עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואם נגיד אני אוכל המבורגר או חזה עוף עם רוטב כלשהובעקרון אין בעיה כל עוד זה נכנס לך בערכים..
תכלס זה לא משתלם כי בכפית סוכר יש לא מעט פחמימה, ויש אחלה תחליפים (סטיביה למשל..) מה גם שאם אתה אוכל את זה רחוק מהארוחות זה עלול להיות בעייתי מבחינת האינדקס גליקמי, הרעיון הוא שניתן לאכול מאכלים עם סוכרים "פחמימות פשוטות" כמו לחם לבן כי אוכלים אותו עם גבינה, שומנים, שמשנים את העומס הגליקמי.
סתם ככה לאכול סוכר..בעקרון בסדר (בחיטוב), לא הייתי עושה את זה
אני אומר המבורגר עם לחמנייהבוא נגיד שאלו קלוריות מיותרות ממקור שלא תורם כלום, אבל סה"כ 5 גר' סוכר לא יביאו לתוצאות הרסניות. זה לא מה שיהרוס לך את החיטוב.
תחליט, המבורגר או חזה עוף? יש פער קלורי משמעותי שנובע בעיקר מכמות השומן בהמבורגר.
אגב מרטבים כמו קטשופ צריך להזהר, מכילים הרבה סוכר.
וסוכר יהרוס את החיטוב כי....?בוא נגיד שאלו קלוריות מיותרות ממקור שלא תורם כלום, אבל סה"כ 5 גר' סוכר לא יביאו לתוצאות הרסניות. זה לא מה שיהרוס לך את החיטוב.
תחליט, המבורגר או חזה עוף? יש פער קלורי משמעותי שנובע בעיקר מכמות השומן בהמבורגר.
אגב מרטבים כמו קטשופ צריך להזהר, מכילים הרבה סוכר.
אני אומר המבורגר עם לחמנייה
או חזה עוף עם רוטב נגיד רוטב שום
בשתי המקרים האלה הערך הגליקמי שלהם יורד?
וסוכר יהרוס את החיטוב כי....?
בכללי סוכר,אתה יכול להוריד GI של ארוחה במס' דרכים למשל ע"י שומן איכותי וסיבים תזונתיים. ממליץ לך לקרוא בנושא.
בשורה התחתונה כתבתי שסוכר זה בטח לא דבר מומלץ אבל כפית אחת זה דבר דיי זניח. עכשיו לא הבנתי את השאלה שלך..
בכללי סוכר,
אני במאזן קלורי שלילי של 700 קלוריות עם פי 2.5 גרם חלבון אבל כל הפחמימות שלי הן סוכרים, מה יקרה? אני לא אתחטב? לא.
ככה שכל עוד אתה לא ברמה מאוד מתקדמת של חיטוב (מתחת ל-12) אין מה לשים זין על הדברים האלו כמו קטשופ, תה עם סוכר או אפילו חס וחלילה חתיכת עוגה קטנה....
תתעסק בעיקר לא בתפל....
בכללי סוכר,
אני במאזן קלורי שלילי של 700 קלוריות עם פי 2.5 גרם חלבון אבל כל הפחמימות שלי הן סוכרים, מה יקרה? אני לא אתחטב? לא.
ככה שכל עוד אתה לא ברמה מאוד מתקדמת של חיטוב (מתחת ל-12) אין מה לשים זין על הדברים האלו כמו קטשופ, תה עם סוכר או אפילו חס וחלילה חתיכת עוגה קטנה....
תתעסק בעיקר לא בתפל....
אז אתה אומר שאני יכול לאכול כמה פחמימות שבראש שלי כל עוד אני מגיע למספיק שומן וחלבון ובגירעון קלורי?זה לא סותר את מה שכתבתי, ברור שאם תהיה במאזן קלורי שלילי אתה תתחטב. לא משנה אם הקלוריות מגיעות ממרשמלו או משיבולת שועל.
באופן כללי ומבחינה בריאותית עדיף לצרוך פחמימות ממקור איכותי.
סהכ מסכים עם כל מה שכתבת ואין כל סתירה.
החשיבות של הפחמימה גדלה רק כשאתה מגיע ל 12% שומן ומטה.אז אתה אומר שאני יכול לאכול כמה פחמימות שבראש שלי כל עוד אני מגיע למספיק שומן וחלבון ובגירעון קלורי?
אם אני מגיע ל 200 פחמימה? ואני שוקל 75 גובה 1.78
אמרת נכון. אבל בדגש על להגיע למספיק שומן וחלבון.אז אתה אומר שאני יכול לאכול כמה פחמימות שבראש שלי כל עוד אני מגיע למספיק שומן וחלבון ובגירעון קלורי?
אז אתה אומר שאני יכול לאכול כמה פחמימות שבראש שלי כל עוד אני מגיע למספיק שומן וחלבון ובגירעון קלורי?