הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור edenby
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

edenby

משתמש פעיל
313
290
נק' מוניטין:
721
313
290
אני צריכה המלצות לאבקות חלבון טעימות שאתם משתמשים בהם /מכירים אותן, *ממש* חשוב לי הטעם, תקציב בסביבות 400 שקל.

תודה 😃😃😃

עדיף להסתכל על איכות המוצר, דבר שהרבה פעם לא הולך בד בבד עם הטעם.

למשל- הסיינטרקס אבקה ממש טעימה אבל באיכות דיי ירודה.

אישית אני משתמש באופטימום גולד או ב-ELITE של דימטייז, לדימטייז טעם מעט עדיף.

היי עדן, יש לך אשכול ביקורת וחוות דעת של אבקות חלבון ע"י משתמשים שקנו טעמו אותם, כדאי לך להעיף בו מבט.

אישית עד היום שתיתי מסינטרקס(שוקולד, קרם עוגיות) ומצ'מפיון(קרם עוגיות, ווניל) ולא התאכזבתי.

משום מה יש איזה תמימות דעים לגבי טעם בננה...

דימטייז \ אופטימון נוטרישן.
כל הטעמים שלהם טובים.
ואם את אוהבת שוקולד מנטה, לכי על השוקולד מנטה של דימטייז, משהו נדיר.

👑
אני צריכה המלצות לאבקות חלבון טעימות שאתם משתמשים בהם /מכירים אותן, *ממש* חשוב לי הטעם, תקציב בסביבות 400 שקל.

תודה 😃😃😃
תקציב גבוה מדי לאבקת חלבון. אין צורך להיות פראייר. בסופו של דבר מדובר ב-2-4 סקופים ביום לכל היותר.
אמרת טעם, אני משתמש בסאייטקס כרגע. חייב להודות שללא ספק מדובר ב"אבקת גורמה" מבחינת הטעם כשקריטריון נוסף שחשוב עבורי והיא מקיימת הוא עירבוב קליל. הערכים בסדר גמור, כשמה שחשוב הוא שהחלבון מן החי (מי-גבינה, קזאין, סטייק אנטריקוט...). אין משמעות רבה ל-4g פחמימה (per 100g) או אם מדובר ב-12g, שוב, בסופו של דבר מדובר בבוסט חלבון לתזונה נכונה ומלאה למתאמן.
תזדקקי לתקציב נמוך בהרבה שישאיר לך עוד סכום למנה במסעדת שף... 😋🍴

אופטימום בטעם אקסטרים מילק שוקולד, מתערבב בקלות, ערכים טובים וממש כמו לשתות שוקו..

החלבון הכי טעים שהיה לי ובאמת אין לו שום טעם לוואי ואין לו מתחרים בטעם ! זה החלבון של BSN syntha 6 בטעם שוקולד! אבל הוא טיפה יקר ויש בו רק 50 מנות.

אבל הטעם כמו מילקשייק שוקולד! !

עריכה: אנשים לא שמו לב שזה נפתח לפני קצת יותר מחצי שנה :/

דימטייז עלית בטעם קפה ואופטימום גולד בטעם בננה טעמים מעולים.

• פותח/ת השרשור
חחח תודה לכולם, זה אשכול מלפני חצי שנה- מאז כבר הספקתי להביא 3 דליים טעימים במחירים הרבה יותר שפויים מ400 :D

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית