הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נטילת יהומיבין

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
התחלתי קלן לפני שבועיים ואני כרגע בהפסקה ללא קטוטיפן..
הבנתי שצריך לחכות שבועיים - 3 שבועות עד הנטילה הבאה של הקלן ושבנתיים אפשר להריץ יהומיבין.
עכשיו הנטילה של היהומיבין "בעייתית" ורציתי לשאול אם אפשרי לצרוך את היהומיבין 4 שעות לאחר ארוחת ערב ולפני השינה.
כלומר אכלתי נגיד ארוחת ערב ב 18:00, לקחתי יהומיבין ב 10:00 והלכתי לישון זה אפשרי?
יוצא 4 שעות לאחר ארוחה ואז ה 4 שעות של הצום הם בעצם בשינה. מישהו?

חוץ מהבעיה של השינה זה יהיה אפקטיבי?
ההיגיון אומר שכן
אבל איך אתה יכול להתעלם מהעובדה שלא תישן בלילה אני לא מבין? חח
חוץ מזה שיהומבין לוקחים יחד עם קפאין אז תחשוב שבנוסף ללחץ דם גם תיהיה ער בצורה מטורפת מקפאין.
תחשוב על יהומבין בימים של לילה לבן רק

• פותח/ת השרשור
לא חובה לקחת את היהומיבין עם הקפאין.. קראתי את המאמר באתר וזה בסדר לקחת בנפרד..
לא מאמין שהלחץ דם יעשה לי משהו שיזיק לשינה, העיקר שהחומר יהיה אפקטיבי
כי לקחת בבוקר איך שאני קם אני לא ישרוד עם זה שאני הולך לצבא.
ישר להתחיל מהמינון של 0.2 לקילו או להתחיל כדור פחות?

אני התחלתי ישר עם 0.2 לכל קילו וואלה לא הרגתי שזה חד מדיי.
כעיקרון בהתחלה הייתי מרגיש בקטנה דפיקות לב מועצות וקצת רעידות באצבעות כף היד
אבל היום אני כבר 3 שבועות בערך עם היהומבין והתופעות לוואי כבר כימעט ולא מורגשות בכלל.
הייתי בכל זאת לוקח את זה יחד עם קפאין כדי לקבל אפקט חזק יותר.
ומה הבעיה שלך לקחת את זה ישר כשאתה קם בבוקר ועד שאתה מגיע לצבא והכל זה בטח לוקח לך זמן ותאכל אחרי 4 שעות שקמת?

• פותח/ת השרשור
כי זה למות אחי..
אני קם ב7 ואמור לאכול רק ב11 והשעות האלה זה השעות הכי עמוסות שלי כי בצבא אני עובד פיזי ואני פשוט לא אצליח לתפקד ככה..
אם הנטילה כמו שכתבתי בהתחלה לפני השינה תהיה אפקטיבית אז אני מעדיף אותה אבל אם זה לא יהיה אפקטיבי אז לא תהיה ברירה, גם ככה החיטוב הזה גומר אותי

אל תידאג אחי בהתחלה אולי יהיה לך קשה אבל אבל אתה תתרגל לקחת את זה בבוקר וכבר לא יזיז לך.
במיוחד אם תיקח את היהומבין יחד עם הקפאין בבוקר אתה תיהיה כמו אנרג'ייזר.
הדבר שהכי משמח אותי בחיטוב עם יהומבין זה האנרגיות על הבוקר ( אתה מתעורר עם זה תוך דקה או 2 בגלל שאתה לוקח על בטן ריקה )

בעת הצום יש בעיה עם תה וסוכרזית או מסטיק?
לא אמורה להיות.
אני שותה את היהומבין שלי בבוקר יחד עם קפאין + תה + סוכר
זה מעיר אותי ברמה מטורפת.
אני לא טיפוס של קפה בבוקר ולכן בדרך כלל לוקח לי כמה שעות בבוקר עד שאני מתעורר לגמריי ( גם לא טיפוס של בוקר )
אבל עם השילוב שרשמתי למעלה אני מתעורר תוך דקה או 2.

• פותח/ת השרשור
יש לי עוד שאלה, האם היהומיבין יעיל רק לפני אימון? הכוונה האם זה משנה אם הלקיחה היא לצורך העניין 5 שעות לפני אימון או 5 שעות לאחר אימון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית