ייעוץ איך לשלב תקריאטין עם אבקת החלבון

eldanie

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
איך לשלב תקריאטין עם אבקת החלבון? וגם תסוכר ענבים.. הסדר יום שלי אני קם ב6בבוקר ב7 הולך לעבודה ובאיזה 6וחצי בערב הולך לחדר כושר עושה אימון AB וגם נמצה במאזן קלורי שלילי כי אני מוריד משקל גם.. ועוד שאלה הקריאטין בלי כף הגשה אז איך אני אמור לדעת כמה זה 5גרם? המשקל שלי 77 גובה 1.73

זה לא מדע טילים. קח כפית(לא כף, כפית)מלא אותה בקריאטין, דחוף לפה ותבלע. גרם לפה או לשם לא קריטי

אני לוקח אבקת חלבון whey עם קיראטין וסוכר ענבים אחרי אימון משקולות מטעמי נוחות. המחקרים מראים שאתה יכול לקחת את הקריאטין מתי שאתה רוצה ואין הבדל אם זה בבוקר, צהריים, לפני, אחרי אימון או בלילה. אם אתה רוצה לשפר את הספיגה של הקריאטין תיקח ביחד איתו כפית סוכר ענבים.

אם המינון חשוב לך, כף של 5 גרם אתה יכול לקנות סט בחנות של הכל בדולר (ראיתי ב-5 שקלים) או בחנות של מוצרי מטבח (כמה עשות שקלים).
אני קניתי באיביי סט 6 כפיות מדידה בדולר בשביל הסוכר ענבים.
אפשרות אחרת היא לשים כפית / כף על משקל דיגיטלי ולראות את משקל האבקה ששמת על הכפית / כף שוקלת (ללא משקל הכפית כמובן).

איך לשלב תקריאטין עם אבקת החלבון? וגם תסוכר ענבים.. הסדר יום שלי אני קם ב6בבוקר ב7 הולך לעבודה ובאיזה 6וחצי בערב הולך לחדר כושר עושה אימון AB וגם נמצה במאזן קלורי שלילי כי אני מוריד משקל גם.. ועוד שאלה הקריאטין בלי כף הגשה אז איך אני אמור לדעת כמה זה 5גרם? המשקל שלי 77 גובה 1.73
את הקריאטין כך מתי שבא לך. זה אמור להיות בערך כפית שטוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית