הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זרמים מוזרים באמה, התמכרות לחד"כ והראש החיצוני של הקאוודס

• פותח/ת השרשור kodi
  • פורסם בתאריך

kodi

משתמש מתחיל
156
0
נק' מוניטין:
333
156
0
1. כשאני דוחק בבנצ' במשקלים גבוהים יש לי זרמים מוזרים ביד ימין באזור האמה, ההרגשה היא כמו מלא חוטים (עצבים?!) שקופצים ואני גם חושב שאם מסתכלים אפשר לראות. זה מלחיץ. מה זה יכול להיות? זה מסוכן?

2. יש דבר כזה התמכרות לחד"כ?! עשיתי הפסקה שבוע בשביל מנוחה, אחרי כמה ימים היו לי פיצוצים בראש וקפיצות רנדומליות בקצב לב שהפסיקו כשחזרתי להתאמן. יש דבר כזה?

3. באיזה תרגיל של הארבע ראשי אפשר להתמקד על הראש החיצוני שמעל הברך (מה שנקרא Vastus Lateralis)?

עד כמה שאני יודע פשיטת ברכיים מתמקדת חזק על הראש הזה, ככה או ככה אין ממש סיבה להתמקד עליו אלא אם יש לך בעיה כלשהי.
לגבי הבנצ', סביר להניח שאחד האמות שלך מתגלגלות אחורה, אחרי הסקוואט שלי שלא החזקתי טוב את המוט והאמות שלי התגלגלו אחורה גם אני הרגשתי כואב ומוזר.
לא יודע, אני אחרי שבוע שלא מגיע לחדר כושר אני פשוט משתגע ומתחרפן, לגבי הדברים שאתה מתאר, נראה לי שזה פשוט לחץ, אולי זה יכול להגרם כי אתה מפחד מה אתה מפסיד שאתה לא מתאמן בחדר כושר, אבל אני לא בדיוק פסיכולוג מוסמך, אז אני לא יודע אם זה זה, עניין של השערה.

1. תנסה לשנות את האחיזה.
2. אתה מתכוון להתמכרות פיזית או פסיכולוגית? פסיכלוגית יש. פיזית לא יקרה לך כלום אם תפסיק להתאמן.
3. תרגילים מורכבים שעובדים על כול הרגל יתנו לך את העבודה הטובה ביותר על כול הראשים של הרגל. תרגילים כמו sqaut וdeadlift.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית