הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בדקהפפטיל

נדאן

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
אם אחרי סייקל בחודשיים בבדיקת דם רמת הטסט בדם היא 10.1 כאשר עדיין מורגשת ירידה בחשק המיני צריך להשתמש בדקהפפטיל או שיש צורך להמתין עד שהגוף יחזור לפעול ולהתארגן מחדש.
יש לציין כי אני לקחתי עד עכשיו שני כדורי כבותרים בהפרש חמשה ימים בין אחד לשני וטרם חל שיפור ברמת החשק

אם אחרי סייקל בחודשיים בבדיקת דם רמת הטסט בדם היא 10.1 כאשר עדיין מורגשת ירידה בחשק המיני צריך להשתמש בדקהפפטיל או שיש צורך להמתין עד שהגוף יחזור לפעול ולהתארגן מחדש.
יש לציין כי אני לקחתי עד עכשיו שני כדורי כבותרים בהפרש חמשה ימים בין אחד לשני וטרם חל שיפור ברמת החשק
למה לקחת דוסטינקס , על פי דעתך ? אולי אתה בכלל לא צריך דוסטינקס ואם רמות הפרולקטין שלך לא גבוהות , אתה צריך לעשות בדיקות דם חביבי

• פותח/ת השרשור
אחי עשייתי רמת הטסט בגבול הנורמה אבל לא עשיית בגיקת פרולקטין הרופא אמר שלא צריך כי רמות הטסט תקינות השאלה אם כדי לקחת דקהפפטיל

אחי עשייתי רמת הטסט בגבול הנורמה אבל לא עשיית בגיקת פרולקטין הרופא אמר שלא צריך כי רמות הטסט תקינות השאלה אם כדי לקחת דקהפפטיל
אם השתמשת בסייקל האחרון שלך בנור-19 שזה או טרן או ננדרולון דקנואט אז רב הסיכויים שעדיף שתיקח דקהפפטיל (טריפטורלין) תשים לב זריקה אחת לא תעבור את השלושה החודשים פעמיים בשנה זאת תרופה מאוד חזקה לפני שתשתמש תחכה לעוד תגובות של מנהלים , אני בעברי השתמשתי עם טריפטורלין לאחר סייקל של טרן ודקה

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי כן השתמשתי בטרן ובולדנון ואת הסייקלסיימתי לפני בדיוק חודשיים עם pct כפרוטוקול כאילו בשש השבועות הראשונות השתמשתי בטרן ארוך במינון 3מ בשבוע ואחכ הפסקתי את הטרן והמשכתי עם הבולד.

תשתדל לא לקחת קבותרים להבא אם אתה לא צריך, זו תרופה שיש לה השפעה על מסתמי הלב ואם אין צורך לא לוקחים.

לגבי דקהפפטיל - צריך לראות בדיקות דם כדי לקבוע אם כן או לא! אל תקח בלי בדיקות מפורטות - כי אם תקח וההיפופיזה שלך התחילה התאוששות אתה תעשה נזק ותשבית אותה.

• פותח/ת השרשור
תודה גבר , האם צריך לדאוג מהמצב או שזה יקח זמן ויסתדר מעצמו. אציין כי הסייקל היה ארוך ויש בו משבתים חזקים. פשוט אני קצת מודאג מכך כי מרגיש מצב רוח ירוד וגם כן חשק ירוד. בכל זאת תודה

תודה גבר , האם צריך לדאוג מהמצב או שזה יקח זמן ויסתדר מעצמו. אציין כי הסייקל היה ארוך ויש בו משבתים חזקים. פשוט אני קצת מודאג מכך כי מרגיש מצב רוח ירוד וגם כן חשק ירוד. בכל זאת תודה

תראה לפי תאור התחושות שלך עדיין לא התאוששת באופן מלא אבל זה לא אומר שהגוף לא התחיל להתאושש.
רק בדיקות דם יראו בדיוק מה קורה שם.

לפני כשבוע העלת פוסט דומה שם הזכרת מינונים של 10 גרם חומרים בשבוע. נראה היה שאתה לא משוכנע במינונים. אל תראה בזה המלצה לשימוש בטריפטורלין (ההפך), אבל חשוב שתבין שבשימוש בטריפטורלין אסור להתבלבל במינונים אחרת לא רק שזה לא יסייע לך עם החשק המיני זה יסרס אותך לחלוטין ולא יהיה לך חשק מיני לעולם.
אני מציע שתעשה בדיקת דם עם פרופיל הורמונלי מלא. מבחינת בדיקת דם בקש מהרופא :Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH
מעבר לכך תעצור ותעשה קצת סדר בכל הסייקל שעשית, תעלה פוסט מסודר עם חומרים נכונים, מינונים מדוייקים, תוספות שלקחת (כמו דוסטינקס או AI...) ואיזה pct אתה עושה/עשית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית