זנחתי אותו ואני משתמש בThe Strangulator.

גם בשרוולי ברכיים צריך להיזהר, יש לי את השרוולים של ראהבנד כבר כמעט שנה (מידה M) ובמשך כל השנה הזאת סבלתי מכאבי ברכיים.
רק עכשיו הבנתי שהכאבים נבעו מהלחץ הרב על הברכיים, כמו שאר חבר הפורום גם אני לקחתי מידה קטנה כי הסקתי שזה יתרחב.
עצה שלי - תיעזר בטבלת המידות ואם אתה מתכוון להישאר עם זה כל האימון (כמוני) קח את המידה הגדולה (MEET FIT)

ה18 אינצ' של טיטאן זה טעות חיי, ה5 סנטימטרים שחסרים לא מאפשרים לי לסגור אותו על היד כך שהוא לא שווה כלום.
כרגע זנחתי אותו ואני משתמש בThe Strangulator.

גם בשרוולי ברכיים צריך להיזהר, יש לי את השרוולים של ראהבנד כבר כמעט שנה (מידה M) ובמשך כל השנה הזאת סבלתי מכאבי ברכיים.
רק עכשיו הבנתי שהכאבים נבעו מהלחץ הרב על הברכיים, כמו שאר חבר הפורום גם אני לקחתי מידה קטנה כי הסקתי שזה יתרחב.
עצה שלי - תיעזר בטבלת המידות ואם אתה מתכוון להישאר עם זה כל האימון (כמוני) קח את המידה הגדולה (MEET FIT)

אתה לא מצליח לסגור 18 אינץ' רצועות על היד? אתה בטוח שלא קנית בטעות 12 אינץ'?
לי ולעוד הרבה יש את הרצועות שורש כף יד של טיטאן, כולנו שוקלים 100+ ואני בספק אם היד שלך גדולה יותר מכולנו

בקשר לשרוול ברך מסכים, לקנות שרוול קטן מדי בשביל להרים יותר משקל זו טעות והבנה לא נכונה של התפקיד שלו, מי שרוצה להרים יותר משקל שישתמש ברצועות ברך

אתה לא מצליח לסגור 18 אינץ' רצועות על היד? אתה בטוח שלא קנית בטעות 12 אינץ'?
לי ולעוד הרבה יש את הרצועות שורש כף יד של טיטאן, כולנו שוקלים 100+ ואני בספק אם היד שלך גדולה יותר מכולנו

בקשר לשרוול ברך מסכים, לקנות שרוול קטן מדי בשביל להרים יותר משקל זו טעות והבנה לא נכונה של התפקיד שלו, מי שרוצה להרים יותר משקל שישתמש ברצועות ברך

דווקא יש לי יד יחסית קטנה. 2 ליפופים ואני בקושי מגיע לסקוואץ' ולכן חסרים כמה סנטימטרים..
ה22" יושב פיקס אצלי.

אל תקנה דברים זולים מBBCOM, זול עולה ביוקר ובסוף תזמין משהו ואחרי שנה תזמין משהו יותר טוב.
הזמנתי רצועות כף יד של SCHIEK שהתבררו כקקה ואמורות להגיע לי חדשות גולד סיגנצ'ר
קניתי רצועות ברכיים של חברה לא ידועה, לא יצא לי כמעט להשתמש בהן כי הן פשוט גרועות, אמורות להגיע לי יותר טובות
קניתי חגורת אקונומי שהיא אחלה ושווה את הכסף אבל בקרוב משתדרג לאינזר
קניתי נעלי WL זולות, וזה רק עניין של זמן עד שאשתדרג לאדידס או נייק WL.

מה שכן לגבי WL לא הייתי ממליץ על 24" ואולי לא על גולד סיגנצ'ר, הצרכים של WL וPL מאוד שונים ואין לי נסיון בWL כדי להמליץ למטרה הזאת...

מאיפה הזמנת רצועות כף יד סיגנצור? ליפטינג לארג' כרגע לא יכולים לשלוח שום דבר מהסדרה הזאת כי אין להם חומר גלם מטיטאן.

• פותח/ת השרשור
אני
מאיפה הזמנת רצועות כף יד סיגנצור? ליפטינג לארג' כרגע לא יכולים לשלוח שום דבר מהסדרה הזאת כי אין להם חומר גלם מטיטאן.
אני דווקא עכשיו הזמנתי את ה18 אינצ׳ כתוב שהוא במלאי..

דווקא יש לי יד יחסית קטנה. 2 ליפופים ואני בקושי מגיע לסקוואץ' ולכן חסרים כמה סנטימטרים..
ה22" יושב פיקס אצלי.
צלם סרטון איך אתה שם אותן.
משהו פה נראה לי לא הגיוני.
זה גדול מדי או שקטן מדי והסקוץ' לא מגיע לאן שצריך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית